toyo73 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickolas είπε Tα κάνουν όλα αυτά που λες. @ideal09 Αυτά που γράφω είναι από την εμπειρία μου παρατηρώντας το service computer του Corsa μου. Σε σκληρή χρήση πίστας μπορεί να σου βγάλει ένδειξη στα ~1000χλμ. μόλις και σε χαλαρή χρήση να σε αφήσει να κάνεις και 45.000χλμ. Προφανώς δεν έχω κάνει 1000χλμ. σε πίστα, έκανα όμως 100 μια ημέρα και είδα πόσο έπεσε η ένδειξη αλλαγής λαδιού (~3.000χλμ.) Εχει ενδειξη θερμοκρασιας λαδιου το αυτοκινητο;To opc ειναι; Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από toyo73
nickolas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Θερμοκρασία λαδιού που να βλέπω όχι. Αναφερόμουν σε θερμοκρασία νερού. Σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά έξυπνο για να "πέσει" από τα ~45.000χλμ. σε χαλαρή οδήγηση στα ~1000χλμ. στο σκίσιμο στην πίστα.
toyo73 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, nickolas είπε Θερμοκρασία λαδιού που να βλέπω όχι. Αναφερόμουν σε θερμοκρασία νερού. Σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά έξυπνο για να "πέσει" από τα ~45.000χλμ. σε χαλαρή οδήγηση στα ~1000χλμ. στο σκίσιμο στην πίστα. Ναι, ηθελα να πω πως εαν ειχες θερμοκρασια λαδιου θα εβλεπες στο σκισιμο να επερνε την ανηφορα.Πολυ ανηφορα.Προφανως ο υπολογιστης να διαβαζει θερμοκρασια.Το βρασιμο του λαδιου μειωνει κατα πολυ την διαρκεια ζωης και την λιπαντικοτητα, καθως διασπαει την συνθεση του.Οπως πολυ λενε οτι μετα απο ενα 2ημερο δυνατο track day θελουν πεταμα-αλλαγη τα υγρα φρενων γιατι εχουν "βρασει"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα