AlexDoks Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για ενα iphone που αγορασα απο το εξωτερικο.Αγορασα ενα iphone 6αρι απο το ebay που ειχε θεμα με την μπαταρια του.Το εφτιαξα και το κινητο οταν ανοιγει βγαζει ενα notification περι apple id ( Enter your Apple Id password in Settings ). To κινητο εχει επισης pin για να μπορεσει να ξεκλειδωσει.Εστειλα μηνυμα στον πωλητη και περιμενω την απαντηση του. Σε περιπτωση που ο πωλητης δεν μου απαντησει, συμφωνα με τα δεδομενα αυτα που εχω υπαρχει περιπτωση με ενα restore στο τηλεφωνο να μην υπαρχει θεμα καθως απ οτι φαινεται το κινητο εχει θεμα με το password του Apple Id? Ευχαριστω πολυ!!
asmilon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Στα settings ποιο σε Apple ID βλεπεις να ζηταει password; Σε δικο σου ή σε καποιο αγνωστο;
AlexDoks Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με το που ανοιξα το τηλεφωνο ειχε αυτο το notification δηλαδη ειναι πριν το σημειο που πατηω το home button για να εισαγω το password του iphone για να μπει στο iphone και δεν μπορω να μπω καν στο κινητο απο την στιγμη που μου ζηταει password για το τηλεφωνο ως τηλεφωνο.Αυτα τα 2 icloud και password ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.Απο την μια δν μπορω να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο καθως εχει password απο μονο του και απο την αλλη δεν γνωριζω αμα θεωρειτε με το πανω notification ως icloud locked.Και το apple id δεν ειναι δικο μου Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από AlexDoks
chios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Έχεις λινκ από την αγορά; αν δεν απαντήσει ξεκινάς διαδικασία με PayPal να πάρεις τα λεφτά σου.
AlexDoks Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Εχω και θα κανω αμα ειναι paypal dispute καθως απ οτι φαινεται δεν θα μπορεσω να το ξεκλειδωσω
asmilon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δεν ειναι το Apple ID του πωλητη ωστε να το βγαλει απομακρυσμενα, ξεκαθαρα μιλαμε για κλεμμενη συσκευη. Οπως και να εχει χωρις Apple ID δε θα μπορεσεις να το ξεκλειδωσεις. Paypal dispute φανταζομαι μπορεις να ανοιξεις εφοσον η αγγελια δε αναφερει οτι η συσκευη ειναι icloud locked... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από asmilon 1
paris_chav Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Με προλαβε ο asmilon, ειναι πολυ σημαντικο το τι εγραφε η αγγελια του! Προφανως στο πουλησε για ξεκλειδωτο οποτε λογικα θα το ανεφερε ως unlocked.
chios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Εγώ απορώ με κάποιους που αγοράζουν και πληρώνουν μουσιακα τηλέφωνα, με 200€ παίρνεις τούμπανο τηλέφωνο τι να σου προσφέρει το iPhone 6 του 14. Πάντα ήταν μια τραγική συσκευή σε αυτονομία.
asmilon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Στα 100-150€ ειναι μια χαρα συσκευη και πολυ πιο συμπαθητικη απο αρκετα Android σε αυτη την τιμη. Εφτασε μεχρι iOS 12, αρα απο θεμα apps σιγουρα δε θα εχει προβλημα για κανα δυο χρονακια ακομα.
AlexDoks Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Προσωπικα ως κατοχος android και οχι σε ios ξερω πως το λειτουργικο τους ειναι καλο και το ηθελα πιο συγκεκριμενα για μελοντικα Jailbreak και για να μπορεσω να τα επισκευασω για να τα χρησιμοποιω ως δευτερη συσκευη.Απο εκει και περα επεσα σε οχι και τοσο <<καλο>> πωλητη και ηδη ανοιξα case στην paypal.Οπως και να χει σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις