Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πέτυχα σήμερα έξω από την δουλειά. Έμοιαζε αρκετά με μυρμήγκι κεφαλι-σωμα- ουρά και μου θύμισε αρκετά κάτι κόκκινα μυρμήγκια τεράστια.

Το συγκεκριμένο είχε ένα μάκρος γύρω στα 2 εκατοστά κόκκινο κεφάλι και σώμα και μαύρη κοιλιά αλλά χωρίς φτερά

Τα φώτα σας

IMG_20190701_171611_1600x1200.jpg

Δημοσ.

Βασικά όλα τα μυρμηγκια μοιάζουν μεταξύ τους . Απλά το δικό μου έχει στρογγυλεμένο σώμα και περιεργη μαύρη ουρά σαν να έχει πχ κάτι σαν κέντρι μέσα. Καταραμένη κλιματική αλλαγή ..

Σίγουρα είναι κάτι εκτός Ελλάδος το.συγκεκριμενο

Δημοσ.

Είμαι άσχετος από αυτά, αλλά εγώ για μυρμήγκι θα το περνούσα. 2 εκατοστά όμως είναι πάρα πολλά για μυρμήγκι, εγώ τουλάχιστον μέχρι 1 εκ. έχω δει.

Δημοσ.

Μυρμήγκια υπάρχουν διαφόρων μεγεθών.Από τελείως μικρά σαν ψείρες μέχρι μεγάλα 1-2 εκατοστών σαν το εικονιζόμενο.Εχω πληθώρα ποικιλιών  μεγεθών και χρωμάτων στο εξοχικό όπου κάθε χρόνο δίνω μάχη να τα απομακρύνω από το σπίτι.:D

Επισκέπτης
Δημοσ.

νομίζω είναι ένα απλό carpenter ant

Δημοσ.

Παλιά τα μεγάλα μυρμήγκια τα λέγαμε Τούρκους (δεν ξέρω γιατί) και τους ρίχναμε μερικά μυρμήγκια κανονικά και γινόταν μάχη...:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, thant είπε

Παλιά τα μεγάλα μυρμήγκια τα λέγαμε Τούρκους (δεν ξέρω γιατί) και τους ρίχναμε μερικά μυρμήγκια κανονικά και γινόταν μάχη...:P

χαχαχαχα...το έκανα κι εγω αυτο σα παιδάκι. Ελα που νικουσαν τα μικρά :P 

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Narayan είπε

Σαν Durant μου φαίνεται, όταν πας ξανά στη δουλειά έχε μαζί σου μερικά Pokeballs.

download.jpg

Δεν έχω ασχοληθεί με το αθλημα

8 ώρες πριν, Voyaller είπε

Κάνε ένα post εδώ:

https://www.reddit.com/r/whatsthisbug

Χρήσιμο. Thanx

10 ώρες πριν, kourkoumpini είπε

νομίζω είναι ένα απλό carpenter ant

Δεν μοιάζει και τόσο. Πάω reddit να ποσταρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...