Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bobptz είπε

Το θερμοστάτη τον είχε αλλάξει ένας μάστορας πριν από καμιά 5ετία, δε θυμάμαι γιατί.  Λες να φέρω μάστορα να το φτιάξει, ή να πάρω καινούριο?  Είπαμε το ψυγείο είναι ένα παλιό δίπορτο ΠΙΤΣΟΣ, το έχω καμιά 23 χρόνια.

Δικό σου ειναι το ψυγείο, αρα εσύ θα επιλέξεις τι θα κάνεις (επισκευή, αντικατάσταση, τιποτα) με βάση τις αναγκες και την τσέπη σου. 

Το μονο που θα σου πω με βεβαιότητα ειναι οτι αμα αγοράσεις τώρα ψυγείο αποκλειεται να αντέξει 23 χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω κανένα ψυκτικό.  Είμαι Θεσσαλονίκη, περιοχή Βούλγαρη.  Αν κάποιος μάστορας από εδώ θέλει να έρθει να το ελέγξει/επισκευάσει, και να πληρωθεί φυσικά, ας στείλει pm.

Δημοσ.
1 hour ago, overpower said:

Γενικά ψυγείο που να είναι στο max δεν έχω ξαναδεί, οπότε σίγουρα κάτι υπολειτουργεί. Το δικό μου με ίδια εξωτερική θερμοκρασία το έχω οριακά στο 3 για να πιάσει τους 5 (στο 3+ παγώνει). 

Γενικά, όσους ψυκτικούς έχω ρωτήσει, προτείνουν 2-3 στη σκάλα 1-5. Ποτέ στο 5.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Γενικά, όσους ψυκτικούς έχω ρωτήσει, προτείνουν 2-3 στη σκάλα 1-5. Ποτέ στο 5.

Ναι το έχω σχεδόν 3 με θερμοστάτη 1-5. Αν το ανεβάσω και άλλο παγώνει υπερβολικά, στο 2 έχω νερά στα τοιχώματα εσωτερικά. Αλλά γενικά έχω και θερμόμετρο μέσα για να το παρακολουθώ αναλόγως την εποχή. 

Δημοσ.
Στις 7/7/2019 στις 9:43 ΠΜ, isay είπε

Εφόσον το σωληνακι δεν ειναι βουλωμένο, τοτε κάποια απο αυτά που εχεις μεσα ακουμπουν στην πλάτη του ψυγειου και το νερο που κατεβαίνει βρίσκει δίοδο και δεν πάει προς το καναλι απορροής.

Αυτό ήταν!

Πριν τρεις μέρες έλεγξα όλα τα τρόφιμα, μία σακούλα ακουμπούσε πίσω και την μετακίνησα.  Από τότε δεν εμφανίστηκαν νερά στον πάτο.

Η θερμοκρασία βελτιώθηκε κι αυτή λίγο, πήγε στο +5 C,  (εκτός κι αν είναι σύμπτωση).

Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/7/2019 στις 10:51 ΜΜ, CheOnWeb είπε

@bobptz

Δεν θα βοηθήσω στο πρόβλημα αλλά...

Απόκρυψη περιεχομένων

Αφού το ξέρεις το σωστό :)

✔️

Επιτέλους κάποιος μίλησε

Επεξ/σία από invisiblesurfer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...