giwfys Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Ενδιαφερομαι να αγορασω επιτελους μια σωστη βαλιτσα μεγαλου μεγεθους και σκληρης επιφανειας(hard shell). Απ οτι διαβαζω υπαρχουν 4 κατηγοριες ουσιαστικα Aluminium : Οι πιο στιβαρες, ελαφριες αλλα και πολυ ακριβες Polycarbonate: Καλη αντοχη, λιγο πιο βαριες, σχετικα ακριβες Polypropylene: Καλη αντοχη(λιγοτερη ομως απο polycarbonate), ελαφριες, πιο φθηνες απο τις παραπανω ABS: H πιο προσιτη κατηγορια με την μικροτερη αντοχη απο τις αλλες, σχετικα ελαφριες αλλα οι πιο φθηνες Υπαρχει και μια αλλη κατηγορια που ειναι polycarbonate/abs mix που εχει τιμες παρομοιες με τις polypropylene Τι προτεινετε εσεις βαση εμπειριας? Αξιζει να πας στις πιο ακριβες ή και μια απλη abs ειναι κομπλε? Εννοω για καποιον που δεν την κουβαλαει καθε μηνα σε αεροδρομια αλλα πχ 2-3 φορες τον χρονο Απο μαρκες? Περα απο τις πολυ γνωστες πχ american tourister εχετε κατι αλλο να προτεινετε?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 phd βαλιτσας διακρίνω. εγώ που πετάω συνέχεια,και έχω κάνει κάπου 10 μετακομίσεις, είχα πάρει κάτι ψευτοβαλίτσες απτο sportsdirect με κάπου 12ε η καθεμία και αντέχουν 10+ χρόνια τώρα.
tz_aristotelis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Υπάρχει και η κατηγορία ποιότητας jumbo. Πάρε την και δεν θα απογοητευτεις. Όπως λέει και ο φίλος από πάνω....
icsd08063 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Κάτοχος εδώ και 2 χρόνια της Samsonite Lite Shock Spinner 75/28 (κλασσικό μέγεθος μεγάλης βαλίτσας που παραδίδεις στα Check In Counter). Αγορασμένη από εξωτερικό στα 300€, σε συνδιασμό με custom PVC Transparent cover. Ταξίδια σε Καναδά Χ2, σε Ασία Χ2 και άλλα πολλά σε Ευρώπη, δεν έχει πάθει τίποτα. 1
PSYHAS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Εγω εχω παρει αυτην,πολυ ανθεκτικη,στιβαρη. https://www.skroutz.gr/s/14112678/Samsonite-S-Cure-DLX-Spinner-50918-1374-Large-Graphite.html υπαρχει και η απλη,ιδια σχεδον ακριβως,λιγο πιο φθηνη. https://www.skroutz.gr/s/10940377/Samsonite-S-Cure-Spinner-75cm-Dark-Blue-49308-1247.html Και οι delsey,american tourister εχουν καλες βαλιτσες,ενα κλικ πιο κατω απο samsonite. Βεβαια εχει σημσια και το ποσα χρηματα θα διαθεσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα