Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, 

ψαχνω ενα ανδροιδ απο 50 μεχρι 70 ευρω να μη κολλαει σε viber skype messenger κλπ. αν γινεται να εχει και σχετικα μεγαλη οθονη.

Απο σκρουτζ δε μας πειραζει.

Οποιος μπορει ας βοηθησει, ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Καλησπερα παιδια, 

ψαχνω ενα ανδροιδ απο 50 μεχρι 70 ευρω να μη κολλαει σε viber skype messenger κλπ. αν γινεται να εχει και σχετικα μεγαλη οθονη.

Απο σκρουτζ δε μας πειραζει.

Οποιος μπορει ας βοηθησει, ευχαριστω πολυ.

Καλύτερα πήγαινε σε μεταχ/νο από εδώ θα βρεις ποιο πολλές επιλογές.. Ενδεικτικά xiaomi redmi 5 plus-xiaomi redmi note 4

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kp1 είπε

Καλύτερα πήγαινε σε μεταχ/νο από εδώ θα βρεις ποιο πολλές επιλογές.. Ενδεικτικά xiaomi redmi 5 plus-xiaomi redmi note 4

κοιταω τα ξιαομι στις αγγελιες ναι, δεν εχω βρει ακομα, απο αλλες μαρκες εχεις να προτεινεις κατι για μεταχ; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

κοιταω τα ξιαομι στις αγγελιες ναι, δεν εχω βρει ακομα, απο αλλες μαρκες εχεις να προτεινεις κατι για μεταχ; 

Φίλε σε '' καλές μάρκες '' δεν νομίζω θα βρεις κάτι σε αυτά τα λεφτά... Μπορείς να δεις όμως κάνα νοκια που είναι και stock android ή κάνα Huawei. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kp1 είπε

Φίλε σε '' καλές μάρκες '' δεν νομίζω θα βρεις κάτι σε αυτά τα λεφτά... Μπορείς να δεις όμως κάνα νοκια που είναι και stock android ή κάνα Huawei. 

ευχαριστω ξερεις ποια μοντελα νοκια χουαγουει αξιζουν σε αυτα τα λεφτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

ευχαριστω ξερεις ποια μοντελα νοκια χουαγουει αξιζουν σε αυτα τα λεφτα;

Για μένα xiaomi redmi note 5-xiaomi redmi 6- Nokia 6 και κάνα Huawei p10 lite 4/32..Δες τι βρίσκεις και μετά χαράς να σου λέω αν αξίζει. Για μένα πάντως δώσε κάποια παραπάνω αν μπορείς να σου μείνει το κοντό 3 χρονάκια.Φαινεται καλό αν έχει ακόμα εγγύηση και αν παζαρεψεις τιμη

Δες και αυτο

Επεξ/σία από kp1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...