Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

oi γραμμες φαινονται μια χαρα περα απο τα λιγα παραπανω errors και λιγο μικροτερο sync της μιας γραμμης.το Ping αν δεν γινεις fast δεν θα αλλαξει ποτε.

σε vdsl bonding ουτε το gaming profile δεν μου βάζουν επειδή σε bonding δεν γίνετε και οσο αφορά το fast μου είπαν ότι στην περιοχή μου δεν γίνετε.

3 λεπτά πριν, poulinos είπε

oi γραμμες φαινονται μια χαρα περα απο τα λιγα παραπανω errors και λιγο μικροτερο sync της μιας γραμμης.το Ping αν δεν γινεις fast δεν θα αλλαξει ποτε.

Επίσης μου είπαν να περιμένω για το cyta fiber , που θα μπει στην περιοχή μου σε λίγω καιρό

Επεξ/σία από Mariosleagueoflegends
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 minutes ago, Mariosleagueoflegends said:

σε vdsl bonding ουτε το gaming profile δεν μου βάζουν επειδή σε bonding δεν γίνετε και οσο αφορά το fast μου είπαν ότι στην περιοχή μου δεν γίνετε.

Επίσης μου είπαν να περιμένω για το cyta fiber , που θα μπει στην περιοχή μου σε λίγω καιρό

αρα δεν κανεις τιποτα.η ξαναγυρνας σε μια γραμμη και παιζεις fast ειτε σε cyta ειτε σε αλλο παροχο ειτε περιμενεις για ftth.

καλα το Fast path δεν παει ανα περιοχη αλλα οκ.anyway 

η θες και το δινεις ή δεν το δινεις.τεχνικα πολλα γινονται.αλλο που καποιος παροχος δεν το κανει για διαφορα θεματα οπως σταθεροτητας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

αρα δεν κανεις τιποτα.η ξαναγυρνας σε μια γραμμη και παιζεις fast ειτε σε cyta ειτε σε αλλο παροχο ειτε περιμενεις για ftth.

καλα το Fast path δεν παει ανα περιοχη αλλα οκ.anyway 

Το ξέρω ότι το fast path δεν παει ανα περιοχη αλλα για καπιο λογω δεν μου το βαζουν

Δημοσ.
1 minute ago, Mariosleagueoflegends said:

Το ξέρω ότι το fast path δεν παει ανα περιοχη αλλα για καπιο λογω δεν μου το βαζουν

συνηθως ειναι θεματα σταθεροτητας αλλο τοσο σε bonding.

Δημοσ.
1 hour ago, Mariosleagueoflegends said:

Θαύμα , μου το πήγαν 4/4 ms κάθε γραμμή και εχώ 13ms speedtest.

αρα εισαι Fast/fast λογικα ή στην χειροτερη Fast/interleave. βαλε ενα print screen απο τις γραμμες μεσα απο το router. τους εστειλες email και ζητησες fast path?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, poulinos είπε

αρα εισαι Fast/fast λογικα ή στην χειροτερη Fast/interleave. βαλε ενα print screen απο τις γραμμες μεσα απο το router. τους εστειλες email και ζητησες fast path?

http://prntscr.com/ojgn0y δεν ζήτησα fastpath  απλά ήταν υπό παρακολούθηση

Επεξ/σία από Mariosleagueoflegends
Δημοσ.
On 25/07/2019 at 00:24, Mariosleagueoflegends said:

Ίσως.Anyway ευχαριστώ πολύ για το support σου.

τιποτα.μαλλον δεν ηθελαν να το πανε τελειως Fast/fast για να μην χασεις και αλλο σε sync και να εισαι και λιγο πιο σταθερα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...