Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, rofl είπε

το περιμενα:P

δεν το λες και μικρο stretching. μαυρες μπαρες θα πρεπει να το δω i guess. στα 4:3 δεν μ ενοχλουν ιδιαιτερα ομολογουμενως.

thanks guys XD 

Να παρεις μια ιδεα απο συγκριση που εκανα πριν κατι μηνες. Πεμπτη σελιδα στην αρχη. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το δα 20 κιλα εχει παρει το καημενο το κοριτσι:P για μενα ειναι πολυ.

anyway το οτι μου εβαλες διαστασεις τι ιντσες να περιμενω με μαυρες μπαρες ειναι χρησιμο

@Arkin χοντρικα ας πουμε 20% μαυρες μπαρες?

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, rofl είπε

anyway το οτι μου εβαλες διαστασεις τι ιντσες να περιμενω με μαυρες μπαρες ειναι χρησιμο

Ναι δεν αρεσει σε ολους και ειναι λογικο. Καποιες τετοιες σειρες αν τυχει τις βλεπω στην 55αρα αλλα δεν εχω θεμα και με λιγο streching. Οπως και να εχει κανε τη μεταβαση σε μια τετοια θα την ευχαριστηθεις ειδικα στα παιχνιδια ειναι μοναδικη.

10 λεπτά πριν, rofl είπε

@Arkin χοντρικα ας πουμε 20% μαυρες μπαρες?

Στειλε πμ γιατι ειμαστε λιγο offtopic. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε
Spoiler

thanks η συγκριση του display wars με καλυψε.  δεν ειναι μεγαλες οι μπαρες αλλα το 34> 27' μου καθεται καπως. για μεικτη χρηση νομιζω μια κλασικη 32 θα ειναι καλυτερη για μενα. και 34/35 επειδη την εχω στη γωνια του γραφειου, εχω καπου 80 ποντους χωρο δεν το βλεπω να χωραει.

διαβασα αναλυτικα το thread  και ειδα οτι για ταινιες ειναι καλες,

αλλα για ταινιες παω τηλεοραση για σειρες και ιδιως cartoon/anime του 20λεπτου, οχι:P

για παιχνιδια productivity δεν το συζητω, ειναι τελειες.

anyway ευχαριστω για τα ινφο

το βαζω σε σποιλερ για να μην πιανω χωρο με το offtopic

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
5 ώρες πριν, rofl είπε

ρε παιδια sorry αλλα κατι ασχετο επειδη και οι 2 εχετε uw oθονες και επειδη κοιταω οθονες αυτη τη περιοδο,

αν βαλετε καμια σειρα / anime που συνηθως δεν ειναι cropped, η γενικα σε uncropped 1080p τι γινεται?

η για τετοιες καταστασεις πατε παντα στην τηλεοραση?

Δε θα έχεις κανένα θέμα. Στην 29αρα κάνω τα πάντα και δε χρειάστηκε ποτέ να πετάξω περιεχόμενο σητν τηλεόραση εκτός από τις στιγμές που ήθελα να πάρακολουθησω κάτι σε οθόνη μεγαλύτερου μεγέθους. 

Απλά φρόντισε η επιλογή σου σε ultrawide monitor να είναι 34 η ιδανικά 35 ίντσες γιστι οι 29 ιντσες είναι λίγες πλέον. 

Το καλό με τις ultrawide ειναι οτι άπαξ και παίξεις/δουλέψεις στο φορματ αυτό δύσκολα ξαναγυρίζεις στο 16:9, το κακό όμως είναι ότι είναι σημαντικά ακριβότερες, ειδικά όταν μιλάμε για 100hz και πάνω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...