sotiriadisc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 υπαρχει και ο πιταρακης που ειναι αργυρουπολη : http://www.pitarakismotorsport.com/ εχω παει μια φορα για γενικο service - πολυ καλος , εχει λιστα τι πρεπει να γινει κτλ και σχετικα καλες τιμες εχω κανει και αλλαγη αντλια βενζινης εκει παλι μια χαρα δουλεια - εχω ενα c-max 2007 εγω. 1
vamvakoolas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 επειδη φιλος εχει volvo και αποσοξερω τα μοντελα δεκατιας 2000-2010 φορανε ιδια μοτερ τα αναλαμβανουν τα συνεργεια φορντ; ψαχνει να βρει βολβο (οχι επισημο) αλλα τζιφος
arisxama Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μενω Κρυονερι (30 με 40λεπτα απο το συνργειο Κακλαμανος στο Περιστερι), κατοχος Ford Focus (2018 mk4), ειχα απο το 2006 μεχρι προτεινος Ford Focus (2004 mk2) ενω στην οικογενεια υπαρχει ακομα υπαρχει ενα Ford Fiesta (2006). Καπου στο 2008 - 2009 βρηκα το συνεργειο του Κακλαμανου στο Περιστερι μετα απο αρκετο ψαξιμο γιατι ειχα κουραστει με τις τιμες της Βελμαρ αλλα και ενος ατυχους γεγονοτος σε αλλαγη ιμαντα εκκεντροφορου. Εκ τοτε, εκτος απο τις απλες αλλαγες φιλτρων και λαδιων που κανει και ενα παιδι, δεν εμπιστευομαι κανεναν αλλο. Απο θεμα τιμων που θετεις σιγουρα δεν ειναι το πιο οικονομικο συνεργειο αλλα σιγουρα ειναι πιο οικονομικο απο τα εξουσιοδοτημενα. Αν θελεις να ριξεις το κοστος μη τοποθετοντας τα γνησια ανταλλακτικα που αρχικα σου προτεινει, σου δινει επιλογες after market παλι με σειρα αξιοπιστιας.
xp-user Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Πιταράκης στην Αργυρούπολη .Τον εχω 25 χρόνια .Πηγαίνει και σε αγώνες αυτοκινήτου σαν suport αγωνιστικών.Εξειδικευμένος στα Ford
arisxama Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μιας και ειναι active το topic και η ερωτηση εχει μια σχεση με τον τιτλο, γνωριζει κανενας αν πηγαινοντας το αυτοκινητο σε εξειδικευμενα συνεργεια FORD (Κακλαμανος, Πιταράκης κλπ αντι για Βελμαρ, Σφακιανακης κλπ) ισχυει η εγγυηση που παρεχεται απο την Ford Moto Hellas? Διαβαζοντας αυτο https://www.in2life.gr/indulgence/car/article/254295/synergeio-exoysiodothmeno-h-aplo.html, το παλιο αρθρο, συμπεραινω οτι δεν τιθεται θεμα εγγυησης εφοσον γινουν οι εργασιες σωστα και χρησιμοποιηθουν γνησια ανταλλακτικα. Αν εχει καποιος προσωπικη εμπειρια παρακαλω ενημερωστε. Παραθετω και τους ορους της εγγυησης της Ford, https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/home/shop/extras/warranties/ford-protect/Ford_Protect_All_Cars.pdf
nik2go Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Να το αναστήσω κι εγώ ξανά το θέμα! Αγγελής, Κακλαμάνος ή κάποιος άλλος για αξιόπιστο σέρβις σε Αθήνα? Μιλάμε για Focus 1.5 Ecoboost mk3.5 Επίσης με την εγγύηση τι παίζει? Μου είπαν οτι μπορούν να κόψουν παραστατικά και οτι ισχύει κανονικά η εγγύηση, αλλά θα πρέπει να τα "περάσει" η Ford. Τι φάση με αυτό? Πας απλά μετά σε κάποιο εξουσιοδοτημένο Ford με τις αποδείξεις και τους λες να σου περάσουν στο σύστημα τις εργασίες που έχουν γίνει? Απο εξουσιοδοτημένα γενικά δεν είχα καθόλου καλή εμπειρία (και απο τα 2 που έχω πάει και δεν αναφέρομαι στο οικονομικό κομμάτι αλλά στο θέμα της εργασίας), οπότε θα ήθελα αν μπορώ να τα αποφύγω! Κάθε βοήθεια δεκτή!
vamvakoolas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Fanis Car repairs (Βριλησσια Αττικης) και τελος. Στο google εχει κριτικες 4,6 στα 5 τι να λεμε Εχω δει ατομα να περιμενουν 1 ωρα πριν ανοιξει!
imr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 4 hours ago, vamvakoolas said: Fanis Car repairs (Βριλησσια Αττικης) και τελος. Στο google εχει κριτικες 4,6 στα 5 τι να λεμε Εχω δει ατομα να περιμενουν 1 ωρα πριν ανοιξει! Είναι εξειδικευμένο για ford η γενικό? Έχεις προσωπική εμπειρία? Γιατί ψάχνω συνεργείο στην περιοχη
vamvakoolas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 μονο ford τοσο συνεργειο οσο και φανοποιείο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα