Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό εξειδικευμένο FORD συνεργείο εντός Αττικής (κατά προτίμηση νότια προάστια ή δυτικά ή κέντρο);

Δεν θα με ενδιέφερε κανένα από το επίσημο δίκτυο, καθότι υπήρξα πελάτης του Λιάπη ο οποίος είναι καλός αλλά πάρα πολύ ακριβός. Ψάχνω λοιπόν για κάτι που δεν θα κάνω τον σταυρό μου κάθε φορά που πάω το αυτοκίνητο, όμως θέλω να ξέρει από FORD. 

Οποιαδήποτε προσωπική εμπειρία ιδιαίτερα καλοδεχούμενη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα καλό είναι Ford Κακλαμάνος http://www.ford-kaklamanos.gr/ ακόμα και τις ρόδες με δυναμοκλειδο τις σφιγγει και γενικά τις βιδες στη μηχανη.. εγώ εμεινα λιγο οταν το ειδα συνήθως αεροκλειδα εχουν.

Επεξ/σία από ParhsG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ParhsG .... ενδιαφέρον, το ότι είναι λεπτομερής κ ακριβής στην δουλειά του...στο αρχικό post: από τιμολογιακή πολιτική γνωρίζεις λεπτομέρειες? 

(Με ενδιαφέρει κ μένα όντας ιδιοκτήτης ford)

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TechnoState είπε

@ParhsG .... ενδιαφέρον, το ότι είναι λεπτομερής κ ακριβής στην δουλειά του...στο αρχικό post: από τιμολογιακή πολιτική γνωρίζεις λεπτομέρειες? 

(Με ενδιαφέρει κ μένα όντας ιδιοκτήτης ford)

Γενικά καλές τιμές μου φάνηκαν απλά έδωσα αρκετά ίσως 300+ ευρώ επειδη άλλαξα φλατζα βαλβιδων (ενω την ειχα αλλαξει περσυ αλλα την ειχαν σφιξει με αεροκλειδο)  και πισω στη ροδα κατι δε θυμαμαι πως λεγεται μαζι με το service.

Δημοσ.

... μαζί με το υπόλοιπο service εννοείς ( αν ναι, είναι οκ) ... βαλβίδων: εννοείς εννοείς φλάντζα στο "ψευτοκάπακο", αν ναι, ξέρεις αν σου έστειλε το καπάκι μηχανουργείο για καθάρισμα/ πλανισμα?? Το πρόβλημα προέκυψε απο διαρροές η έγινε προληπτικά η αλλαγή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, TechnoState είπε

... μαζί με το υπόλοιπο service εννοείς ( αν ναι, είναι οκ) ... βαλβίδων: εννοείς εννοείς φλάντζα στο "ψευτοκάπακο", αν ναι, ξέρεις αν σου έστειλε το καπάκι μηχανουργείο για καθάρισμα/ πλανισμα?? Το πρόβλημα προέκυψε απο διαρροές η έγινε προληπτικά η αλλαγή?

Ολα μαζι + μου επλυνε με καποιο τροπο τον κινητηρα + κατι αλλα μικροπραγματα.

Ναι το πανω πανω. Ειχα αλλαξει περσυ γιατι εκανα αλλαγη ιμάντα σε άλλο συνεργείο αλλα ειχα διαρροή.

Σε σχεση με οσα εψαξα αυτο μου φάνηκε καλο εχει και καλες κριτικές και πάνε καλά αμαξια εκει focus rs κτλ

Επεξ/σία από ParhsG
Δημοσ.

@ParhsGΣε ευχαριστώ για το σχόλιο.

Η αλήθεια είναι ότι ψάχνοντας στον internet βρήκα κι εγώ τον Κακλαμάνο, αλλά η υπερπληθώρα των ιντερνετικών σχολίων με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις. Η εμπειρία σου πάντως είναι πολύ κατατοπιστική.

Δημοσ.

Τότε είναι καλή τιμή, ο μάστορας σου είναι οικονομικός κ αν η δουλειά του/ανταλλακτικά είναι αυθεντικά η καλής ποιότητας, είναι πολύ καλή περίπτωση κ συμφέρει τα μάλα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lightsout είπε

@ParhsGΣε ευχαριστώ για το σχόλιο.

Η αλήθεια είναι ότι ψάχνοντας στον internet βρήκα κι εγώ τον Κακλαμάνο, αλλά η υπερπληθώρα των ιντερνετικών σχολίων με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις. Η εμπειρία σου πάντως είναι πολύ κατατοπιστική.

Εχεις βρει αρνητικα; Γενικα ηταν οκ παντως. Ειχα παει και στον Αγγελη αλλα οκ ετσι και ετσι. Δε μου αρεσε περα απο το αεροκλειδο που εβαλε για ολα οτι μου ειπε πως εχει ηλεκτρολογο και τελικα δεν ειχε εκεινη τη μερα παροτι το ειχα ζητησει για ενα θεμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lightsout είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό εξειδικευμένο FORD συνεργείο εντός Αττικής (κατά προτίμηση νότια προάστια ή δυτικά ή κέντρο);

Δεν θα με ενδιέφερε κανένα από το επίσημο δίκτυο, καθότι υπήρξα πελάτης του Λιάπη ο οποίος είναι καλός αλλά πάρα πολύ ακριβός. Ψάχνω λοιπόν για κάτι που δεν θα κάνω τον σταυρό μου κάθε φορά που πάω το αυτοκίνητο, όμως θέλω να ξέρει από FORD. 

Οποιαδήποτε προσωπική εμπειρία ιδιαίτερα καλοδεχούμενη!

Περιοχές που σε βολεύει;

Δημοσ.

@ParhsG Είχε κάποια αρνητικά, αλλά δεν είναι τα αρνητικά σχόλια που με προβλημάτισαν. Ήταν τα θετικά από προφίλ με μία ή δύο αξιολογήσεις. 

@meletis_m Κοίτα, εγώ μένω Καλλιθέα, συνεπώς θα με βόλευε κάπου στα νότια, Πειραιά κλπ. Όμως, είμαι διατεθειμένος να πάω και κάπου πιο μακριά προκειμένου να κάνω δουλειά. Για παράδειγμα, Περιστέρι θα πήγαινα άνετα. Τώρα, περιοχές στα βορειοανατολικά όπως Γέρακας κλπ δεν με βολεύουν καθόλου. 

Δημοσ.

Πολύ καλός και ο Πραπας-Βούλγαρης στην Νίκαια,εξειδικευμένος σε Φορντ αλλά έχουμε 2 αυτοκίνητα(Τογιότα) και κάνουμε σέρβις κτλπ εκεί.Στο ένα είχαμε κατεβάσει μηχανή γιατι είχε βαρεσει φλάντζα και έκαιγε λάδια σε πολύ καλή τιμή.Βεβαια δεν ξέρω αν σε βολεύει στην Νίκαια αλλά γενικά είναι τίμιοι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lightsout είπε

@ParhsG Είχε κάποια αρνητικά, αλλά δεν είναι τα αρνητικά σχόλια που με προβλημάτισαν. Ήταν τα θετικά από προφίλ με μία ή δύο αξιολογήσεις. 

@meletis_m Κοίτα, εγώ μένω Καλλιθέα, συνεπώς θα με βόλευε κάπου στα νότια, Πειραιά κλπ. Όμως, είμαι διατεθειμένος να πάω και κάπου πιο μακριά προκειμένου να κάνω δουλειά. Για παράδειγμα, Περιστέρι θα πήγαινα άνετα. Τώρα, περιοχές στα βορειοανατολικά όπως Γέρακας κλπ δεν με βολεύουν καθόλου. 

@lightsout

Γνωρίζω εάν θές στο Νέο Κόσμο , είναι πολύ καλός , κυρίως δουλεύει Ιαπωνικά αλλά και άλλων χωρών.

Εσύ για μηχανικά θές μόνο ή και στο τομέα υγραερίου;

Δέν είναι στο δίκτυο της Ford, εάν θές στείλε μου π.μ. να σου δώσω στοιχεία να περάσεις και εσύ ο ίδιος και να κρίνεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lightsout είπε

Δες πια σου αρεσουν και πηγαινε να δεις πιο σου γεμιζει το ματι καλυτερα. Στο clubford.gr παντως αναφερουν εμπειριες απο συνεργεια

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Follow up: 

Τελικά το περσινό σέρβις αμεληθηκε ύστερα και από μία έκτακτη ζημιά που κόστισε αρκετά, οπότε πήγα φέτος και χρειάστηκε ένα γερό "μάζεμα" το αυτοκίνητο, παρόλο που σε δύο χρόνια έκανα μόλις 15.000 χλμ. Πήγα στον Κακλαμάνο κι έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος, τόσο από τη δουλειά όσο και από τις τιμές. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ γνήσιων ανταλλακτικών και ιμιτασιον, αλλά ακόμα και στα γνήσια είναι πολύ συγκρατημένος. Καμιά σχέση οι τιμές με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Επίσης, πολύ φθηνοτερος στα εργατικά του. Το αμάξι ανέβηκε στις 10 το πρωί και μέχρι τις 4 που πήγα να το πάρω ακόμα το δούλευαν. Σε εξουσιοδοτημένο θα μου είχαν ζητήσει και το νεφρό. Υπάρχει επίσης δυνατότητα για άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής. Βρήκα συνεργείο, επιτέλους. 

ΥΓ: μην αμελείτε τα ετήσια σέρβις. Έγκλημα!

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...