vront30 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο club.Είμαι νεο μελος και ηθελα να ρωτησω κατι ωστε αν υπαρχει καποιος που το εχει αντιμετωπισει, να μου πει τη γνωμη του. Προχτές είδα ενα mzada 3 2006 μοντέλο facelift, ήθελα να το αγοράσω , μου άρεσε πάρα πολύ και το αμάξι μετά από τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο , στο κτέο και σε φανοποιο είναι άψογο ΕΚΤΟΣ από ένα πολύ σημαντικό σημείο : σκουριές στα κολονάκια της πισω δεξιάς πόρτας. Ξενέρωσα πάρα πολύ όταν το είδα και ξενερωσα περισσοτερο όταν μιλησα με δύο φανοποιούς , ο ένας γνωστός μου, που μου είπαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο ''πονάει'' στο συγκεκριμέςνο σημείο. Με προσγείωσαν απότομα και άλλαξα γνώμη και τελικά κατέληξα να μην το αγοράσω . Ο φανοποιος που ειναι γνωστός μου μου είπε ότι αυτό και να το φτιάξεις , θα στο ξαναβγάλει θα ξαναβγαλει σκουρια στο συγκεκριμενο σημείο 1000% , και μου το είπε και ο άλλος που το έλεγξε. Ηθελα λοιπον να ρωτησω τους ανθρωπους εδω μεσα αν αντιμετωπισε καποιος το ιδιο προβλημα, αν το επισκεύασε και αν λυθηκε το προβλημα η του το ξαναβγαλε και αν λυθηκε πως τα καταφερε; Ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από vront30
babisskg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, vront30 είπε Καλησπερα στο club.Είμαι νεο μελος και ηθελα να ρωτησω κατι ωστε αν υπαρχει καποιος που το εχει αντιμετωπισει, να μου πει τη γνωμη του. Προχτές είδα ενα mzada 3 2006 μοντέλο facelift, ήθελα να το αγοράσω , μου άρεσε πάρα πολύ και το αμάξι μετά από τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο , στο κτέο και σε φανοποιο είναι άψογο ΕΚΤΟΣ από ένα πολύ σημαντικό σημείο : σκουριές στα κολονάκια της πισω δεξιάς πόρτας. Ξενέρωσα πάρα πολύ όταν το είδα και ξενερωσα περισσοτερο όταν μιλησα με δύο φανοποιούς , ο ένας γνωστός μου, που μου είπαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο ''πονάει'' στο συγκεκριμέςνο σημείο. Με προσγείωσαν απότομα και άλλαξα γνώμη και τελικά κατέληξα να μην το αγοράσω . Ο φανοποιος που ειναι γνωστός μου μου είπε ότι αυτό και να το φτιάξεις , θα στο ξαναβγάλει θα ξαναβγαλει σκουρια στο συγκεκριμενο σημείο 1000% , και μου το είπε και ο άλλος που το έλεγξε. Ηθελα λοιπον να ρωτησω τους ανθρωπους εδω μεσα αν αντιμετωπισε καποιος το ιδιο προβλημα, αν το επισκεύασε και αν λυθηκε το προβλημα η του το ξαναβγαλε και αν λυθηκε πως τα καταφερε; Ευχαριστώ Γνωστό σημείο και όχι μόνον σε αυτό το αυτοκίνητο , τα τελειώματα στις υδρορροές , μπορεί να γίνει να μην το ξαναβγάλει , το κόστος δεν δικαιολογείται σε τέτοιο η παρόμοιο αυτοκίνητο , η σκουριά θέλει χρόνια να μετατραπεί σε σαπιλα όμως . Η έκταση της σκουριάς , η τιμή που το βρήκατε , αν όλα τα υπόλοιπα είναι εντάξει , η σκουριά δεν χρειάζεται να σας τρομάξει , επισκευάζεται παρόλαυτα . Κατά την κρίση σας , σε συσχετισμό με τα υπόλοιπα αρκεί να μην φοβάστε , καλή επιτυχία . Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο είδατε και γνωρίζετε τι συμβαίνει , δεν θα είναι πάντα έτσι ....... Το κυρίως πρόβλημα είναι ο χρόνος που θα μείνει το αυτοκίνητο κλεισμένο , πως θα μετακινειστε , ποιός θα κάνει την επισκευή ..... και όχι ότι έχει σκουριά . Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από babisskg
tzampatzis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μια σχετική απορία και από εμένα. Η σκουριά στα κολονάκια δεν επηρεάζει την στιβαρότητα και την ανθεκτικότητα του αυτοκινήτου? Πάντα σκεφτόμουν ότι αν έχει πάει σε βάθος η σκουριά ή σαπίσει (ειδικά στα κολονάκια) το αμάξι χάνει μεγάλο μέρος της παθητικής του ασφάλειας.
babisskg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 47 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Μια σχετική απορία και από εμένα. Η σκουριά στα κολονάκια δεν επηρεάζει την στιβαρότητα και την ανθεκτικότητα του αυτοκινήτου? Πάντα σκεφτόμουν ότι αν έχει πάει σε βάθος η σκουριά ή σαπίσει (ειδικά στα κολονάκια) το αμάξι χάνει μεγάλο μέρος της παθητικής του ασφάλειας. Η οροφή στο σύνολο της προσθέτει στην στρεπτική ακαμψία του αμαξώματος , όχι όμως στον βαθμό που φαντάζεστε , αυτός είναι και ο λόγος που οι καροτσερηδες που φτιάχνουν τα κάμπριο για λογαριασμό εργοστασίων , προσθέτουν πίσω και κάτω από την περιοχή της κουκούλας λαμαρίνα σε συγκεκριμένες περιοχές ώστε να ισορροπήσουν την απουσία της οροφής . Για την στρεπτική ακαμψία του αμαξώματος , αλλού καλύτερα αλλού χειρότερα , πατήστε το αυτοκίνητο με τον ένα μπροστινό τροχό πάνω σε πεζοδρόμιο και όλο το υπόλοιπο κάτω , ανοίξτε όποια μπροστινή πόρτα και δείτε τον βαθμό ευκολίας στο άνοιγμα ....... σε Citroen Saxo η Peugeot 106 είναι σκέτη αποκάλυψη ....... λόγω κατασκευής . Η ενίσχυση , αν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο , μπορεί να γίνει με ράψιμο , γέφυρα μπροστά , roll cage εσωτερικά . Αν υπάρχει λόγος ....... 1
meletis_m Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, vront30 είπε Καλησπερα στο club.Είμαι νεο μελος και ηθελα να ρωτησω κατι ωστε αν υπαρχει καποιος που το εχει αντιμετωπισει, να μου πει τη γνωμη του. Προχτές είδα ενα mzada 3 2006 μοντέλο facelift, ήθελα να το αγοράσω , μου άρεσε πάρα πολύ και το αμάξι μετά από τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο , στο κτέο και σε φανοποιο είναι άψογο ΕΚΤΟΣ από ένα πολύ σημαντικό σημείο : σκουριές στα κολονάκια της πισω δεξιάς πόρτας. Ξενέρωσα πάρα πολύ όταν το είδα και ξενερωσα περισσοτερο όταν μιλησα με δύο φανοποιούς , ο ένας γνωστός μου, που μου είπαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο ''πονάει'' στο συγκεκριμέςνο σημείο. Με προσγείωσαν απότομα και άλλαξα γνώμη και τελικά κατέληξα να μην το αγοράσω . Ο φανοποιος που ειναι γνωστός μου μου είπε ότι αυτό και να το φτιάξεις , θα στο ξαναβγάλει θα ξαναβγαλει σκουρια στο συγκεκριμενο σημείο 1000% , και μου το είπε και ο άλλος που το έλεγξε. Ηθελα λοιπον να ρωτησω τους ανθρωπους εδω μεσα αν αντιμετωπισε καποιος το ιδιο προβλημα, αν το επισκεύασε και αν λυθηκε το προβλημα η του το ξαναβγαλε και αν λυθηκε πως τα καταφερε; Ευχαριστώ Δεν ξέρω για το Mazda 3 αλλά Mazda 6 χρονολογίας 2005 που αγόρασα πριν 2 εβδομάδες και έγινε λεπτομερής έλεγχος δεν βρέθηκε καθόλου σκουριά. Και ανέβηκε και σε ράμπα για τυχόν τρακάρισμα. Μήπως το συγκεκριμένο ήταν εισαγωγής; Ότι δεν έχουν καλή ποιότητα χρώματος τα Mazda το έχω ακούσει ξανά. Γνωστός έκανε ολική βαφή ξανά σε 323 του 2000. Είχε ξεφλουδίζει κατά τοπους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα