james01gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τον θόρυβο που κάνουν σχεδόν όλα τα μηχανάκια που έχουν αλλάξει εξατμίσεις καθώς και τα αυτοκίνητα με τις μπούκες. πως στο καλό περνάνε ΚΤΕΟ αυτά τα οχήματα; δεν θα έπρεπε να κόβονται; και μην μου πει κάποιος πως αλλάζουν τις εξατμίσεις και περνάνε μετά ΚΤΕΟ γιατί δεν το πιστεύω. είναι πραγματικά εκνευριστικό 1 1
k_w_t Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, james01gr είπε καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τον θόρυβο που κάνουν σχεδόν όλα τα μηχανάκια που έχουν αλλάξει εξατμίσεις καθώς και τα αυτοκίνητα με τις μπούκες. πως στο καλό περνάνε ΚΤΕΟ αυτά τα οχήματα; δεν θα έπρεπε να κόβονται; και μην μου πει κάποιος πως αλλάζουν τις εξατμίσεις και περνάνε μετά ΚΤΕΟ γιατί δεν το πιστεύω. είναι πραγματικά εκνευριστικό Υπάρχει ο εύκολος τρόπος Αποσπώμενος σιγαστήρας εξάτμισης λέγεται .... Με ένα κλειδί τύπου αλεν μπαίνει και βγαίνει σε λιγότερο από 1 λεπτό...
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, james01gr είπε καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τον θόρυβο που κάνουν σχεδόν όλα τα μηχανάκια που έχουν αλλάξει εξατμίσεις καθώς και τα αυτοκίνητα με τις μπούκες. πως στο καλό περνάνε ΚΤΕΟ αυτά τα οχήματα; δεν θα έπρεπε να κόβονται; και μην μου πει κάποιος πως αλλάζουν τις εξατμίσεις και περνάνε μετά ΚΤΕΟ γιατί δεν το πιστεύω. είναι πραγματικά εκνευριστικό Αλήθεια, τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις πως όσα οχήματα κάνουν θόρυβο έχουν ελεγθεί? Τα επίσημα στοιχεία λένε ότι 1 στα 5 κυκλοφορούντα οχήματα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ... Άσε που τα μοτοποδήλατα (έως 50cc) δεν έχουν υποχρέωση να περνάνε ΚΤΕΟ.
k_w_t Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Παλιότερα στα μοτοποδήλατα όταν έκανες την ετήσια ανανέωση άδειας στην τροχαία κατέβαινε και κάποιος να τσεκάρει λίγο το όχημα.. Κοίταζε αριθμούς πινακίδας ,πλαισίου και κινητήρα. Έχω δει στην τροχαία Καλλιθέας ψαγμένο τροχονόμο να την λέει σε πιτσιρικά γιατί το είχε κάνει 72cc και δεν του έκανε ανανέωση. Τώρα την κάνουν και στα ΚΕΠ οπότε μόνο σε περίπτωση σοβαρού ελέγχου έχουν θέμα τα μοτοποδήλατα. Κάποτε θα πρέπει να το καταργήσουν και να τα μεταφέρουν όλα στο υπουργείο συγκοινωνιών. Και επειδή θα χάσει έσοδα η ΕΛ.ΑΣ. (3€ η άδεια τον χρόνο ) να βάλουν τα πατίνια και τα ποδήλατα στην θέση τους . Τουλάχιστον να υπάρχει μια καταγραφή για περίπτωση ατυχήματος που έχει εμπλακεί πατίνι ή ποδήλατο.
james01gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αλήθεια, τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις πως όσα οχήματα κάνουν θόρυβο έχουν ελεγθεί? Τα επίσημα στοιχεία λένε ότι 1 στα 5 κυκλοφορούντα οχήματα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ... Άσε που τα μοτοποδήλατα (έως 50cc) δεν έχουν υποχρέωση να περνάνε ΚΤΕΟ. Το θέμα δεν είναι πως πρόκειται για λίγα όχημα. ΌΛΑ τα οχήματα που χρησιμοποιούν οι διανομείς κάνουν λες και περνάει αεροπλάνο ενώ και παρα πολλά αυτοκινητα εχουν το ίδιο πρόβλημα...
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, james01gr είπε Το θέμα δεν είναι πως πρόκειται για λίγα όχημα. ΌΛΑ τα οχήματα που χρησιμοποιούν οι διανομείς κάνουν λες και περνάει αεροπλάνο ενώ και παρα πολλά αυτοκινητα εχουν το ίδιο πρόβλημα... Στην ερώτηση μου πάντως δεν απάντησες...
james01gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Στην ερώτηση μου πάντως δεν απάντησες... Προφανώς δεν πάνε να περάσουν ΚΤΕΟ η απλά δεν τα ελέγχουν για θόρυβο. Αλλά ο αριθμός οχημάτων είναι πολύ μεγαλος...
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, james01gr είπε Προφανώς δεν πάνε να περάσουν ΚΤΕΟ η απλά δεν τα ελέγχουν για θόρυβο. Αλλά ο αριθμός οχημάτων είναι πολύ μεγαλος... Τότε απάντησες μόνος σου - έστω και εν μέρη - στην ερώτηση σου.
james01gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τότε απάντησες μόνος σου - έστω και εν μέρη - στην ερώτηση σου. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιον λόγο δεν υπάρχει απολύτως καμία ποινή, κανένας έλεγχος για αυτό. Και αντε την ημέρα οκ. Αλλά βραδιάτικα με τα ανοικτά παράθυρα δεν αντεχεται
k_w_t Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 38 λεπτά πριν, james01gr είπε Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιον λόγο δεν υπάρχει απολύτως καμία ποινή, κανένας έλεγχος για αυτό. Και αντε την ημέρα οκ. Αλλά βραδιάτικα με τα ανοικτά παράθυρα δεν αντεχεται Εξαρταται απο την τροχαια της περιοχης.... Πχ η τροχαια Ελληνικου ειναι ικανη να βγαλει ντισιμπελομετρο και να γραψει.... Η τροχαια πειραια ηταν η χαρα της sebring καποια εποχη !!!
charilaos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, james01gr είπε καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τον θόρυβο που κάνουν σχεδόν όλα τα μηχανάκια που έχουν αλλάξει εξατμίσεις καθώς και τα αυτοκίνητα με τις μπούκες. πως στο καλό περνάνε ΚΤΕΟ αυτά τα οχήματα; δεν θα έπρεπε να κόβονται; και μην μου πει κάποιος πως αλλάζουν τις εξατμίσεις και περνάνε μετά ΚΤΕΟ γιατί δεν το πιστεύω. είναι πραγματικά εκνευριστικό Είναι όντως από τα χειρότερα της καθημερινότητάς μου. Σε άλλες μεσογειακές χώρες που έχω επισκεφτεί δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο, παρόλο που και εκεί τα μηχανάκια κυκλοφορούν όλο το χρόνο μιας και ο καιρός το ευνοεί. Νοικιάζω σπίτι σε ανηφόρα και μιας και σύντομα θα μετακομίσω, θα δώσω προτεραιότητα στο κριτήριο ο δρόμος να μην έχει κλίση. Δεν αντέχεται το πρόβλημα αυτό ειδικά το καλοκαίρι. Είτε είναι τα μηχανάκια σαπάκια και δεν τραβάνε είτε γιατί οι οδηγοί τους πάσχουν από την ασθένεια της καγκουρίασης, η οποία φυσικά είναι ανίατη. 1
james01gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, charilaos είπε Είναι όντως από τα χειρότερα της καθημερινότητάς μου. Σε άλλες μεσογειακές χώρες που έχω επισκεφτεί δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο, παρόλο που και εκεί τα μηχανάκια κυκλοφορούν όλο το χρόνο μιας και ο καιρός το ευνοεί. Νοικιάζω σπίτι σε ανηφόρα και μιας και σύντομα θα μετακομίσω, θα δώσω προτεραιότητα στο κριτήριο ο δρόμος να μην έχει κλίση. Δεν αντέχεται το πρόβλημα αυτό ειδικά το καλοκαίρι. Είτε είναι τα μηχανάκια σαπάκια και δεν τραβάνε είτε γιατί οι οδηγοί τους πάσχουν από την ασθένεια της καγκουρίασης, η οποία φυσικά είναι ανίατη. Δεν ξέρω εάν έχει βάλει κανείς αλλά έχω φτάσει στο σημείο να ψάχνω λύση και να αλλάξω κάγκελα με ηχομονωτικα πάνελ μήπως κόψει ο θόρυβος. Και για να προλάβω τους υπόλοιπους, μια χαρά μόνωση έχει το σπίτι, το ίδιο και τα παράθυρα. Το πραγματικό πρόβλημα ειναι το καλοκαιρι
gthe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Εξαρταται απο την τροχαια της περιοχης.... Πχ η τροχαια Ελληνικου ειναι ικανη να βγαλει ντισιμπελομετρο και να γραψει.... Η τροχαια πειραια ηταν η χαρα της sebring καποια εποχη !!! Δεν ξέρω Αθήνα, αλλά Βόλο που μεγάλωσα με το που σταματούσε ο τροχαίος πιτσιρικάδες με παπί για κράνος ή καμιά σούζα αμέσως κοίταζε εξάτμιση. Με το που έβλεπε sebring τους έλεγε "δώσε λίγο γκάζι να ακούσουμε" και την έτρωγε και για εξάτμιση. Πολλές φορές και για γυμνό μηχανάκι χωρίς ποδιά, καθρέπτες κτλ. Αυτές οι sebring νομίζω δεν πρέπει να τους αφαιρέσεις το silencer για να σκούζουν ή το αντίθετο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα