Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μάθω ποια τα δικαιολογητικά για το αντίστοιχο πιστοποιητικό και που θα απευθυνθώ για το βγάλω.

Κατά προτίμηση κάποιος που έχει βγάλει σχετικά πρόσφατα καθώς δεν είναι πάντα ενημερωμένα τα site.

Δημοσ.

Όπως είπα δεν είναι πάντα ενημερωμένα πρόσφατα.Έχω κάνει ήδη πολλές αναζητήσεις απλά θέλω να μαι σίγουρη και να μη μου λείπει κάτι. 

Ευχαριστώ παρ' όλα αυτά!!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Pigasos89 είπε

Θα ήθελα να μάθω ποια τα δικαιολογητικά για το αντίστοιχο πιστοποιητικό και που θα απευθυνθώ για το βγάλω.

Κατά προτίμηση κάποιος που έχει βγάλει σχετικά πρόσφατα καθώς δεν είναι πάντα ενημερωμένα τα site.

Κατεβάζεις το χαρτί που είναι online, πας κάνεις τις εξετάσεις και μετά σ έναν γιατρό να στο υπογράψει 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Pigasos89 είπε

Όπως είπα δεν είναι πάντα ενημερωμένα πρόσφατα.Έχω κάνει ήδη πολλές αναζητήσεις απλά θέλω να μαι σίγουρη και να μη μου λείπει κάτι. 

Ευχαριστώ παρ' όλα αυτά!!

Δεν έχει αλλάξει κάτι.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, zio10 είπε

Μπορεί να στο βγάλει γιατρός και χωρίς εξετάσεις.

Οποιοσδήποτε παθολόγος συμβεβλημένος με τον ΕΦΚΑ-ΕΟΠΠΥ με τη κλασσική κίνηση ....

1100_e2698266-c92c-44b5-9611-cd0c49cb5579.jpg

Δημοσ.

Με ένα 10ρικο σε ιδιώτη το βγάζεις σε μισή ώρα χωρίς εξετάσεις κοπράνων και τα συναφή που απετουνται κανονικά για την εν λόγω πιστοποίηση 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ριψοκίνδυνο να μην κάνεις εξετάσεις εάν έχεις χτύπα ξύλο το οτιδήποτε όμως.!!

Επεξ/σία από Pigasos89
  • Like 2
Δημοσ.

λυπηθειτε τους πελατες.κανε τις εξετασεις,και αν εχεις κατι το μαθαινεις.ειναι και για δικο σου καλο.θα ηθελες ο καφετζης σου(ο μπαριστα ντε....) να εχει καποια κολητικη ασθενεια την ωρα που ετοιμαζει τον λατε σου?και να φταρνιστει στην φλυτζανα σου?

• Like 4
Δημοσ.

Γουστάρω όσοι υποστηρίζουν το «πήγαινε χωρίς εξετάσεις» , να προσβληθούν απο campylobacter κι αφού βγουν απο το νοσοκομείο μετά απο καμία βδομάδα+ να ψάχνονται να καταγγείλουν το μαγαζί οπου έφαγαν..

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...