Xvipes Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει δωρεάν μεταφορικά (με tracking number) για σήμερα μόνο. https://dbrand.com/ Τσίμπησα ένα back. Έχω ξαναπάρει και η ποιότητα είναι πολύ καλή. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από Xvipes 3
DownUNDERground Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Xvipes είπε Έχει δωρεάν μεταφορικά Τα οποία είναι πόσο κανονικά;
Xvipes Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Πριν 2 μήνες που είχα πάρει ήταν $5.00 για το Untracked USPS Lettermail
Xvipes Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μόνο skin έχω πάρει και είναι πολύ καλή ποιότητα. 1
non-serviam Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Έχω πάρει αρκετές φορές και ειναι φοβερά. Αξίζουν με τα χίλια. Απλά βάλε στον τίτλο dbrand γιατί είναι πολύ γενικός ως έχει, και σίγουρα σαν μάρκα θα τραβήξει παραπάνω κόσμο που θα ενδιαφέρεται. Τα μεταφορικά είναι κανονικά 5$ και δωρεάν για αγορές άνω των 30$. Οπότε για ένα πχ απλό σκιν κινητού συμφέρει. ΑΛΛΑ, βγάζουν και άλλες φορές προσφορές, με μειωμένες τιμές στα ίδια τα αντικείμενα, οπότε για μεγάλη αγορά δεν αξίζει τόσο τώρα. 1
andreasece Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, non-serviam είπε Έχω πάρει αρκετές φορές και ειναι φοβερά. Αξίζουν με τα χίλια. Απλά βάλε στον τίτλο dbrand γιατί είναι πολύ γενικός ως έχει, και σίγουρα σαν μάρκα θα τραβήξει παραπάνω κόσμο που θα ενδιαφέρεται. Τα μεταφορικά είναι κανονικά 5$ και δωρεάν για αγορές άνω των 30$. Οπότε για ένα πχ απλό σκιν κινητού συμφέρει. ΑΛΛΑ, βγάζουν και άλλες φορές προσφορές, με μειωμένες τιμές στα ίδια τα αντικείμενα, οπότε για μεγάλη αγορά δεν αξίζει τόσο τώρα. Με τελωνείο τι παίζει;
Billator Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, andreasece είπε Με τελωνείο τι παίζει; Τίποτα, αν θες να κάνεις "τζίρο" απλά σπάσε τις παραγγελίες σου ανά 24$ 1
non-serviam Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, andreasece είπε Με τελωνείο τι παίζει; Όσες φορές αγόρασα βάλαν μούφα τιμή στο δεκάρικο. 1
papars Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Πήρα πριν καιρό - σε άλλη προσφορά - μερικά skin για one+5t. Εντυπωσιάστηκα από το υλικό και την υφή του αλλά μου φάνηκε βουνό να κάνω σωστά την τοποθέτηση στις γωνίες. Όσο και αν το ζέστανα - έτριψα - μετά από λίγο ανοίγουν οι ραφές και ξεκολλάνε τα μικρά αυτάκια που είναι στις καμπύλες γωνίες, γύρο από τα κουμπάκια κλπ. Στο τέλος το άφησα έτσι. Αξίζει να αναφερθεί ότι σε πολλά κομμάτια σου στέλνουν 2 ή τρία αντίτυπα ώστε αν αποτύχει η τοποθέτηση να προσπαθήσεις ξανά. 1
vaggelis dogas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Ευχαριστω TS χτυπησα ενα full set για τα Audio Technica M50x μου
alexakos89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Αυτη την στιγμη φοραω Dbrand στο XS μου. 3η φορα που παιρνω. Ειναι τρομερη ποιοτητα. Ειχα και στο 7 plus και στο 8 plus. Αξιζε με 1000
lionheart75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Άψογα τσίμπησα 2 skin για το pebble time και pebble classic με 6,90$! Ευχαριστώ TS!
vrwmiaris Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Ποιοτικά είναι καλύτερα αυτά σε σχέση με τα slickwraps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα