Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, EuphangeL είπε

Συνεχίστε να ασχολείστε με PC hardware εσείς, αντί να έχετε κονσόλα 😂

Ειχα κονσολα 6 χρονακια. Χορτασα 30fps και low γραφικα και στα fps το αναλογικο δεν παλευοταν χωρις assist. 

• Like 8
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κανεις δεν ειναι κοροιδο βασικα. Αυτος που πηρε την πρωτη 2060 την πηρε πριν αρκετους μηνες οποτε λογικο να πεσει η αξια της 100 ευρω. Αυτος που θα παρει σημερα την 2060super τοσο καιρο δεν ειχε καρτα οπως αυτος που πηρε την 2060. 

Ειναι σαν να λεμε κοροιδο εναν που θα δωσει 900 ευρω για 2080 καρτα οταν σε 2 χρονια θα περνουμε παρομοιες επιδοσεις με 400 ευρω. Η απαξιωση ειναι μεγαλη ειδικα στο hardware του υπολογιστη με τοσες κυκλοφοριες. Οχι τοσο οσο στα κινητα που μπορει να εχουν χασει 300 ευρω μεσα σε 2-3 μηνες αλλα και παλι οι τιμες πεφτουν γρηγορα. Η ουσια ειναι να χαιρομαστε αυτο που εχουμε χωρις να κοιταμε τη αξια θα εχει μετα απο 1-2-3 χρονια. 

Ναι δεν διαφωνώ, βέβαια οι RTX δεν έχουν καν κλείσει χρόνο ακόμα  για να απαξιωθούνε. Εγώ απάντησα στον φίλο απο πάνω ο οποίος είπε οτι είναι κορόιδο όποιος πάρει τις Super ενώ ο ίδιος θα είχε σκάσει δεν ξέρω και εγώ πόσα για να πάρει την RTX 2080. Όσο να'ναι ακούγεται κάπως ...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thor777 είπε

Ναι δεν διαφωνώ, βέβαια οι RTX δεν έχουν καν κλείσει χρόνο ακόμα  για να απαξιωθούνε. Εγώ απάντησα στον φίλο απο πάνω ο οποίος είπε οτι είναι κορόιδο όποιος πάρει τις Super ενώ ο ίδιος θα είχε σκάσει δεν ξέρω και εγώ πόσα για να πάρει την RTX 2080. Όσο να'ναι ακούγεται κάπως ...

Ναι ο φιλος πιο πανω ειχε αδικο. Δεν ειναι απαξιωση τα 100 δολλαρια σε 10 μηνες για την 2070 και 7 για την 2060. Ειναι το φυσιολογικο. Η nvidia βγαζει τις super αποκλειστικα για να κοντραρει τις navi. Δεν εχει αλλο λογο. Οπως προπερσι που εβγαλε την 1070ti για να κοντραρει τις vega.

Δημοσ.

Ε βέβαια καποιος πρέπει να συμβαδίζει με τα καραγκιοζηλικια της intel.Ποιος να μας το λεγε πριν χρονια οτι η καρτα που παίρνεις καινουρια σε λιγοτερο απο χρονο θα θεωρείτε παλιο μοντέλο. Ελεος Ngridia Ελεος.... 

• Like 2
Δημοσ.

Μετά το ti ήρθε το super? Όποτε το επόμενο θα είναι super ti? Ρε με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του cpu θα παίζω όλα φουλ σε 4κ packman και να πάνε να χεστουν οι πολυεθνικές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άντε ρε..τους έχω σιχαθεί πια! Δλδ τι είναι ανάλογη της turbo? turbo ti… supercharged μετα..

Επεξ/σία από nosstrom
Δημοσ.

Καθόμαστε μιλάμε για ανουσια πράγματα οποις εχει 1080  η 1080 Ti ειναι άρχοντας  για ακομα δυο χρόνια 

• Like 3
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, dr_psiloulis είπε

RTX 2060 ....  RTX 2060 SUPER .... RTX 2060 SUPER MAX ....RTX 2060 SUPER DOUPER MAX ....... Ψάξτε αλλού για κορόιδα!!!!!

Ξέχασες τη <super duper Max ti>

Δημοσ.

Μαλιστα...... Και ουτε διμηνο δεν εκλεισε η 2060 μου. Παλι καλα ηταν προσωρινη λυση. Με βλεπω να ξεθαβω τις Voodoo η καμια Matrox να ησυχασω. 

• Like 2
Δημοσ.

Μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται, η γρήγορη απάντηση της nvidia, σε σχέση με την AMD που κάνει χρόνια να απαντήσει.. 

• Like 1
Δημοσ.

Οταν εχεις την ιδια οθονη και γενικα το ιδιο υπολοιπο Hardware πια η λογικη να μπενει κανεις στην διαδικασια ειναι ακριβα ειναι πιο ακριβα ειναι ετσι ειναι αλλιως κτλ κτλ ? Κατα την ταπεινη μου αποψη ολα αυτα ειναι να ειχαμε να λεμε και καθε τι τελευταιο ποσο μαλλον σε θεματα καρτας γραφικων ειναι καθαρα για καποιον που στηνει νεο Build απο την αρχη ωστε αναλογα με τα βαλαντια που διαθετει να παρει το τελευταιο η το προτελευταιο.Για καποιον που εχει ηδη μια καρτα 2-3 η 6 μηνων αναλογης και ελαφρως χαμηλοτερης ισχυς με πια λογικη να μπει στην διαδικασια αντικαταστασης? Η μονη λογικη που βλεπω ειναι να πεταξει 100-200 ευρω απο την προγουμενη και να βαλει αλλα τοσα για την επομενη για να εχει και λογο υπαρξεις η ενοτητα μεταχειρισμενα στο Forum.

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός του μαρκετίστικου κόλπου της λέξης Super, δεν βλέπω πραγματικά Τίποτα που να δικαιολογεί έστω και τυπικά κάποιος να πάρει πάει σε μια τέτοια κάρτα αντί μίας προηγούμενης είτε απλής είτε Ti η κάποιας Vega σε mid/high range σε αρκετά καλύτερη τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...