Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει δωρεάν μεταφορικά (με tracking number) για σήμερα μόνο.

https://dbrand.com/

Τσίμπησα ένα back. Έχω ξαναπάρει και η ποιότητα είναι πολύ καλή.

Επεξ/σία από Xvipes
  • Like 3
Δημοσ.

Έχω πάρει αρκετές φορές και ειναι φοβερά. Αξίζουν με τα χίλια. Απλά βάλε στον τίτλο dbrand γιατί είναι πολύ γενικός ως έχει, και σίγουρα σαν μάρκα θα τραβήξει παραπάνω κόσμο που θα ενδιαφέρεται.

Τα μεταφορικά είναι κανονικά 5$ και δωρεάν για αγορές άνω των 30$. Οπότε για ένα πχ απλό σκιν κινητού συμφέρει. ΑΛΛΑ, βγάζουν και άλλες φορές προσφορές, με μειωμένες τιμές στα ίδια τα αντικείμενα, οπότε για μεγάλη αγορά δεν αξίζει τόσο τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, non-serviam είπε

Έχω πάρει αρκετές φορές και ειναι φοβερά. Αξίζουν με τα χίλια. Απλά βάλε στον τίτλο dbrand γιατί είναι πολύ γενικός ως έχει, και σίγουρα σαν μάρκα θα τραβήξει παραπάνω κόσμο που θα ενδιαφέρεται.

Τα μεταφορικά είναι κανονικά 5$ και δωρεάν για αγορές άνω των 30$. Οπότε για ένα πχ απλό σκιν κινητού συμφέρει. ΑΛΛΑ, βγάζουν και άλλες φορές προσφορές, με μειωμένες τιμές στα ίδια τα αντικείμενα, οπότε για μεγάλη αγορά δεν αξίζει τόσο τώρα.

Με τελωνείο τι παίζει;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, andreasece είπε

Με τελωνείο τι παίζει;

Τίποτα, αν θες να κάνεις "τζίρο" απλά σπάσε τις παραγγελίες σου ανά 24$

• Thanks 1
Δημοσ.

Πήρα πριν καιρό - σε άλλη προσφορά - μερικά skin για one+5t.  Εντυπωσιάστηκα από το υλικό και την υφή του αλλά μου φάνηκε βουνό να κάνω σωστά την τοποθέτηση στις γωνίες.  Όσο και αν το ζέστανα - έτριψα -  μετά από λίγο ανοίγουν οι ραφές και ξεκολλάνε τα μικρά αυτάκια που είναι στις καμπύλες γωνίες, γύρο από τα κουμπάκια κλπ.  Στο τέλος το άφησα έτσι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε πολλά κομμάτια σου στέλνουν 2 ή τρία αντίτυπα ώστε αν αποτύχει η τοποθέτηση να προσπαθήσεις ξανά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη την στιγμη φοραω Dbrand στο XS μου. 3η φορα που παιρνω. Ειναι τρομερη ποιοτητα.

Ειχα και στο 7 plus και στο 8 plus. Αξιζε με 1000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...