Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η μίντια έφαγε τα μούτρα της επειδή χτύπαγε πολύ της τιμές. Γενικά για όσους δεν ξέρουν μπορούν να πάνε στα καταστήματα και να πάρουν καλύτερη προσφορά από την αναγραφόμενη τιμή. (Σας έφτιαξα πάλι) όποτε πηγενε ο άλλος στην media έλεγε τόσο ο κοτσοβολος, ωραία έλεγε ο πωλητής παρτο τόσο από εμένα. Αλλά το κέρδος ήταν πολύ μικρό για να γίνεται όλη την ώρα αυτό. Το να κλείσει τελείως δεν συμφέρει κανέναν γιατί έχει μεγάλες εγκαταστάσεις και αποθήκες όποτε το καλύτερο είναι να πάει με άλλον ένα δυνατό και να το παίξουν μπάλα μαζί. Δεν διαφωνώ με την όλη φάση απλά δεν θέλω να δω λευκά μέσα στο public. Είναι ξεκάθαρα retailer ψυχαγωγίας και νομίζω είναι καλύτερα να μείνει ως είναι και απλά να υπάρχει μια ξεχωριστεί μπράντα όπου θα έχει τα λευκά. Αυτό το όλα σε ένα που έχει κάνει πλαίσιο κότσο δεν μου αρέσει. 

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως χθες μπήκα σε ένα Public μετά από καιρό. Οι τιμές, τουλάχιστον στα ηλεκτρονικά είδη που τυχαίνει να γνωρίζω πού κινούνται στο skroutz και διεθνώς, δεν είναι απλά ψηλά. Είναι εξωφρενικές! Απλά καλώδια τετραετίας κοστίζουν €40, τα τζαμάκια των κινητών €10 ελάχιστο, οι υπολογιστές απλησίαστοι. Απορώ ποιοι αγοράζουν τέτοια είδη retail.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nik198x είπε

Πάντως χθες μπήκα σε ένα Public μετά από καιρό. Οι τιμές, τουλάχιστον στα ηλεκτρονικά είδη που τυχαίνει να γνωρίζω πού κινούνται στο skroutz και διεθνώς, δεν είναι απλά ψηλά. Είναι εξωφρενικές! Απλά καλώδια τετραετίας κοστίζουν €40, τα τζαμάκια των κινητών €10 ελάχιστο, οι υπολογιστές απλησίαστοι. Απορώ ποιοι αγοράζουν τέτοια είδη retail.

πολλοί , δεν χρησιμοποιούν σκρουτζ όλοι , οι τιμές όντως είναι τσιμπημένες , απ ότι είδα και γώ μόνο σε gaming laptop περασμένης χρονιάς είχαν καποιες εκτπτώσεις όχι τίποτα φοβερό , σε καλώδια και περιφερειακά που λές είναι πανάκριβοι όντως αλλα και δεν έχουν και ποικιλλία  , ασε το βιβλιοπωλείο και τα γραφικά είδη , εγώ στο public πάω μόνο για να δω απο κοντά κανένα λαπτοπ ή κινητό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, lazlo1992 είπε

η μίντια έφαγε τα μούτρα της επειδή χτύπαγε πολύ της τιμές. Γενικά για όσους δεν ξέρουν μπορούν να πάνε στα καταστήματα και να πάρουν καλύτερη προσφορά από την αναγραφόμενη τιμή. (Σας έφτιαξα πάλι) όποτε πηγενε ο άλλος στην media έλεγε τόσο ο κοτσοβολος, ωραία έλεγε ο πωλητής παρτο τόσο από εμένα. Αλλά το κέρδος ήταν πολύ μικρό για να γίνεται όλη την ώρα αυτό. Το να κλείσει τελείως δεν συμφέρει κανέναν γιατί έχει μεγάλες εγκαταστάσεις και αποθήκες όποτε το καλύτερο είναι να πάει με άλλον ένα δυνατό και να το παίξουν μπάλα μαζί. Δεν διαφωνώ με την όλη φάση απλά δεν θέλω να δω λευκά μέσα στο public. Είναι ξεκάθαρα retailer ψυχαγωγίας και νομίζω είναι καλύτερα να μείνει ως είναι και απλά να υπάρχει μια ξεχωριστεί μπράντα όπου θα έχει τα λευκά. Αυτό το όλα σε ένα που έχει κάνει πλαίσιο κότσο δεν μου αρέσει. 

Απο τον ανταγωνισμο τιμων σε σχεση με Κωτσοβολο δεν εμπαινε μεσα η ΜΜ και το αντιστροφο..

Εαν κατι ηταν σε τρελη διαφορα τιμης μεταξυ των 2 καταστηματων εβγαζε πιστωτικο ο προμηθευτης ...

Δεν ειχε απωλεια το καταστημα.

Για αυτο στις τρελες προσφορες λαπτοπ  θα εβλεπες οτι  η MM εχει το πχ Ν/B ΗP Pavilion 200b-123nv και ο Κωτσοβολος  το Ν/B ΗP Pavilion 200b-124nv.

Η διαφορα μπορει να ηταν τελειως ασήμαντη  (πχ Webcam 1,3mp το ενα 1,6mp το αλλο) 

Αυτο τους καλυπτε για να πουν οτι δεν ειναι το ιδιο μοντελο .....

Οι κωδικοι και οι διαφορες ειναι προιον της φαντασιας μου και οχι πραγματικοι κωδικοι..

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Federer είπε

Προσωπικά για τις αγορές μου επιλέγω την σιγουριά και την ασφάλεια των One Way Technostores, Ράδιο Κορασίδη, MultiramaΕ-motion αντε και καμια Ηλεκτρονική Αθηνών! Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο απο θέμα εγγύησης! Kαταστήματα οπως το Πλαίσιο, Κωτσόβολοι και Media Markt ΔΕΝ τα εμπιστεύομαι...Αν αύριο μεθαύριο βαρέσουν κανόνι και κλείσουν, θα μείνω ξεκρέμαστος! Καλά τα skroutzομαγαζα ουτε καν! Απο κει δεν έχουν καμία εγγύηση!

αδερφέ συγνώμη που θα στο πω αλλα το multirama ανήκει στον όμιλο olympia (οπου είναι και το Public,westnet Κλπ) συνεπώς ίδια αντιμετοπηση θα έχεις απο εδω και περα,ειτε ειναι mediamarkt είτε Public είτε Multirama..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/7/2019 στις 9:59 ΠΜ, ethereum είπε

πω πω τι μαθαίνουμε , εγώ νόμιζα οτι τουλάχιστον στα Public οι εργαζόμενοι είχαν καλή αντιμετώπιση ,  καλύτερα απο Πλαίσιο και Κωτσο

Δεν ειχα δει πιο βαριεστημενους απο public . Πακετο και ταμειο μη φανταστεις οτι θελω και κουβεντουλα . Οι τιμές στο ραφι ειναι εξωφρενικές μονο για στοχευμενη προσφορα πας.

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
55 minutes ago, maparios said:

αδερφέ συγνώμη που θα στο πω αλλα το multirama ανήκει στον όμιλο olympia (οπου είναι και το Public,westnet Κλπ) συνεπώς ίδια αντιμετοπηση θα έχεις απο εδω και περα,ειτε ειναι mediamarkt είτε Public είτε Multirama..

Καλά, τον Federer δεν τον ξέρεις, το "Ράδιο Κορασίδη" δεν το είδες;
(Πάλι καλά που δεν είπε και για το MINION 😂).

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 3/7/2019 στις 9:56 ΠΜ, k_w_t είπε

Πολλα στελεχη φευγουν κυριως για να πανε σε εκδοτικους οικους.

Ποιος ο λόγος ένας εκδοτικός οίκος να προσλάβει στελέχη από το Public;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, elorant είπε

Ποιος ο λόγος ένας εκδοτικός οίκος να προσλάβει στελέχη από το Public;

Βασικο προϊον του Public ειναι το Βιβλίο... 

Οποτε γνωριζουν την αγορα..

16 ώρες πριν, maparios είπε

Tα Multirama πλεον ειναι μονο franchise στην επαρχια.

Αλλα οντως κυριος προμηθευτης τους ειναι η Retail World (Public)

Δημοσ.

βαριεστημενους ειναι σχετικο  που θα πέσεις , προσωπικα δεν ξεχωρίζω μου έχουν τύχει όλες οι περιπτώσεις

Δημοσ.
Στις 4/7/2019 στις 4:33 ΜΜ, CheOnWeb είπε

Καλά, τον Federer δεν τον ξέρεις, το "Ράδιο Κορασίδη" δεν το είδες;
(Πάλι καλά που δεν είπε και για το MINION 😂).

εγω ψωνίζω σταθερά και μόνο απο τον Κλαουδάτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...