constantineparas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Ρε παιδιά αυτό που είναι και δεν το βρίσκω; Πάλι καλά το έκανα sshot
Spyros7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μου στείλανε το ίδιο και μένα σε cosmoκαρτα, για ενεργοποίηση μέσω sms. Πήγα να το πάρω μια μέρα πριν λήξει (την προηγούμενη εβδομάδα) και πήρα απάντηση "δεν υπάρχει προσφορά για τη σύνδεση σας". Μάλλον βρήκαν κόλπο να μας κάνουν να βάζουμε λεφτά στις δεύτερες κάρτες μας. Είπα να πάρω να τους ξεχέσω αλλά μετά θυμήθηκα ότι χρεώνουν και την κλήση στο helpdesk 25 λεπτά οπότε το άφησα 😕 1
vairass Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, constantineparas είπε Ρε παιδιά αυτό που είναι και δεν το βρίσκω; Πάλι καλά το έκανα sshot Και εγω δεν το βρήκα... Μήπως θέλει να έχεις κάρτα μέσα;
d_gkal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Είναι για τα φοιτητικά πακέτα. Εγώ το βλέπω κανονικά. 1
vairass Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Είναι για τα φοιτητικά πακέτα. Εγώ το βλέπω κανονικά. Εφόσον είναι για φοιτητικά γιατί δεν το γράφουν; λαλακες είναι;
kournias Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) για φοιτητικό είναι το παρακάτω 5Gb για εσένα και 5Gb για τον What's STUDENT φίλο σου για 15 μέρες με 2€ Ισχύει ΜΟΝΟ για φοιτητικά what's up για ενεργοποιήσεις μέχρι τις 21/10 στις 23:59:59 αυτό στο οποίο αναφέρετε ο constantineparas πράγματι και σε μένα δεν εμφανίζεται πλέον, μέχρι πριν δύο ημέρες μου το έβγαζε κανονικά (και δεν το ενεργοποίησα) Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από kournias συμπλήρωση
Errik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Και μένα μου το είχε εμφανίσει και μου είχαν στείλει μηνυμα αλλά τώρα δεν το βρίσκω! Μάλλον τους έκραξαν οταν πήγαν να το ενεργοποιήσουν μη φοιτητές και το έβγαλαν.
panosp1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Errik είπε Και μένα μου το είχε εμφανίσει και μου είχαν στείλει μηνυμα αλλά τώρα δεν το βρίσκω! Μάλλον τους έκραξαν οταν πήγαν να το ενεργοποιήσουν μη φοιτητές και το έβγαλαν. Σε Cosmocarta , μου στείλανε SMS και το εμφάνιζε στην εφαρμογή. Αλλά ήταν για 10 μέρες μόνο μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα