Rendz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Γεια σας. Εχω vdsl50 στην wind και απο τις πρωτες μερες ειχα παρατηρησει ping spikes σε games και καποιες λιγες αποσυνδεσεις. Την τελευταια εβδομαδα οι αποσυνδεσεις αυξηθηκαν σε ~50-100 ανα ημερα χωρις να υπαρχει σταθερος ρυθμος ή να γίνονται σε κάποιο συγκεκριμένο ωράριο. Αφού μίλησα πολλές φορές στο τηλ μαζί τους για να το δηλώσουν βλάβη ήρθε τεχνικός ο οποίος δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα ούτε στην καμπίνα της wind ούτε στην καλωδίωση στο σπίτι και έφυγε λέγοντας μου ότι θα πρέπει να πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό για άσκοπη επίσκεψη και αν έχω κάποιο πρόβλημα να τους πάρω στο 13700. Για να κάνω καταγγελία στην εεττ λέει ότι πρώτα πρέπει να κάνω στην wind και να μου απαντήσουν σε 20 μέρες αλλά δεν ξέρω πως γίνεται αυτό και αν γενικά μπορώ να τους καταγγείλω για αυτά τα χάλια τους στην εεττ. Εχει βρεθεί κανείς σε τέτοια θέση να βοηθήσει ?
kiriakos500 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 από τα σκηλια της wind και της κάθε wind που αρμεγουν το κρατικο χρημα στα σκηλια της εεττ τους υπηρετες της κάθε εταιριας … ολοι αυτοι δινουν σημασια μονο στο χρημα και εσυ δεν το εχεις… φαντασου ενώ ξερουν πως παει το τροπαριο με το δυκτιο στη γελλαδα και στειλανε μεροκαμματιαρη για να σε κοροιδεψει μες τη μουρη σου και να σου παρει τα λεφτα της χρεωσης ….. αλλαξε χωρα αν θες λιγοτερη διαπλοκή.... λιγοτερη ειπα όχι καθολου …. το χρημα παντα είναι δυνατοτερο από την μπεσα...
panos0100 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δυστηχως απ οτι φενεται την πατησα και εγω με την wind, σημερα εγινε η συνδεση και πιανει μονο 9,6mbps απο τα 12 που ητανε με την πρωην cyta και μου λενε οι τεχνικοι δεν εχει προβλημα η γραημα αυτη θα ειναι η ταχυτητα σου
Billyrouf Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Τώρα που ανακοινώθηκαν αυξήσεις από τη wind, ευκαιρία όποιος θέλει να κόψει αζημίως το συμβόλαιο του. Κι εμένα σε double play μου είπαν ότι αυτή είναι η ταχύτητα μου και άμα μου αρέσει. 1
Realakias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/7/2019 στις 3:17 ΜΜ, Rendz είπε Γεια σας. Εχω vdsl50 στην wind και απο τις πρωτες μερες ειχα παρατηρησει ping spikes σε games και καποιες λιγες αποσυνδεσεις. Την τελευταια εβδομαδα οι αποσυνδεσεις αυξηθηκαν σε ~50-100 ανα ημερα χωρις να υπαρχει σταθερος ρυθμος ή να γίνονται σε κάποιο συγκεκριμένο ωράριο. Αφού μίλησα πολλές φορές στο τηλ μαζί τους για να το δηλώσουν βλάβη ήρθε τεχνικός ο οποίος δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα ούτε στην καμπίνα της wind ούτε στην καλωδίωση στο σπίτι και έφυγε λέγοντας μου ότι θα πρέπει να πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό για άσκοπη επίσκεψη και αν έχω κάποιο πρόβλημα να τους πάρω στο 13700. Για να κάνω καταγγελία στην εεττ λέει ότι πρώτα πρέπει να κάνω στην wind και να μου απαντήσουν σε 20 μέρες αλλά δεν ξέρω πως γίνεται αυτό και αν γενικά μπορώ να τους καταγγείλω για αυτά τα χάλια τους στην εεττ. Εχει βρεθεί κανείς σε τέτοια θέση να βοηθήσει ? Δεν έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση αλλά παρόλα αυτά μπορώ να πω κάτι. Πρέπει να κάνεις καταγγελία στην Wind μέσω Mail (περιμένεις 20 μέρες για απάντηση και μετά κάνεις καταγγελία και σε ΕΕΤΤ) διότι η περίπτωση σου είναι κατά 80% σε όλα τα σπίτια (όπως εμένα με ΟΤΕ) θέμα λόγω παλιάς καλωδίωσης την οποία όμως ο τεχνικός λέει ότι είναι οκ. Άρα είναι καθαρά θέμα Wind η οποία όχι μόνο σου λέει ότι δεν είναι θέμα σου (καλωδίωση οκ είπε) αλλά και σε χρεώνει κιόλας για την επίσκεψη χωρίς να σε εξυπηρετησουν. Κάνε πλήρη αναφορά με τι σου είπε ποιος και το πότε σου είπε τι. Άκρως αναλυτικά μέσω Mail. Για τα λεφτά που σου ζήτησαν θα πρέπει να περιμένεις για τον επόμενο λογαριασμό να δεις τι θα γίνει και να ζητήσεις τα ρέστα, για τα θέματα στην γραμμή σου όμως πρέπει να μιλήσεις άμεσα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από Realakias
panos0100 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, Billyrouf είπε Τώρα που ανακοινώθηκαν αυξήσεις από τη wind, ευκαιρία όποιος θέλει να κόψει αζημίως το συμβόλαιο του. Κι εμένα σε double play μου είπαν ότι αυτή είναι η ταχύτητα μου και άμα μου αρέσει. Αυξήσεις γιατί; εμένα με είπανε 2 χρόνια 22,90 θα δίνω αντε η ταχύτητα θα δούμε ας την αφήσουμε έτσι άμα ειναι ή θα δω για vdsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα