Mariosleagueoflegends Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, poulinos είπε oi γραμμες φαινονται μια χαρα περα απο τα λιγα παραπανω errors και λιγο μικροτερο sync της μιας γραμμης.το Ping αν δεν γινεις fast δεν θα αλλαξει ποτε. σε vdsl bonding ουτε το gaming profile δεν μου βάζουν επειδή σε bonding δεν γίνετε και οσο αφορά το fast μου είπαν ότι στην περιοχή μου δεν γίνετε. 3 λεπτά πριν, poulinos είπε oi γραμμες φαινονται μια χαρα περα απο τα λιγα παραπανω errors και λιγο μικροτερο sync της μιας γραμμης.το Ping αν δεν γινεις fast δεν θα αλλαξει ποτε. Επίσης μου είπαν να περιμένω για το cyta fiber , που θα μπει στην περιοχή μου σε λίγω καιρό Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από Mariosleagueoflegends
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 3 minutes ago, Mariosleagueoflegends said: σε vdsl bonding ουτε το gaming profile δεν μου βάζουν επειδή σε bonding δεν γίνετε και οσο αφορά το fast μου είπαν ότι στην περιοχή μου δεν γίνετε. Επίσης μου είπαν να περιμένω για το cyta fiber , που θα μπει στην περιοχή μου σε λίγω καιρό αρα δεν κανεις τιποτα.η ξαναγυρνας σε μια γραμμη και παιζεις fast ειτε σε cyta ειτε σε αλλο παροχο ειτε περιμενεις για ftth. καλα το Fast path δεν παει ανα περιοχη αλλα οκ.anyway η θες και το δινεις ή δεν το δινεις.τεχνικα πολλα γινονται.αλλο που καποιος παροχος δεν το κανει για διαφορα θεματα οπως σταθεροτητας.
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, poulinos είπε αρα δεν κανεις τιποτα.η ξαναγυρνας σε μια γραμμη και παιζεις fast ειτε σε cyta ειτε σε αλλο παροχο ειτε περιμενεις για ftth. καλα το Fast path δεν παει ανα περιοχη αλλα οκ.anyway Το ξέρω ότι το fast path δεν παει ανα περιοχη αλλα για καπιο λογω δεν μου το βαζουν
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 minute ago, Mariosleagueoflegends said: Το ξέρω ότι το fast path δεν παει ανα περιοχη αλλα για καπιο λογω δεν μου το βαζουν συνηθως ειναι θεματα σταθεροτητας αλλο τοσο σε bonding.
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Στις 22/7/2019 στις 2:57 ΜΜ, poulinos είπε συνηθως ειναι θεματα σταθεροτητας αλλο τοσο σε bonding. Θαύμα , μου το πήγαν 4/4 ms κάθε γραμμή και εχώ 13ms speedtest.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 hour ago, Mariosleagueoflegends said: Θαύμα , μου το πήγαν 4/4 ms κάθε γραμμή και εχώ 13ms speedtest. αρα εισαι Fast/fast λογικα ή στην χειροτερη Fast/interleave. βαλε ενα print screen απο τις γραμμες μεσα απο το router. τους εστειλες email και ζητησες fast path?
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, poulinos είπε αρα εισαι Fast/fast λογικα ή στην χειροτερη Fast/interleave. βαλε ενα print screen απο τις γραμμες μεσα απο το router. τους εστειλες email και ζητησες fast path? http://prntscr.com/ojgn0y δεν ζήτησα fastpath απλά ήταν υπό παρακολούθηση Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Mariosleagueoflegends
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 16 minutes ago, Mariosleagueoflegends said: http://prntscr.com/ojgn0y δεν ζήτησα fastpath απλά ήταν υπό παρακολούθηση μαλλον low depth interleave εκαναν.κατι ειναι και αυτο.μαλλον αυτο εννοουν gaming profile
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, poulinos είπε μαλλον low depth interleave εκαναν.κατι ειναι και αυτο.μαλλον αυτο εννοουν gaming profile Ίσως.Anyway ευχαριστώ πολύ για το support σου.
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 On 25/07/2019 at 00:24, Mariosleagueoflegends said: Ίσως.Anyway ευχαριστώ πολύ για το support σου. τιποτα.μαλλον δεν ηθελαν να το πανε τελειως Fast/fast για να μην χασεις και αλλο σε sync και να εισαι και λιγο πιο σταθερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα