Προς το περιεχόμενο

Iphon XS E-Sim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχει βάλει κανείς e-sim στο XS και δεύτερη κάρτα sim?
Λειτουργεί κανονικά? Γιατί θέλω να βάλω μαζί με δεύτερη sim αλλά σκέφτομαι κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ πως θα λειτουργούν.
Για παράδειγμα το Viber και το WhatsApp πως θα ξεχωρίζουν από που έρχεται μήνυμα?

Εάν θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει στις παραπάνω απορίες θα του ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nikos_k1 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έχει βάλει κανείς e-sim στο XS και δεύτερη κάρτα sim?
Λειτουργεί κανονικά? Γιατί θέλω να βάλω μαζί με δεύτερη sim αλλά σκέφτομαι κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ πως θα λειτουργούν.
Για παράδειγμα το Viber και το WhatsApp πως θα ξεχωρίζουν από που έρχεται μήνυμα?

Εάν θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει στις παραπάνω απορίες θα του ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

νομιζω viber και whats up μπορουν να γινουν register σε εναν αριθμο.

Σε android υπαρχει το  parallel space που κανει κλωνο την εφαρμογη και βαζεις τον αλλο αριθμο.

Τωρα δεν εχει σημασια απο ποια καρτα θα εχεις δεδομενα. αλλα ποια καρτα εχεις δηλωσει ως αριθμο viber και whats up

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
16 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Σε android υπαρχει το  parallel space που κανει κλωνο την εφαρμογη και βαζεις τον αλλο αριθμο.

Τωρα δεν εχει σημασια απο ποια καρτα θα εχεις δεδομενα. αλλα ποια καρτα εχεις δηλωσει ως αριθμο viber και whats up

Απλά το θέμα μου είναι ότι στο Viber θα έχω έναν αριθμό επαγγελματικό και έναν προσωπικό.
Για το WhatsApp έχω βρεί τρόπο για τις 2 κάρτες. Υπάρχει το WhatsApp Business.

Εάν έχει κάποιος τρόπο πως θα διαχειρίζομαι τα μηνύματα στο Viber ας προτείνει κάποια εφαρμογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/7/2019 στις 3:22 ΜΜ, alexakos89 είπε

Σε android υπαρχει το  xender discord omegle  parallel space που κανει κλωνο την εφαρμογη και βαζεις τον αλλο αριθμο.

e-sim στο XS και δεύτερη κάρτα sim?

Επεξ/σία από POSEYATSIA
Δημοσ.
2 ώρες πριν, POSEYATSIA είπε

e-sim στο XS και δεύτερη κάρτα sim?

Όπως είπα παραπάνω, δηλώνεις έναν αριθμό σε αυτές τις υπηρεσίες. Όποτε διαλέγεις ποιον αριθμό θα βάλεις στην εφαρμογή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...