Srautas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Καλησπερα, στο σπιτι στο εξοχικο εχω βαλει internet στον πανω οροφο. Επειδη θελω να πιανω ιντερνετ και στο ισογειο τραβηξα καλωδιο ethernet, ομως χρειαζομαι στο ισογειο και ασυρματο και απο τον πρωτο οροφο που ειναι το router δεν πιανω καθολου. Επισης δεν μπορω να κατεβασω το router κατω γιατι θα εχω το αντιστοιχο προβλημα. ΤΙ μπορω να κανω ;;;
chios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Ένα παλιό ρουτερ αν έχεις το κάνεις πανεύκολα με κάποιες απλές ρυθμίσεις και δουλεύει σαν switch - access point.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 On 02/07/2019 at 21:11, Srautas said: Καλησπερα, στο σπιτι στο εξοχικο εχω βαλει internet στον πανω οροφο. Επειδη θελω να πιανω ιντερνετ και στο ισογειο τραβηξα καλωδιο ethernet, ομως χρειαζομαι στο ισογειο και ασυρματο και απο τον πρωτο οροφο που ειναι το router δεν πιανω καθολου. Επισης δεν μπορω να κατεβασω το router κατω γιατι θα εχω το αντιστοιχο προβλημα. ΤΙ μπορω να κανω ;;; η βαζειςa access point η οτι ειπε ο φιλος απο πανω
Srautas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Στις 2/7/2019 στις 9:18 ΜΜ, chios είπε Ένα παλιό ρουτερ αν έχεις το κάνεις πανεύκολα με κάποιες απλές ρυθμίσεις και δουλεύει σαν switch - access point. Το εκανα και δουλευει μια χαρα. Ευχαριστω να σαι καλα.
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 20 hours ago, Srautas said: Το εκανα και δουλευει μια χαρα. Ευχαριστω να σαι καλα. μια χαρα.να σε καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα