Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, donblunts said:

Κάτι θα κάνω.
Ευχαριστώ ~~~

τιποτα.απλα εισαι 33/10 Mbit και τα margin σου ειναι οριακα.μπορει να ειναι και λογω της αποστασης αν και τα 350 μετρα μπορει να ειναι και παραπανω.αλλα για να εισαι σιγουρος θελει και δοκιμη κατω. δηλαδη το attenuation ναι μεν ειναι ενας τροπος για να δεις και το μεγιστο θεωρητικο απο την αλλη μπορει δυο γραμμες να εχουν το ιδιο attenuation ή μια να παιζει 30 οπως εσυ και η αλλη 45 γιατι ο χαλκος μπορει να ειναι καλυτερος και να μην εχει και πολλους χρηστες πανω.οπως επισης παιζει ρολο και αν η καμπινα εχει vectoring ή οχι.

• Thanks 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 hours ago, infin1tyGR said:

Για να έχει 10 upload, μάλλον δεν είναι καμπίνα αλλά από ΑΚ. Οπότε και δεν παίζει Vectoring.

σωστος απο Kv ειναι 5 οποτε παιρνει απο το αστικο κεντρο .ετσι δικαιολογειται και το μεγαλο attenuation. με μπερδεψε που ρωτησα αποσταση απο καμπινα και μου λεει 350m οποτε σκεφτηκα κατευθειαν καμπινα χωρις να δωσω βαση στο 10mbit upload.ας μας πει σε ποια περιοχη ειναι και αμα εχει δει καμπινες .γιατι αν ειχε βαλει  vdsl πριν μπουν καμπινες και τωρα εχουν μπει μπορει να ζητησει να τον ριξουν στο kv(αρκει βεβαια να εχει Kv κοντα του μια και αυτοι που ειναι σχετικα κοντα στο α/κ δεν τους βαζουν Kv).

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

σωστος απο Kv ειναι 5 οποτε παιρνει απο το αστικο κεντρο .ετσι δικαιολογειται και το μεγαλο attenuation. με μπερδεψε που ρωτησα αποσταση απο καμπινα και μου λεει 350m οποτε σκεφτηκα κατευθειαν καμπινα χωρις να δωσω βαση στο 10mbit upload.ας μας πει σε ποια περιοχη ειναι και αμα εχει δει καμπινες .γιατι αν ειχε βαλει  vdsl πριν μπουν καμπινες και τωρα εχουν μπει μπορει να ζητησει να τον ριξουν στο kv(αρκει βεβαια να εχει Kv κοντα του μια και αυτοι που ειναι σχετικα κοντα στο α/κ δεν τους βαζουν Kv).

Καλησπέρα και ξανά.

Η 50αρα έχει μπει και είναι vdsl BONDING ( 2 vdsl2 connections ) η κάθε μια από 30mbps.τορα όταν κανω Ping 194.219.227.2 περνω 47ms….. στο speedtest 29ms και γενικα σε games το ping εχει ανέβει πολύ , η cyta κάνει παρακολούθιση τπτ δεν βρίσκει από τότε που εχω 2 γραμμες κολάω δεν ξερω αν φτεει αυτό η το καινουργιο ρουτερ ZTE H368N 

Μια φοτογραφία 

Screenshot_28.png

Δημοσ.
On 19/07/2019 at 23:06, Mariosleagueoflegends said:

Καλησπέρα και ξανά.

Η 50αρα έχει μπει και είναι vdsl BONDING ( 2 vdsl2 connections ) η κάθε μια από 30mbps.τορα όταν κανω Ping 194.219.227.2 περνω 47ms….. στο speedtest 29ms και γενικα σε games το ping εχει ανέβει πολύ , η cyta κάνει παρακολούθιση τπτ δεν βρίσκει από τότε που εχω 2 γραμμες κολάω δεν ξερω αν φτεει αυτό η το καινουργιο ρουτερ ZTE H368N 

Μια φοτογραφία 

Screenshot_28.png

περιμενε.ποιος παροχος δινει bonding?μηπως τις κανεις εσυ Load balancing με δικο σου router?γιατι vdsl bonding δεν ξερω να δινει κανενας.αν το εχεις κανει εσυ τοτε δοκιμαζε τις γραμμες ξεχωριστα.με interleave/interleave πρεπει να εχεις κοντα στα 30ms ping με dns οπως ησουν στην αρχη που μου λες εχω 27. αν εχεις 40+ τοτε ισως φταιει το bonding/load balancing. δοκιμασε και με dns της cyta.
απο εκει και περα κανε δοκιμες μονο με μια γραμμη για να δεις πως παιζει και στα παιχνιδια κτλ.δοκιμασε τες εναλλαξ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

περιμενε.ποιος παροχος δινει bonding?μηπως τις κανεις εσυ Load balancing με δικο σου router?γιατι vdsl bonding δεν ξερω να δινει κανενας.αν το εχεις κανει εσυ τοτε δοκιμαζε τις γραμμες ξεχωριστα.με interleave/interleave πρεπει να εχεις κοντα στα 30ms ping με dns οπως ησουν στην αρχη που μου λες εχω 27. αν εχεις 40+ τοτε ισως φταιει το bonding/load balancing. δοκιμασε και με dns της cyta.
απο εκει και περα κανε δοκιμες μονο με μια γραμμη για να δεις πως παιζει και στα παιχνιδια κτλ.δοκιμασε τες εναλλαξ.

Πώς μπορώ να κάνω τεστ μονο μια γραμμη? απλα να βγάλω το καλώδιο μιας γραμμής από το πράγμα που τις ενόνει?

Δημοσ.
3 minutes ago, Mariosleagueoflegends said:

Πώς μπορώ να κάνω τεστ μονο μια γραμμη? απλα να βγάλω το καλώδιο μιας γραμμής από το πράγμα που τις ενόνει?

που τις ενωνεις τις γραμμες?

αν εχεις vdsl modem router με 2 vdsl ή που κανει bonding τις vdsl τοτε θα βγαλεις το ενα τηλεφωνικο.αν ειναι bonding τοτε θα το βγαλεις απο το πριζακι διοτι και οι 2 γραμμες θα πηγαινουν σε ενα τηλεφωνικο.

αν ενωνεις δυο zte πανω σε καποιο Load balancer router τοτε θα βγαλεις το Utp απο το load balancer και θα δοκιμασεις πανω στο vdsl modem router.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, poulinos είπε

που τις ενωνεις τις γραμμες?

αν εχεις vdsl modem router με 2 vdsl ή που κανει bonding τις vdsl τοτε θα βγαλεις το ενα τηλεφωνικο.αν ειναι bonding τοτε θα το βγαλεις απο το πριζακι διοτι και οι 2 γραμμες θα πηγαινουν σε ενα τηλεφωνικο.

αν ενωνεις δυο zte πανω σε καποιο Load balancer router τοτε θα βγαλεις το Utp απο το load balancer και θα δοκιμασεις πανω στο vdsl modem router.

'Ένα modem router που εχει ένα καλώδιο πανώ που αυτό το καλώδιο παει στο πραγματακι που εχει αλλα 2 καλωδια και είναι η 2 γραμμες. ελπιζω να καταλαβες επιδη δεν εχω ιδεα από αυτα

20190722_153754.jpg

Επεξ/σία από Mariosleagueoflegends
Δημοσ.
35 minutes ago, Mariosleagueoflegends said:

'Ένα modem router που εχει ένα καλώδιο πανώ που αυτό το καλώδιο παει στο πραγματακι που εχει αλλα 2 καλωδια και είναι η 2 γραμμες. ελπιζω να καταλαβες επιδη δεν εχω ιδεα από αυτα

δοκιμασες να βγαλεις την μια γραμμη.?απο ποτε δινει η cyta vdsl bonding?δεν βλεπω κατι στο site της.wtf?? βγαλε την μια γραμμη περιμενε κανα δυο λεπτα για να ριξει στα σιγουρα το bonding και δοκιμασε να κανεις παλι Ping να δουμε αν αλλαξε κατι και εχεις λιγοτερο απο 47.

Η μια γραμμη κιολας εχει πολυ παραπανω errors απο την αλλη και συγχρονιζει λιγοτερο

επισης 60 Mbit θα πρεπε να εχεις εκτος αν σε εχουν κοψει με Policy στα 50mbit.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, poulinos είπε

δοκιμασες να βγαλεις την μια γραμμη.?απο ποτε δινει η cyta vdsl bonding?δεν βλεπω κατι στο site της.wtf?? βγαλε την μια γραμμη περιμενε κανα δυο λεπτα για να ριξει στα σιγουρα το bonding και δοκιμασε να κανεις παλι Ping να δουμε αν αλλαξε κατι και εχεις λιγοτερο απο 47.

Η μια γραμμη κιολας εχει πολυ παραπανω errors απο την αλλη και συγχρονιζει λιγοτερο

Έβγαλα την γραμμή Line1 , και η Line2 είχε 48ms και 30ms στο speedtest και γενικα ιδια ms , όταν εβγαλα την 2 για τεστ την 1 απλα και η 2 γραμμες ηταν down και δεν δουλευε το network για καπιο λογο 

Δημοσ.
2 minutes ago, Mariosleagueoflegends said:

Έβγαλα την γραμμή Line1 , και η Line2 είχε 48ms και 30ms στο speedtest και γενικα ιδια ms , όταν εβγαλα την 2 για τεστ την 1 απλα και η 2 γραμμες ηταν down και δεν δουλευε το network για καπιο λογο 

α.οταν βγαλεις την μια θα περιμενεις ή εναλλακτικα κανε Reboot το router. οταν εκανες την αλλαγη λογικα δεν περιμενες αρκετη ωρα για να ξαναανεβει η γραμμη. εναλλακτικα κανε Ping ns1.otenet.gr .παντως και οι δυο γραμμες ειναι Interleave.ισως το 48 να ειναι για αλλο λογο.εφοσον εχεις 30ms ακομα και με μια γραμμη τοτε δεν φταιει το bonding και ειναι φυσιολογικο το Ping για interleave/interleave.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, poulinos είπε

Πάντως όταν είχα μόνο την Line 1 πριν το bonding 30Mbit , είχα 8Ms speed test και 27ms 194.219.227.2 και γένικα στα games δεν κολούσα καθολου

Δημοσ.

παντως με βαση Ping το Ping τωρα και με βαση το screenshot του router δεν εισαι fast ασχετα το τι λενε για gaming profile και δεν ξερω τι.

Πάντως όταν είχα μόνο την Line 1 πριν το bonding 30Mbit , είχα 8Ms speed test και 27ms 194.219.227.2 και γένικα στα games δεν κολούσα καθολου

για να ειχες 8ms τοτε ησουν fast/fast.ισως επειδη εκαναν bonding σε γυρισαν ξανα σε Interleave/interleave και λογικο για να υπαρχει ομοιομορφια αναμεσα στις γραμμες και να παιζει σωστα το bonding.αλλιως η μια fast και μικροτερη ταχυτητα η αλλη Interleave και μεγαλυτερη ταχυτητα δεν θα ηταν οτι καλυτερο για bonding και δεν νομιζω και το dslam να το αφηνε καν. ισως δεν σε βαζουν fast για μεγαλυτερη σταθεροτητα.και για να παιζεις bond ισως παιρνεις απο το αστικο κεντρο γιατι bonding σε kv δεν εχω ακουσει και ξερω οτι πρεπει να γινει και απο την πλευρα του dslam οχι μονο απο την πλευρα του router.για bonding παντα μιλαμε και οχι για load balancing. εχω δει Multilink αλλα πανω σε cisco με διο ξεχωριστες γραμμες adsl που επαιρναν μια Wan ip.αλλα παλι και στον παροχο ειχαν γινει αλλαγες για να παιξει,

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

παντως με βαση Ping και με βαση το screenshot του router δεν εισαι fast ασχετα το τι λενε για gaming profile και δεν ξερω τι.

Χθες , μου είπαν ότι είχε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα η γραμμη 2.Ήρθε σήμερα ο τεχνικός και μας είπε ότι δεν βρίκε καπιο πρόβλημα και απλα ξαναεκανε install το bonding και τιποτα δεν αλλαξε

Δημοσ.

Χθες , μου είπαν ότι είχε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα η γραμμη 2.Ήρθε σήμερα ο τεχνικός και μας είπε ότι δεν βρίκε καπιο πρόβλημα και απλα ξαναεκανε install το bonding και τιποτα δεν αλλαξε

oi γραμμες φαινονται μια χαρα περα απο τα λιγα παραπανω errors και λιγο μικροτερο sync της μιας γραμμης.το Ping αν δεν γινεις fast δεν θα αλλαξει ποτε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...