Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω καθυστέρησης πλοίου, μάλλον θα πάω Θεσσαλονίκη με τρένο. 

1) από τον ηλεκτρικό στον Πειραιά, πως πάω σταθμό Λαρίσης; Γενικά, το κάνω σε ~40 λεπτά (κατεβαίνω πύλη 9)?

2) Για όποιον ξέρει, μέχρι πόση ώρα πριν το δρομολόγιο μπορώ να αγοράσω e ticket? (παίζει να προλάβω και το λεωφορείο after all) 

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, overpower είπε

1) από τον ηλεκτρικό στον Πειραιά, πως πάω σταθμό Λαρίσης; Γενικά, το κάνω σε ~40 λεπτά (κατεβαίνω πύλη 9)?

2) Για όποιον ξέρει, μέχρι πόση ώρα πριν το δρομολόγιο μπορώ να αγοράσω e ticket? (παίζει να προλάβω και το λεωφορείο after all) 

Ευχαριστώ 

Με τον ηλεκτρικο εισαι οριακα στα 40' με την αλλαγη σε μετρο στην ομονοια..και μετα απο  2 στασεις εφτασες .

E-ticket για το τραίνο δεν ξέρω τι παίζει για την ιδια μερα...

Τα βγαζω συνηθως 2-3 μερες νωριτερα απο τον γκισε ...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, overpower είπε

24 ώρες πριν την αναχώρηση κλείνει το e-ticket αλλα μπορείς να πας στον γκισέ να αγοράσεις.

edit: Λάθος τελικά το άλλαξαν και μπορείς να το κλείσεις και λίγες ώρες πριν την αναχώρηση.

Επεξ/σία από *Kopanos*
Δημοσ.

Γενικά ακόμα και τώρα είναι διαθέσιμο το e ticket για των 6:22, οπότε λογικά θα κλείνει 30-60 λεπτά πριν την αναχώρηση. Κτελ νομίζω κλείνει στην μισή ώρα 

2 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

24 ώρες πριν την αναχώρηση κλείνει το e-ticket αλλα μπορείς να πας στον γκισέ να αγοράσεις.

10 λεπτά πριν, k_w_t είπε

E-ticket για το τραίνο δεν ξέρω τι παίζει για την ιδια μερα...

Τα βγαζω συνηθως 2-3 μερες νωριτερα απο τον γκισε ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/7/2019 στις 3:18 ΜΜ, overpower είπε

Ευχαριστώ 

Στις 2/7/2019 στις 3:36 ΜΜ, *Kopanos* είπε

edit: Λάθος τελικά το άλλαξαν και μπορείς να το κλείσεις και λίγες ώρες πριν την αναχώρηση.

Στις 2/7/2019 στις 3:39 ΜΜ, overpower είπε

Γενικά ακόμα και τώρα είναι διαθέσιμο το e ticket για των 6:22, οπότε λογικά θα κλείνει 30-60 λεπτά πριν την αναχώρηση. Κτελ νομίζω κλείνει στην μισή ώρα 

Εκδοση ηλεκτρονικου εισητηριου μπορει να γινει μεχρι 10 λεπτα πριν την αναχωρηση.

Επεξ/σία από chsam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...