Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω επιτελους μια σωστη βαλιτσα μεγαλου μεγεθους και σκληρης επιφανειας(hard shell). 

Απ οτι διαβαζω υπαρχουν 4 κατηγοριες ουσιαστικα

Aluminium : Οι πιο στιβαρες, ελαφριες αλλα και πολυ ακριβες

Polycarbonate: Καλη αντοχη, λιγο πιο βαριες, σχετικα ακριβες

Polypropylene: Καλη αντοχη(λιγοτερη ομως απο polycarbonate), ελαφριες, πιο φθηνες απο τις παραπανω

ABS: H πιο προσιτη κατηγορια με την μικροτερη αντοχη απο τις αλλες, σχετικα ελαφριες αλλα οι πιο φθηνες

Υπαρχει και μια αλλη κατηγορια που ειναι polycarbonate/abs mix που εχει τιμες παρομοιες με τις polypropylene

Τι προτεινετε εσεις βαση εμπειριας? Αξιζει να πας στις πιο ακριβες ή και μια απλη abs ειναι κομπλε? Εννοω για καποιον που δεν την κουβαλαει καθε μηνα σε αεροδρομια αλλα πχ 2-3 φορες τον χρονο

Απο μαρκες? Περα απο τις πολυ γνωστες πχ american tourister εχετε κατι αλλο να προτεινετε?

Επισκέπτης
Δημοσ.

phd βαλιτσας διακρίνω.

εγώ που πετάω συνέχεια,και έχω κάνει κάπου 10 μετακομίσεις, είχα πάρει κάτι ψευτοβαλίτσες απτο sportsdirect με κάπου 12ε η καθεμία και αντέχουν 10+ χρόνια τώρα.

Δημοσ.

Κάτοχος εδώ και 2 χρόνια της Samsonite Lite Shock Spinner 75/28 (κλασσικό μέγεθος μεγάλης βαλίτσας που παραδίδεις στα Check In Counter).

Αγορασμένη από εξωτερικό στα 300€, σε συνδιασμό με custom PVC Transparent cover.
Ταξίδια σε Καναδά Χ2, σε Ασία Χ2 και άλλα πολλά σε Ευρώπη, δεν έχει πάθει τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω παρει αυτην,πολυ ανθεκτικη,στιβαρη.

https://www.skroutz.gr/s/14112678/Samsonite-S-Cure-DLX-Spinner-50918-1374-Large-Graphite.html

υπαρχει και η απλη,ιδια σχεδον ακριβως,λιγο πιο φθηνη.  https://www.skroutz.gr/s/10940377/Samsonite-S-Cure-Spinner-75cm-Dark-Blue-49308-1247.html

Και οι delsey,american tourister εχουν καλες βαλιτσες,ενα κλικ πιο κατω απο samsonite. Βεβαια εχει σημσια και το ποσα χρηματα θα διαθεσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...