k_w_t Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, gthe είπε Δεν ξέρω Αθήνα, αλλά Βόλο που μεγάλωσα με το που σταματούσε ο τροχαίος πιτσιρικάδες με παπί για κράνος ή καμιά σούζα αμέσως κοίταζε εξάτμιση. Με το που έβλεπε sebring τους έλεγε "δώσε λίγο γκάζι να ακούσουμε" και την έτρωγε και για εξάτμιση. Πολλές φορές και για γυμνό μηχανάκι χωρίς ποδιά, καθρέπτες κτλ. Αυτές οι sebring νομίζω δεν πρέπει να τους αφαιρέσεις το silencer για να σκούζουν ή το αντίθετο? Καπως ετσι ειναι οι επαρχιακες πολεις ... Επαιζε και η απομίμηση της Sebring η ΜotoSport... τριπλασιος θορυβος ... και τελευταιο ο κλασικος καγκουρας με τελικο απο σκαραβαιο κολλημενο για μπουρι.... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από k_w_t
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, james01gr είπε Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιον λόγο δεν υπάρχει απολύτως καμία ποινή, κανένας έλεγχος για αυτό. Και αντε την ημέρα οκ. Αλλά βραδιάτικα με τα ανοικτά παράθυρα δεν αντεχεται Γιατί είσαι Ελλάδα και μιλάς για ελληνικό ΚΤΕΟ. Το έχω ξαναγράψει,υπάρχει ελληνικό ΚΤΕΟ που ελέγχει όχι μόνο την ένταση της εξάτμισης αλλά την εξάτμιση γενικα αλλά και τα aftermarket που βάζει ο καθένας,οπως ζάντες,ελαστικά,ελατήρια,αποστάτες, αεροτομες, φωτα(μεγαααααλο θεμα με μαϊμού xenon), αν όλα αυτά έχουν γραπτή έγκριση από την εκάστοτε εταιρία για το συγκεκριμένο αμάξι,όπως κάνουν Γερμανία.Και αν οι αλλαγές αυτές οι αλλαγές γράφονται ρητά στην άδεια του αυτοκινήτου;;; Όχι,όποτε μην απορείς με το μπάχαλο στους ελληνικούς δρόμους με τα γιδια και την οδηγική μας παιδεία και νοοτροπία και σταρχιδισμο,και από τους πολίτες και από το κράτος. Ετσι είμαστε και δεν αλλάζουμε,αν δεν μπορείς να προσαρμοστείς αλλάζεις χώρα.Στην Ελλάδα έτσι είναι.
tzampatzis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 19 ώρες πριν, james01gr είπε Δεν ξέρω εάν έχει βάλει κανείς αλλά έχω φτάσει στο σημείο να ψάχνω λύση και να αλλάξω κάγκελα με ηχομονωτικα πάνελ μήπως κόψει ο θόρυβος. Και για να προλάβω τους υπόλοιπους, μια χαρά μόνωση έχει το σπίτι, το ίδιο και τα παράθυρα. Το πραγματικό πρόβλημα ειναι το καλοκαιρι Και εγώ το σκέφτομαι. Έχεις βρει κάποια εταιρία που μπορεί να το κάνει αυτό σε διαμέρισμα? Ο θόρυβος από τα μηχανάκια και η έλλειψη πεζοδρομίων είναι για μένα τα μεγαλύτερα προβλήματα που υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής όλων μας καθημερινά. Ειδικά το πρώτο είναι απλά θέμα βούλησης να λυθεί. Έστω και μια φορά στη ζωή του να έχει πάει κάποιος στο εξωτερικό μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα. 1
james01gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Και εγώ το σκέφτομαι. Έχεις βρει κάποια εταιρία που μπορεί να το κάνει αυτό σε διαμέρισμα? Ο θόρυβος από τα μηχανάκια και η έλλειψη πεζοδρομίων είναι για μένα τα μεγαλύτερα προβλήματα που υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής όλων μας καθημερινά. Ειδικά το πρώτο είναι απλά θέμα βούλησης να λυθεί. Έστω και μια φορά στη ζωή του να έχει πάει κάποιος στο εξωτερικό μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα. Ψάξε ηχοπετασματα. Έχουν αρκετες εταιρείες.
charilaos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Φέτος το πρόβλημα ξεκίνησε νωρίτερα, μιας και νωρίτερα έπιασαν οι ζέστες. Ώρα να καθαρίσω τα φίλτρα του A/C, κλειστά παράθυρα και μπαλκονόπορτες και στο silent ο inverter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα