Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά σοβαρά τώρα.πως κάνετε ετσι για ένα λίτρο βενζίνη. .αμα μου αρέσει το αυτοκίνητο δεν θα ασχοληθώ με το 1 λίτρο βενζίνη.

Ένας καφές είναι στο χέρι από τα φτηνομαγαζα.δλδ τόσο χαμηλά έχουμε πέσει.

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, xgol είπε

Γύρισα απο Αγιοκαμπο στη Λαρισα με 3,3 lt / 100km σήμερα. Φορτωμενος με 3 άτομα αλλα χωρις ac. 

Μεσα στην πόλη με νορμαλ οδήγηση και παντα a/c και σπανια καποιο μικρο ταξιδακι εκτος, περί τα 90km, καίει όχι πανω απο 5,0 lt/100km

Suzuki swift glx 1.2

Εχω ανεβάσει φωτογραφιες σε παλιοτερο νήμα. 

Μπράβο σου που πηγες μεσα στην καρακαμπιλα χωρίς AC 😂

Δημοσ.
7 ώρες πριν, zio10 είπε

Πολύ εντυπωσιακό το 3.3! Με τι ταχύτητες; Αν είχες και το a/c πόσο υπολογίζεις να έφτανε;

Βασικά πως μπόρεσες χωρίς a/c, με ανοιχτά παράθυρα χειρότερα δεν είναι από θέμα φασαρίας και κατανάλωσης;

Καλα δε ξερω, η αλήθεια είναι πως το κανα τελείως πειραματικα κ δεν πρόκειται να το ξανακάνω. 

Γενικά το αμαξι δεν καίει. Τωρα αν ειναι 5 παρά, 5 συν, δε μπορώ κ δε θα κατσω να το ξεψαχνισω. Πανω απο 5,5 εντός πολης παντως δεν εχω δει ποτέ. Βεβαια κινούμαι σε επαρχία, αν αλλαζει τοσο η οδικη συμπεριφορα μεσα στην Αθήνα δεν το γνωρίζω. 

1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Μπράβο σου που πηγες μεσα στην καρακαμπιλα χωρίς AC 😂

Ε αν εχεις περιεργους συνεπιβαινοντες 😂

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mp123 είπε

αμα μου αρέσει το αυτοκίνητο δεν θα ασχοληθώ με το 1 λίτρο βενζίνη.

Ένας καφές είναι στο χέρι από τα φτηνομαγαζα.δλδ τόσο χαμηλά έχουμε πέσει.

Ξέρω άτομα που σκέφτονται μην κάψουν λίγη βενζίνη με το παπί και την άλλη στιγμή πάνε και παίζουν 50 και 100 ευρώ στο στοίχημα. Τι να πει κανείς?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως σας ειπα θα επανελθω με καταναλωσεις .Ταξίδι 294 χλμ τα 240 σε εθνική οδό τα 54 σε επαρχιακό δρόμο με πολύ ανηφόρα. ταχυτητες 100 ως 160. καταναλωση 5.8 λτ/100 suzuki swift gl+1.2 auto.για μένα μια χαρά είναι.μεσα στην πόλη πάει 6.1.προσεξτε τον δεικτη βενζίνης.γεμισα φουλ όταν έφυγα.εκει είναι τωρα μετά το ταξίδι.

20190716_211110.jpg

20190716_211229.jpg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mp123 είπε

Οπως σας ειπα θα επανελθω με καταναλωσεις .Ταξίδι 294 χλμ τα 240 σε εθνική οδό τα 54 σε επαρχιακό δρόμο με πολύ ανηφόρα. ταχυτητες 100 ως 160. καταναλωση 5.8 λτ/100 suzuki swift gl+1.2 auto.για μένα μια χαρά είναι.μεσα στην πόλη πάει 6.1.προσεξτε τον δεικτη βενζίνης.γεμισα φουλ όταν έφυγα.εκει είναι τωρα μετά το ταξίδι.

20190716_211110.jpg

20190716_211229.jpg

Με ενα αντιστοιχο υβριδικο yaris θα ειχες επισης 5+ λιτρα  στο ταξιδι κ 4 μεσα στη πολη 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Με ενα αντιστοιχο υβριδικο yaris θα ειχες επισης 5+ λιτρα  στο ταξιδι κ 4 μεσα στη πολη 

Σίγουρα με το Yaris θα είχες χαμηλότερη κατανάλωση αλλά εντάξει, άλλο το ένα αμάξι και άλλο το άλλο. Εννοώ ότι το ένα είναι φουλ υβριδικό.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Δεν μου αρέσει το yaris.γιατι να το έπαιρνα; γούστα είναι αυτά.ποσταρα τις καταναλώσεις έτσι για δείτε πως δεν καίει τελικά τόσο πολύ το αυτόματο αυτοκίνητο που οι περισσότεροι δεν παίρνουν αυτόματο λόγο καταναλώσης.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 4/7/2019 στις 10:14 ΠΜ, mp123 είπε

Παρε απο οσους μπορεις προσφορες.εγω είδα διάφορες ανταλλαγή το i10 συν η διαφορά μετρητά της τάξης των 1700.πρόσεξε από που θα αγοράσεις.επισεις η έκδοση gl+ έχει οθόνη multimedia αλλά δεν έχει gps.το gps στο κάνουν δωρο.μονο ένας μου το έκανε.οι άλλοι δύο που πήγα κάνανε την πάπια.αμα θες να σου πω που να πας χωρίς φυσικά να θεωρηθεί διαφήμιση στείλε PM να σου πω να πας για προσφορά και να συγκρίνεις.

Επειδη ενδιαφερομαι για αγορα του gl+ αυτοματο, μπορεις να με ενημερωσεις σχετικα με τον αντιπροσωπο που δινει δωρο το gps ;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γραφω εδω για να μην ανοίγω αλλο θεμα.Επειδη σκοπευω να το κρατησω χρονια το αυτοκινητο, με τις μπαταριες τι παιζει;Ποσο κοστιζει η αλλαγη υβριδικών μπαταριών για το swift;Τα service του ή γενικα αν χαλασει καποιο μερος του ηλεκτροκινητήρα;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε

Γραφω εδω για να μην ανοίγω αλλο θεμα.Επειδη σκοπευω να το κρατησω χρονια το αυτοκινητο, με τις μπαταριες τι παιζει;Ποσο κοστιζει η αλλαγη υβριδικών μπαταριών για το swift;Τα service του ή γενικα αν χαλασει καποιο μερος του ηλεκτροκινητήρα;

Ρωτά στο hellenic yaris club facebook.

Επειδή έχουν αρκετά θέματα τα υβριδικά και όχι μόνο μένεις μπαταρίες. θα πάρεις απαντήσεις από κατόχους Όχι τους insomniac που θα ήθελαν να το έχουν.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, omitziz είπε

Ρωτά στο hellenic yaris club facebook.

Επειδή έχουν αρκετά θέματα τα υβριδικά και όχι μόνο μένεις μπαταρίες. θα πάρεις απαντήσεις από κατόχους Όχι τους insomniac που θα ήθελαν να το έχουν.

Μεγάλο ερώτημα. Ειναι το Yaris Hybrid το φετίχ του μέσου ινσόμνιακ; Σοβαρες απαντήσεις μονο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Μεγάλο ερώτημα. Ειναι το Yaris Hybrid το φετίχ του μέσου ινσόμνιακ; Σοβαρες απαντήσεις μονο 

Μπα, εμενα ειναι το s2000 (σοβαρη απαντηση)

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Είναι το χολι γκραιλ του. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

swift οχι yaris.Ελεγα μηπως ξερει καποιος απο συνεργειο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...