Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 σχετικη ερωτηση απο την μια, δεν ξερω πως να την κανω ως "θεμα" και σε ποιο μερος του φορουμ, την βαζω εδω. Θελω να κανω το κινητο hotspot για λαπτοπ και κονσολα ( μινιμουμ χρηση ιντερνετ και τα 2 , η κονσολα μονο βραδυ και μονο για καποια λεπτα μεχρι να ανεβασει τα achievements ), το εκανα παλια, δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις ακομα με τα δεδομενα των κινητων εταιρειων. Χιλια ευχαριστω και συγνωμη, απλα φευγω σε μερος που μαλλον δεν θα εχω ιντερνετ.
Masamune Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 5 hours ago, georgethebeast said: σχετικη ερωτηση απο την μια, δεν ξερω πως να την κανω ως "θεμα" και σε ποιο μερος του φορουμ, την βαζω εδω. Θελω να κανω το κινητο hotspot για λαπτοπ και κονσολα ( μινιμουμ χρηση ιντερνετ και τα 2 , η κονσολα μονο βραδυ και μονο για καποια λεπτα μεχρι να ανεβασει τα achievements ), το εκανα παλια, δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις ακομα με τα δεδομενα των κινητων εταιρειων. Χιλια ευχαριστω και συγνωμη, απλα φευγω σε μερος που μαλλον δεν θα εχω ιντερνετ. Ναι ασφαλώς και γίνεται. Στη δική μου Android συσκευή για παράδειγμα γίνεται από τις ρυθμίσεις -> περισσότερα -> φορητό σημείο πρόσβασης, αφού βέβαια έχεις ανοίξει τα δεδομένα σου. Το κινητό σου θα είναι hotspot για οποιαδήποτε συσκευή συνδέσεις
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, Masamune είπε Ναι ασφαλώς και γίνεται. Στη δική μου Android συσκευή για παράδειγμα γίνεται από τις ρυθμίσεις -> περισσότερα -> φορητό σημείο πρόσβασης, αφού βέβαια έχεις ανοίξει τα δεδομένα σου. Το κινητό σου θα είναι hotspot για οποιαδήποτε συσκευή συνδέσεις χιλια ευχαριστω, νομιζα οτι καπως το κοψανε να γινεται, και εχω ξεμεινει και απο ντατα για να το δοκιμαζα!
kalampakas. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Στακαρονται με τα φοιτητικα τα mb,το δοκιμασα 1
christakos07 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, kalampakas. είπε Στακαρονται με τα φοιτητικα τα mb,το δοκιμασα Επιβεβαιώνω.
kgliat Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, kalampakas. είπε Στακαρονται με τα φοιτητικα τα mb,το δοκιμασα Τι σημαίνει 'στακαρονται'????
kalampakas. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, kgliat είπε Τι σημαίνει 'στακαρονται'???? Προστίθενται στα mb του φοιτητικού και με τα περσινά 7 gb.
CyberMarco Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 On 03/08/2019 at 15:19, kalampakas. said: Στακαρονται με τα φοιτητικα τα mb,το δοκιμασα Ωραιος ο παίχτης. θα το βάλω τότε πριν λήξει τον Σεπτέμβριο να έχω καβατζα για τον χειμώνα.
adminaros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Χαζή ερώτηση , αλλά , σε αυτήν την συγκεκριμένη προσφορά, Τι σημαίνει ένας μήνας? 30 ή 31 μέρες ? αν το βάλω σήμερα, θα με πάει μέχρι 12 ή 13 Σεπτεμβρίου άραγε?
Arkin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, adminaros είπε Χαζή ερώτηση , αλλά , σε αυτήν την συγκεκριμένη προσφορά, Τι σημαίνει ένας μήνας? 30 ή 31 μέρες ? αν το βάλω σήμερα, θα με πάει μέχρι 12 ή 13 Σεπτεμβρίου άραγε? 30 μερες. Αν το βαλεις σημερα στις 12/8 θα σε παει μεχρι 11/8 στις 12 το βραδυ. Με τα πακετα ομιλιας σε δινει ακομα 12 ωρες και ληγει την αλλη μερα στις 12 το μεσημερι.
ritchie77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 8,5 ευρώ για 8 gb με διάρκεια 30 μέρες δεν είναι πολλά?
christakos07 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, ritchie77 είπε 8,5 ευρώ για 8 gb με διάρκεια 30 μέρες δεν είναι πολλά? Προτιμάς το 1gb με 8,5 ευρώ δηλαδή;
ritchie77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, christakos07 είπε Προτιμάς το 1gb με 8,5 ευρώ δηλαδή; Τι λογικη ειναι αυτη? Εγω αλλο ρωτησα.
christakos07 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Τι λογικη ειναι αυτη? Εγω αλλο ρωτησα. Απάντησα στο ερώτημα σου. Εφόσον η νόρμα είναι 1 gb για 8.5 ευρώ, τα 8 για αντίστοιχο ποσό, θεωρείται προσφορά. Το χρονικό διάστημα 30 ημερών παραμένει αναλλοίωτο, οπότε τα μαθηματικά και η αναλογία ευρώ/gb, το θεωρούν προσφορά. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από christakos07
ritchie77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, christakos07 είπε Απάντησα στο ερώτημα σου Δεν απαντησες ουτε πριν ουτε και τωρα. Ρωτησα κάτι συγκεκριμενο. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι ρωταω μην απαντας αλλα αντι αλλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα