Προς το περιεχόμενο

[What's up] 8GB Internet με 8.5€ #GIGA_month

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 14/8/2019 στις 12:44 ΠΜ, Arkin είπε

Μετα μπορεις να τα ανανεωνεις κανονικα με το πακετο των 8.5. Ανανεωνονταν και με το πακετο με τα 3 ευρω αλλα το καταργησαν πριν κανα μηνα.

IMG_20190901_160101.png

Παράταση μέχρι 08/09.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η παράταση μάλλον είναι μόνο για σύνδεση, στο what's up application λέει 01/09.

Edit. Άκυρο, από την εφαρμογή cosmote δίνει παράταση.

Screenshot_20190901-163523.png

Επεξ/σία από CyberMarco
Διόρθωση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίεργα πράγματα... Στο ένα wu στο redmi5plus λέει ότι η προσφορά λήγει στις 1/9. Στο άλλο σε le max 2 λέει 8/9. Και τα 2 με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής..

Edit 

Με αποσύνδεση και παλι σύνδεση εμφανίστηκε και στο αλλο wu η παράταση της προσφοράς έως 8/9

Επεξ/σία από bbbb
Δημοσ.
7 ώρες πριν, bbbb είπε

Περίεργα πράγματα... Στο ένα wu στο redmi5plus λέει ότι η προσφορά λήγει στις 1/9. Στο άλλο σε le max 2 λέει 8/9. Και τα 2 με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής..

Edit 

Με αποσύνδεση και παλι σύνδεση εμφανίστηκε και στο αλλο wu η παράταση της προσφοράς έως 8/9

Δεν χρειάστηκε καν αποσύνδεση σε μένα. Απλά τελείωσε η μέρα, άλλαξε και το 1/9 σε 8/9 :P 

Δημοσ.

Δηλαδή 8.5 ευρώ τα 8 gb και άλλα 8.5 το βασικό diy πακέτο 17 ευρώ. Ωπ νάτο το ποσό σαν μηνιαία σύνδεση. 

Δημοσ.

δες το κοστος μηνιαιας συνδεσης και τι περιλαμβανει. αν εχετε και φοιτητικο βγαινει 17 ευρω 1200 λεπτα 1200 σμς πανω απο 11 gb με τα δωρακια μαζι

Δημοσ.

Εγώ έχω προνομιακό με 1500 λεπτά και 1,5GB και ενεργοποιώντας το, δεν μου μετέφερε το υπόλοιπο των GB από την προσφορά....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, hp8 είπε

αν έχεις μείνει ευχαριστημενος βάλε τον ίδιο και κρατάς τον παλιό για ανταλλακτικά Αντίστοιχος θα μπορούσε να είναι ο

Joannes AZ 8 με ενα μπεκ Νο  γύρω στο 1,20   60 η 45 μοίρες ανάλογα με το μήκος του θαλάμου καύσης 

Επεξ/σία από gapostolidis
Λάθος καταχώρηση
Δημοσ.

Καλησπέρα, με ποιο από τα διαθέσιμα πακέτα της εφαρμογής του What's Up γίνεται ανανέωση-επέκταση του χρόνου των GB της καλοκαιρινής προσφοράς ; 

• Like 1
Δημοσ.

Γειά σας, 

Σήμερα 08/09 όπως λέει είναι η τελευταία μέρα για την ενεργοποίηση του πακέτου των 8GΒ με 8,5 ευρώ.

Αναφέρει πως μπορείς το πακέτο αυτό να το ενεργοποιεις μέχρι 2 φορές το μήνα. 

Τελευταία φορά ενεργοποιησα το συγκεκριμένο πακέτο νομίζω στις 03/09 και επέκτεινε ένα ίδιο που είχα βάλει στις 3/08 λογικά, για ένα επιπλέον μήνα. 

Θέλω να ρωτήσω :

Σημερα δίνοντας 17 ευρώ μπορώ να ενεργοποιήσω 2 πακέτα των 8 GB και μαζί με τα MB που έχω ήδη να επεκταθουν για 1 επιπλέον μήνα ?

Ή μήπως μπορώ να ενεργοποιήσω μόνο 1 πακέτο των 8,5 ευρώ εξαιτίας του περιορισμού για μέχρι 2 πακέτα το μήνα ? 

Είχα κι από τον Αύγουστο όπως είπα βάλει ένα πακέτο γι αυτό και δεν έχω καταλάβει από ποτε ξεκινάει να μετράει το μήνα ( όπου και σε περιορίζει μέχρι 2 ίδια τέτοια πακέτα μέσα στο μήνα) 

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...