Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, winmac said:

Με την κάρτα γραφικών πώς τα πάει αυτό το μηχάνημα?

έχω imac 27" 2009 και ζορίζεται καμιά φορά, μπαίνουν οι ανεμιστήρες φουλ, θερμαίνεται και καμιά φορά σβήνει.

Λέω μήπως κοιτάξω για κανένα μεταχειρισμένο του 2010  με i7 αν είναι καλό

Δεν έχει προβλήματα θερμοκρασίας αλλά δεν είναι και καμμιά δυνατή κάρτα. Απ’ τον 11 και μετά νομίζω είναι καλύτερα αλλά δεν το έχω ψάξει και πολύ. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, winmac είπε

Λέω μήπως κοιτάξω για κανένα μεταχειρισμένο του 2010  με i7 αν είναι καλό

Προσωπικά, δεν θα έπαιρνα μηχάνημα 10ετίας, εκτός και αν μου το έδιναν δωρεάν. Δεν ξέρω για τι εργασία τον θες, αλλά μήπως να έκανες λίγο υπομονή και να μάζευες μερικά λεφτά ωστε να κοιτάξεις για μοντέλο 2014-5 τουλάχιστον?

Με το 2010, του χρόνου πάλι θα σκέφτεσαι να πάρεις του 2011

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, onelonelystar είπε

Προσωπικά, δεν θα έπαιρνα μηχάνημα 10ετίας, εκτός και αν μου το έδιναν δωρεάν. Δεν ξέρω για τι εργασία τον θες, αλλά μήπως να έκανες λίγο υπομονή και να μάζευες μερικά λεφτά ωστε να κοιτάξεις για μοντέλο 2014-5 τουλάχιστον?

Με το 2010, του χρόνου πάλι θα σκέφτεσαι να πάρεις του 2011

Έχω και άλλα μηχανήματα. Από imac στη δεδομένη χρονική στιγμή με ενδιαφέρουν μόνο  οι imac 27" 2009-2010, γιατί γίνονται και monitors μέσω του target display όχι μόνο σε macbooks αλλά και σε windows surface κλπ  λόγω του mini-display port που σταμάτησε από το 2011 και μετά. Οπότε θα έχει χρήση ως monitor και χαλαρά ως υπολογιστής.

Μπορώ βέβαια ίσως με τα ίδια χρήματα να πάρω και ένα monitor εναλλακτικά.

Στο geekbench ο imac 27" 2010 i7 εμφανίζεται να είναι πιο γρήγορος από τα  καινούρια macbook air. Σε real-life  use δεν ξέρω τι παίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...