Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς μετά από 6 χρόνια σκότωσα το παλιό μου κινητό από αμέλεια πατώντας το με το ποδήλατο.

Θέλω ένα κινητό που να είναι αξιόπιστο(να αντέξει χρόνια, καλό σήμα, μπαταριά που βγαίνει,να μην υπερθερμαίνετε πολύ)

Το μόνο smart χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να το κάνω hotspoτ. Αν ξέρετε κάποιο φτηνό τηλέφωνο με λειτούργια hotspot θα με ενδιέφερε.

Θα κάνω και την δική μου έρευνα βέβαια αλλά αν γνωρίζει κάνεις κανένα κάλο τηλέφωνο με αυτά τα χαρακτηριστικά θα με ενδιέφερε.

Υπ. Στα + να δέχεται microsim γιατί τέτοια είχα στο παλιό τηλέφωνο. Δεν λέει να πληρώνω και άλλα.

Δημοσ.

To Redmi 6 είναι πλέον κοντά στα 100€. Τίμιο για τα λεφτά του και αρκετά φτηνό. Έχει και μερικά χαρακτηριστικά που βρίσκεις σε ακριβότερα κινητά.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ ολά τα παιδιά που απάντησαν. Βρέθηκε λύση. Θα αγοράσω ενα feature phone  και ενα ρουτερ που παίρνει σιμ για όταν χρειάζομαι hotspot.

Αυτό που έκανα με το παλιό μου κινητό ήταν να το έχω για γενική χρήση σε mountain biking, παραλίες κλπ χωρίς να με νοιάζει μην πέσει, βραχεί η μου το κλέψουν. Ακριβώς επειδή ήταν παλιό. Για αυτό ψάχνω κάτι ίδιο να μην του δίνω μεγάλη σημασία. Σας ευχαριστώ και πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...