ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Το πέτυχα σήμερα έξω από την δουλειά. Έμοιαζε αρκετά με μυρμήγκι κεφαλι-σωμα- ουρά και μου θύμισε αρκετά κάτι κόκκινα μυρμήγκια τεράστια. Το συγκεκριμένο είχε ένα μάκρος γύρω στα 2 εκατοστά κόκκινο κεφάλι και σώμα και μαύρη κοιλιά αλλά χωρίς φτερά Τα φώτα σας
Bayern Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σαν να μοιάζει με αυτό το μυρμήγκι Καμπόνωτος Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από Bayern
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Βασικά όλα τα μυρμηγκια μοιάζουν μεταξύ τους . Απλά το δικό μου έχει στρογγυλεμένο σώμα και περιεργη μαύρη ουρά σαν να έχει πχ κάτι σαν κέντρι μέσα. Καταραμένη κλιματική αλλαγή .. Σίγουρα είναι κάτι εκτός Ελλάδος το.συγκεκριμενο
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Είμαι άσχετος από αυτά, αλλά εγώ για μυρμήγκι θα το περνούσα. 2 εκατοστά όμως είναι πάρα πολλά για μυρμήγκι, εγώ τουλάχιστον μέχρι 1 εκ. έχω δει.
papoys1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μυρμήγκια υπάρχουν διαφόρων μεγεθών.Από τελείως μικρά σαν ψείρες μέχρι μεγάλα 1-2 εκατοστών σαν το εικονιζόμενο.Εχω πληθώρα ποικιλιών μεγεθών και χρωμάτων στο εξοχικό όπου κάθε χρόνο δίνω μάχη να τα απομακρύνω από το σπίτι.
tz_aristotelis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Για αυτό θέλει AI η κάμερα σου... Άμεσα Huawei...
kiriakos500 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 αυτά στο παρελθον υπηρχαν πιο πολλα στα χωρια δεν θυμαμαι τα λενε τωρα… να γινεται κολλητοι με το φιλο...
Narayan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Σαν Durant μου φαίνεται, όταν πας ξανά στη δουλειά έχε μαζί σου μερικά Pokeballs. 1
Voyaller Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Κάνε ένα post εδώ: https://www.reddit.com/r/whatsthisbug
chill Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε μάκρος γύρω στα 2 εκατοστά κόκκινο κεφάλι 1
thant Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Παλιά τα μεγάλα μυρμήγκια τα λέγαμε Τούρκους (δεν ξέρω γιατί) και τους ρίχναμε μερικά μυρμήγκια κανονικά και γινόταν μάχη...
pontez2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, thant είπε Παλιά τα μεγάλα μυρμήγκια τα λέγαμε Τούρκους (δεν ξέρω γιατί) και τους ρίχναμε μερικά μυρμήγκια κανονικά και γινόταν μάχη... χαχαχαχα...το έκανα κι εγω αυτο σα παιδάκι. Ελα που νικουσαν τα μικρά Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από pontez2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, Narayan είπε Σαν Durant μου φαίνεται, όταν πας ξανά στη δουλειά έχε μαζί σου μερικά Pokeballs. Δεν έχω ασχοληθεί με το αθλημα 8 ώρες πριν, Voyaller είπε Κάνε ένα post εδώ: https://www.reddit.com/r/whatsthisbug Χρήσιμο. Thanx 10 ώρες πριν, kourkoumpini είπε νομίζω είναι ένα απλό carpenter ant Δεν μοιάζει και τόσο. Πάω reddit να ποσταρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα