nikos_k1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Έχει βάλει κανείς e-sim στο XS και δεύτερη κάρτα sim? Λειτουργεί κανονικά? Γιατί θέλω να βάλω μαζί με δεύτερη sim αλλά σκέφτομαι κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ πως θα λειτουργούν. Για παράδειγμα το Viber και το WhatsApp πως θα ξεχωρίζουν από που έρχεται μήνυμα? Εάν θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει στις παραπάνω απορίες θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikos_k1 είπε Καλησπέρα παιδιά. Έχει βάλει κανείς e-sim στο XS και δεύτερη κάρτα sim? Λειτουργεί κανονικά? Γιατί θέλω να βάλω μαζί με δεύτερη sim αλλά σκέφτομαι κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ πως θα λειτουργούν. Για παράδειγμα το Viber και το WhatsApp πως θα ξεχωρίζουν από που έρχεται μήνυμα? Εάν θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει στις παραπάνω απορίες θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. νομιζω viber και whats up μπορουν να γινουν register σε εναν αριθμο. Σε android υπαρχει το parallel space που κανει κλωνο την εφαρμογη και βαζεις τον αλλο αριθμο. Τωρα δεν εχει σημασια απο ποια καρτα θα εχεις δεδομενα. αλλα ποια καρτα εχεις δηλωσει ως αριθμο viber και whats up Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από alexakos89
nikos_k1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 16 ώρες πριν, alexakos89 είπε νομιζω viber και whats up μπορουν να γινουν register σε εναν αριθμο. Σε android υπαρχει το parallel space που κανει κλωνο την εφαρμογη και βαζεις τον αλλο αριθμο. Τωρα δεν εχει σημασια απο ποια καρτα θα εχεις δεδομενα. αλλα ποια καρτα εχεις δηλωσει ως αριθμο viber και whats up Απλά το θέμα μου είναι ότι στο Viber θα έχω έναν αριθμό επαγγελματικό και έναν προσωπικό. Για το WhatsApp έχω βρεί τρόπο για τις 2 κάρτες. Υπάρχει το WhatsApp Business. Εάν έχει κάποιος τρόπο πως θα διαχειρίζομαι τα μηνύματα στο Viber ας προτείνει κάποια εφαρμογή.
POSEYATSIA Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 3/7/2019 στις 3:22 ΜΜ, alexakos89 είπε νομιζω viber και whats up μπορουν να γινουν register σε εναν αριθμο. Σε android υπαρχει το xender discord omegle parallel space που κανει κλωνο την εφαρμογη και βαζεις τον αλλο αριθμο. Τωρα δεν εχει σημασια απο ποια καρτα θα εχεις δεδομενα. αλλα ποια καρτα εχεις δηλωσει ως αριθμο viber και whats up e-sim στο XS και δεύτερη κάρτα sim? Λειτουργεί κανονικά? Γιατί θέλω να βάλω μαζί με δεύτερη sim αλλά σκέφτομαι κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ πως θα λειτουργούν. Για παράδειγμα το Viber και το WhatsApp πως θα ξεχωρίζουν από που έρχεται μήνυμα? Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από POSEYATSIA
alexakos89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, POSEYATSIA είπε e-sim στο XS και δεύτερη κάρτα sim? Λειτουργεί κανονικά? Γιατί θέλω να βάλω μαζί με δεύτερη sim αλλά σκέφτομαι κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ πως θα λειτουργούν. Για παράδειγμα το Viber και το WhatsApp πως θα ξεχωρίζουν από που έρχεται μήνυμα? Όπως είπα παραπάνω, δηλώνεις έναν αριθμό σε αυτές τις υπηρεσίες. Όποτε διαλέγεις ποιον αριθμό θα βάλεις στην εφαρμογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα