Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :1200

Χρήση υπολογιστή :Gaming,streaming για αρχη και μετα θα παρω αλλο pc για stream.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Obs

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Οχι,σκεφτομαι αργοτερα να παρω την Viewsonic XG2402

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Θεσσαλονικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Δεν εχω προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Δεν εχω προβλημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Οχι

Οπως λεω και πανω θελω ενα pc για gaming streaming μεχρι να παρω ενα δευτερο pc για το stream,με σιγουρα μεσα τον ryzen 3700x η 3800x και για καρτα γραφικων εχω μπερδευτει φουλ με τις super της nvidia που βγαινουν και με τις navi απο amd και θελω τα φωτα σας.Παιζω σε 1080p αναλυση βαρια παιχνιδια πχ pubg apex fortnite που και που, και θελω γενικα να πιανω καλα fps (οταν στριμαρω) για να αξιοποιησω τα 144hz της οθονης σε medium settings τουλαχιστον αν γινεται αν οχι σε high,ευχαριστω εκ των προτερων....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, MarlonBr είπε

Αρα βαζω τον 3700χ αντι του 2700χ,οσο για τη καρτα την απλη 2060 η την super οταν βγει λες?

Είναι ότι πρέπει η 2060 για 1080p/144hz : https://www.youtube.com/watch?v=pDprGyrxHmI

Υ.Γ. Πάρε και μια ψυκτρούλα για τον 2700x-3700x αν δεν θέλεις να μείνεις με την stock : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=66051&cat=7

Επεξ/σία από jeandoumpier
Δημοσ.

Οκευ,σχετικα με τις μνημες,θα ηταν καλυτερα λες αν εβαζα καποιες λιγο πιο ακριβες ομως καλυτερες?

Δημοσ.
Στις 3/7/2019 στις 4:58 ΜΜ, jeandoumpier είπε

Όχι.

Ωραια,παρηγγειλα ηδη μερικα μερη...Ηθελα να σε ρωτησω ποια ειναι η αποψη σου σχετικα με τη gpu τωρα που ριξαν τις τιμες στις navi...Να παω για τη 2060 η καλυτερα στη 5700-5700xt?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, MarlonBr είπε

Ωραια,παρηγγειλα ηδη μερικα μερη...Ηθελα να σε ρωτησω ποια ειναι η αποψη σου σχετικα με τη gpu τωρα που ριξαν τις τιμες στις navi...Να παω για τη 2060 η καλυτερα στη 5700-5700xt?

Την κυριακη ειναι η ελευση των 5700 οποτε περιμενε μεχρι τοτε για να χουμε πληρη εικονα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδες,τωρα που εχουν βγει επισημα οι καρτες τι μου προτεινετε τελικα;Εχω παραγγειλει ηδη την b450 της tomahawk το κουτι και τροφοδοτικο και περιμενω τον 3700x να τον παραγγειλω μαζι με τα αλλα parts...

Επεξ/σία από MarlonBr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, MarlonBr είπε

Καλημερα παιδες,τωρα που εχουν βγει επισημα οι καρτες τι μου προτεινετε τελικα;Εχω παραγγειλει ηδη την b450 της tomahawk το κουτι και τροφοδοτικο και περιμενω τον 3700x να τον παραγγειλω μαζι με τα αλλα parts...

Οι καινούργιες κάρτες της amd είναι καλύτερες από την 2060 που κοίταγες, αλλά για τα παιχνίδια που παίζεις (pubg apex fortnite) θεωρώ η 2060 Super θα είναι γρηγορότερη από αυτές της amd.  

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Οι καινούργιες κάρτες της amd είναι καλύτερες από την 2060 που κοίταγες, αλλά για τα παιχνίδια που παίζεις (pubg apex fortnite) θεωρώ η 2060 Super θα είναι γρηγορότερη από αυτές της amd.  

Αυτα θα τα παιζω περισσοτερο η αληθεια ειναι,και θα στριμαρω με αυτα,γενικα ομως θα παιζω και αλλα παιχνιδια του τυπου the wither απλα χωρις stream...Overall που πιστευεις οτι ειναι καλυτερα να παω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, MarlonBr είπε

Αυτα θα τα παιζω περισσοτερο η αληθεια ειναι,και θα στριμαρω με αυτα,γενικα ομως θα παιζω και αλλα παιχνιδια του τυπου the wither απλα χωρις stream...Overall που πιστευεις οτι ειναι καλυτερα να παω?

Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα, κάνε την έρευνα σου και αποφάσισε μόνος σου.. Για τα παιχνίδια (pubg apex fortnite) που παίζεις έχει σημασία η  στρωτή απόδοση, θα κοιτάς τα γραφήματα με την τραμπάλα των fps Και όχι τα μάξ....

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Οκευ λοιπον,θα κοιταξω μερικα reviews ακομα  και θα αποφασισω αν ειναι...Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια και για το build τον jean.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα γκάις, μετά από ένα μήνα έχω πάρει ήδη monitor, ssd, case, psu που μου είχε προτείνει ο jean... Την b450 την ακύρωσα τελικά και περιμένω να βγουν οι max, αποφάσισα να πάρω την 5700 xt όταν βγουν οι custom απλά μάλλον θα βάλω τον 3600 αντί του 3700x και λέω να βάλω τις flare x που είναι 3200 cl 14 αντί τις sniper που είναι 3200 cl 16... Πιστεύετε θα είμαι καλά με τον 3600 από άποψη streaming και με προγράμματα όπως adobe premiere για edit τα βίντεο?

Επεξ/σία από MarlonBr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MarlonBr είπε

Καλησπέρα γκάις, μετά από ένα μήνα έχω πάρει ήδη monitor, ssd, case, psu που μου είχε προτείνει ο jean... Την b450 την ακύρωσα τελικά και περιμένω να βγουν οι max, αποφάσισα να πάρω την 5700 xt όταν βγουν οι custom απλά μάλλον θα βάλω τον 3600 αντί του 3700x και λέω να βάλω τις flare x που είναι 3200 cl 14 αντί τις sniper που είναι 3200 cl 16... Πιστεύετε θα είμαι καλά με τον 3600 από άποψη streaming και με προγράμματα όπως adobe premiere για edit τα βίντεο?

Σε streaming,editing o 3700 θα υπερεχει εναντι του 3600 λογο των 16 thread.Και ο 3600 ομως θα κανει την δουλεια του.Αν τον ηθελες αποκλειστηκα για παιχνιδια τοτε ο 3600 θα χε καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης.Αν καθως παιζεις θες να κανεις και streaming τοτε ο 3700 εχει το πλεονεκτημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...