Apati-menos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, guzel είπε Δεν υπάρχει καμία συνέπεια. Απλά δεν πας... Και θα βάλουν τον πρώτο που θα πάει να ψηφίσει .. Ήμουν τακτικό μέλος στις περιφερειακές πήγα και ψήφισα στις 18:50 και είπα ότι δεν πήρα κάνενα χαρτι 😂 3 ώρες πριν, greekbusters είπε Εγώ πάντως ξέρω τουλάχιστον 20 άτομα που δεν πήγαν στις δημοτικές και ούτε καν αστυνομία έστειλαν σπίτι να τους καλέσουν. Τώρα κάνα μήνα μετά κανένας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα Μπράβο Ελληναράδες μου. 👍 Εγώ ήμουν τακτικό μέλος στις ευρωεκλογές. Λόγω έλλειψης ατόμων αναγκάστηκα να καθίσω μέχρι τις 5 το πρωί της επομένης για να βοηθήσω. Φυσικά δεν πήγα δουλειά την επομένη αλλά αναγκάστηκα να δουλέψω κομμάτι το απόγευμα από το σπίτι. Δυστυχώς ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος του τμήματός μου ήταν αμαθής και δεν κινητοποίησε αστυνομία έγκαιρα. Σε διπλανά σχολεία όμως δούλεψαν μέχρι και χειροπέδα και μπράβο τους. Συγγνώμη αν γίνομαι προκλητικός αλλά νομίζω είναι πολύ πιο προκλητική η παραδοχή του μακριά από τον κ..λο. Το πρόβλημα στις προηγούμενες εκλογές ήταν γενικευμένο και οδήγησε σε τραγικά αποτελέσματα όπως αυτό: https://www.cnn.gr/ekloges/story/178111/eyroekloges-2019-xoris-eforeytiki-epitropi-to-eklogiko-tmima-poy-psifizei-o-tsipras Βλ. επίσης και την παρακάτω ανακοίνωση των δικαστικών και εισαγγελέων: http://athina984.gr/wp-site/2019/05/29/enosi-dikaston-kai-eisaggeleon-apotimisi-tis-eklogikis-diadikasias/ Mod κλείστο πριν να' ναι αργά. 2
blackraven Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 ''Σε διπλανά σχολεία όμως δούλεψαν μέχρι και χειροπέδα και μπράβο τους.'' Άσε μας ρε φιδέμπορα που πήγαν και τους συνέλαβαν με χειροπέδες για να πάνε να συνδράμουν τον δικολάβο που τσίμπησε 1200€ για 3 μέρες δουλειά. Μετά απορείτε γιατί κλειδώνονται τα θέματα. 4 2
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Γυρω στα 1.000 θεματα με την ιδια ερωτηση εχουν ανοιχτει Παλι καλα οι εκλογες δεν ειναι καθε χρονο
apostolosl Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δάσκαλους και καθηγητές που είναι διακοπούλες στα νησάκια ή ανέργους με ανάλογη πληρωμή για την προσφορά τους... τα έχουμε ξαναπεί και σε άλλο thread των ευρωεκλογών. είναι κουραστικό το όλο θέμα σε εποχές δημοκρατίας. μάλλον δημοκρατία όπου μας συμφέρει. αλλά και φασισμός όπου μας συμφέρει για να βγεί πιο άνετα η δουλειά. το ότι δεν επιθυμώ να με εκμεταλλεύεται το κάθε βολεμένο δικηγοράκι και να με κλείνει στους 4 τοίχους κυριακάτικα (είτε μετά από κρατική είτε μετά από συστημική εντολή) για να του βγάλω πιο γρήγορα την "δουλειά" του είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου. Το αν κάποιος είναι "ελληναράς" ή όχι αποδεικνύετε από μια συμμετοχή του σε αυτή την διαδικασία ; κάνετε πλάκα μάλλον. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από apostolosl 3
banned_acc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, djcat είπε http://www.topontiki.gr/article/146333/patra-fylaki-gia-5-atoma-poy-eno-klithikan-den-pigan-os-eforeytiki-epitropi-stis "Ενώπιον της δικαιοσύνης βρέθηκαν 40 άτομα που κατοικούν σε διάφορες περιοχές του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου, διότι δεν είχαν εκτελέσει τα καθήκοντα τού μέλους της εφορευτικής επιτροπής, στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του 2010." αφού το λέει το ποντικι 😂 ΔΕΝ υπάρχει καμια συνεπεια. Μπορείτε και να πατε να ψηφίσετε μετά τις 18:30 για να μη σας κρατήσουν
djcat Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, guzel είπε αφού το λέει το ποντικι 😂 ΔΕΝ υπάρχει καμια συνεπεια. Μπορείτε και να πατε να ψηφίσετε μετά τις 18:30 για να μη σας κρατήσουν Αφού το λες εσύ, που είσαι πιο αξιόπιστη πηγή! https://www.kathimerini.gr/835028/article/epikairothta/ellada/e3amhnh-fylakish-se-pente-atoma-poy-den-emfanisthkan-se-eforeytikes-epitropes Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από djcat
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 54 λεπτά πριν, djcat είπε Αφού το λες εσύ, που είσαι πιο αξιόπιστη πηγή! Άμα μπερδεύεις το ποντίκι με το κουλούρι αυτά συμβαίνουν...
ParhsG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 58 λεπτά πριν, djcat είπε Αφού το λες εσύ, που είσαι πιο αξιόπιστη πηγή! https://www.kathimerini.gr/835028/article/epikairothta/ellada/e3amhnh-fylakish-se-pente-atoma-poy-den-emfanisthkan-se-eforeytikes-epitropes Το ειχα ξαναβαλει στις ευρωεκλογες, αλλα βασικα ειναι αυτοι που δεν εμφανιστηκαν που τιμωρηθηκαν δε ξερω τι εγινε μετα
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, k_w_t είπε Καλα φυλακή δεν πας ουτε για φονο τωρα..... Αλλα η εξαγορα της ποινης και τα δικαστικα εξοδα ειναι ενα βαρος ετσι και αλλιως.. Μονο οτι θα χρειαστεις να παραστεις σε δικη με δικηγορο κτλ και ας αθωωθείς εχει ενα οικονομικο κοστος... Οι υπήκοοι(ο υποκείμενος στην εξουσία) των βασιλιάδων(πολιτικών) σήκωσαν κεφάλι και δεν πήγαν να γίνουν εφορευτική επιτροπή τζάμπα, δηλαδή να διαθέσουν το κορμί τους στις υπηρεσίες τους. . Οπότε το δικαστήριο τους επέβαλε 100 βουρδουλιές(σε ευρώ, γιατί τώρα είμαστε πολιτισμένοι)
pontez2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Eίπαμε...ετεροδημότης και ξενοιάζεις μια για πάντα από τέτοιες χαζομάρες. Πας τα χαρτιά σου σε κάποιο χωριό που έχεις κάποιες ριζες. Ακομα και να πας και να σε καλέσουν, ούτε 200 άτομα δε θα ψηφίσουν οποτε θα χεις τελειώσει στο μπαμ. Ασε δε που δε θα σε καλουν διοτι θα βλέπουν πως εισαι ετεροδημότης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 13 minutes ago, pontez2 said: Eίπαμε...ετεροδημότης και ξενοιάζεις μια για πάντα από τέτοιες χαζομάρες. Πας τα χαρτιά σου σε κάποιο χωριό που έχεις κάποιες ριζες. Ακομα και να πας και να σε καλέσουν, ούτε 200 άτομα δε θα ψηφίσουν οποτε θα χεις τελειώσει στο μπαμ. Ασε δε που δε θα σε καλουν διοτι θα βλέπουν πως εισαι ετεροδημότης. Δεν πρέπει να έχεις κατοικία εκεί ή σε αφήνουν να πηγαίνεις τα εκλογικά δικαιώματα όπου να 'ναι?
Frankie_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Αν είχαν καλέσει κάποιον για τις ευρωεκλογές, το πιο πιθανόν είναι να τον θέλουν και τώρα στις εθνικές ή είναι άσχετο; Σας έχουν στείλει ήδη ειδοποιήσεις ή όχι;
pontez2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δεν πρέπει να έχεις κατοικία εκεί ή σε αφήνουν να πηγαίνεις τα εκλογικά δικαιώματα όπου να 'ναι? Αμα έχεις καταγωγή απο κάπου, εσύ ή η/ο σύζυγος, μπορεις να μεταφέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματά. Προφανως πρέπει να υπάρχει κάποια βάση, (γονεις, παππουδογιαγιάδες κτλ) 3 λεπτά πριν, Frankie_ είπε Αν είχαν καλέσει κάποιον για τις ευρωεκλογές, το πιο πιθανόν είναι να τον θέλουν και τώρα στις εθνικές ή είναι άσχετο; Σας έχουν στείλει ήδη ειδοποιήσεις ή όχι; Εντελως. Νέα κλήρωση, άλλοι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Οι πιθανοτητες να σε ξανακαλέσουν ειναι ελάχιστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις