ignome4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, Kwsths67 είπε Όταν ξεμείνεις από ιδέες... Κάποια πράγματα είναι κλασικά - δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ιδέες
splanis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 καλά όσοι κράζετε μάλλον δεν το χετε παίξει. ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΙΙΙΙΙ 2
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, gthe είπε Ένα παιχνίδι των 170Μ πωλήσεων σαν το tetris (2ο μετά το minecraft με 176) δεν χρειάζεται battle royales και άλλα hypes ... από μόνο του αποτελεί φαινόμενο. Εκτός από millennials, δεν νομίζω να υπάρχει πολύς κόσμος που να μην έχει παίξει tetris στην ζωή του σε κάποια μορφή. Προσωπικά είναι από τα λίγα παιχνίδια που ακόμα παίζω γιατί με ηρεμεί, προτιμώ πάντα το κλασσικό του gameboy στο 3DS μου. Βέβαια οι παιδικές μνήμες είναι με το dedicated handheld το γκρίζο (brick game ) Το έχω το gameboy και το tetris και λειτουργεί. Βέβαια προτιμώ να το παίζω στο gameboy advance sp, λόγω φωτιζόμενης οθόνης (plus δείχνει κάποια χρωματάκια) 1
gthe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Το έχω το gameboy και το tetris και λειτουργεί. Βέβαια προτιμώ να το παίζω στο gameboy advance sp, λόγω φωτιζόμενης οθόνης (plus δείχνει κάποια χρωματάκια) Εγώ παίζω σε virtual console στο 3DS, επομένως backlight κανονικά. Και το tetris του DS που ανέφερες έχω δοκιμάσει, αλλά νομίζω πως έχω κάποιον παθολογικό εθισμό στην μουσική του κλασσικού tetris για gameboy .... δεν εξηγείται το πως καταλήγω πάντα να παίζω εκεί
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Athoz είπε https://flappyroyale.io You win.
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, Athoz είπε https://flappyroyale.io
jon_pallis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Για όσους κοροϊδεύουν την ιδεα, αν το είχατε παίξει στο NSw θα αλλάζατε άποψη. Είναι απλά παιχνίδαρα και ειναι και free Τωρα πως θα βγουν τα touch controls δεν ξερω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα