Mariosleagueoflegends Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα μάγκες ! Πριν λίγες μέρες τηλεφώνησα ώστε να βάλω fastpath. Μου είπαν ότι το fastpath έχει μπει και να κάνω και ένα restart το router. Εγώ τώρα όντος βλέπω διαφορά σε MS , μπήκα όμως σήμερα στο πάνελ της CYTA και είδα αυτό http://prntscr.com/o98xrg Δεν έπρεπε να γράφει fast/fast και όχι interleaved/interleaved μετά το fastpath? ξανατηλεφώνησα τους τεχνικούς και μου είπαν ότι δεν αλλάζει το interleaved/interleaved και ότι μου ενεργοποίησαν το gaming profile είναι διαφορετικό το gaming profile από fastpath ? δεν κατάλαβα τώρα αν έχω fastpath η gaming profile ( Αν κάποιος έχει cyta fastpath ας μου πεί πως είναι σε αυτόν )
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Στις 7/7/2019 στις 5:30 ΜΜ, poulinos είπε ping 194.219.227.2 και μας λες το ping. 27ms
GRat Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Σίγουρα δεν είσαι σε fastpath αφού γράφει interleaved. Επίσης κάτι παίζει γιατί κλειδώνεις πολύ χαμηλά. Αν έχεις splitter δοκίμασε χωρίς.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 19 minutes ago, Mariosleagueoflegends said: 27ms 27ms σε dns ειναι interleave.8ms θα ηταν fast vdsl απο kv ote εχεις?αν ναι τοτε δεν αλλαζουν αυτοι το ,profile αλλα ο οτε επισης για να παρεις τα μεγιστα https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, poulinos είπε 27ms σε dns ειναι interleave.8ms θα ηταν fast vdsl απο kv ote εχεις?αν ναι τοτε δεν αλλαζουν αυτοι το ,profile αλλα ο οτε επισης για να παρεις τα μεγιστα https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Όταν λες kv ote? Επειδή είμαι λήγω άσχετος με αυτά , πώς μπορώ να το κοιτάξω κάπου 6 ώρες πριν, GRat είπε Σίγουρα δεν είσαι σε fastpath αφού γράφει interleaved. Επίσης κάτι παίζει γιατί κλειδώνεις πολύ χαμηλά. Αν έχεις splitter δοκίμασε χωρίς. Δεν έχω 6 ώρες πριν, poulinos είπε 27ms σε dns ειναι interleave.8ms θα ηταν fast vdsl απο kv ote εχεις?αν ναι τοτε δεν αλλαζουν αυτοι το ,profile αλλα ο οτε επισης για να παρεις τα μεγιστα https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Επίσης το type είναι VDSL2 30mbps download , 3mbps upload + ότι έχω είδη παραγγείλει 50mbps download , 5mbps download Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από Mariosleagueoflegends
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Στις 13/7/2019 στις 1:10 ΜΜ, poulinos είπε 27ms σε dns ειναι interleave.8ms θα ηταν fast vdsl απο kv ote εχεις?αν ναι τοτε δεν αλλαζουν αυτοι το ,profile αλλα ο οτε επισης για να παρεις τα μεγιστα https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Δηλαδή υπάρχει τρόπος να βάλω fastpath επειδή μου είχαν πει ότι δεν γίνετε όταν πείρα τηλ
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 On 14/07/2019 at 20:13, Mariosleagueoflegends said: Δηλαδή υπάρχει τρόπος να βάλω fastpath επειδή μου είχαν πει ότι δεν γίνετε όταν πείρα τηλ γενικως εχω δει πολλοι παροχοι πλεον να μην ζητανε απο τον κατοχο του KV(συνηθως οτε) να αλλαξει το Fast Σε Interleave και το αναποδο. ισως να χρεωνεται επειδη ξερω οτι το δηλωναν σαν βλαβη και πλεον να το αποφευγουν.εχουν γραψει και αλλα ατομα τον τελευταιο καιρο οτι ζητησαν Fast και δεν τους το εκαναν ή οτι τους ειπαν μια φορα κανουμε αλλαγη και δεν ξανακανουμε. οχι δενγινεται να το βαλεις μονος σου .ειναι απο την πλευρα του dslam. On 13/07/2019 at 21:24, Mariosleagueoflegends said: Όταν λες kv ote? Επειδή είμαι λήγω άσχετος με αυτά , πώς μπορώ να το κοιτάξω κάπου Δεν έχω Επίσης το type είναι VDSL2 30mbps download , 3mbps upload + ότι έχω είδη παραγγείλει 50mbps download , 5mbps download και στην 50αρα υπαρχει περιπτωση απο Default να εισαι Interleave/interleave ή μπορει και interleave/fast να εισαι.δυσκολα εως απιθανο να σε βαλουν Fast/fast απο default.το Kv ειναι το νεο καφαο που παιρνεις ιντερνετ (δηλαδη εχει dslam Μεσα).τα περισσοτερα Kv ειναι του οτε.οποτε κατα καποιο τροπο δεν σου βαζει η Cyta fast αλλα η cyta το ζηταει απο τον κατοχο του dslam (οτε,wind,vodafone).λογικα σε ote παιζει να εισαι. μονο αν επαιρνες vdsl απο το αστικο κεντρο θα στο αλλαζε η Cyta που δεν ξερω αν εχει δωσει και κατα 99 τις 100 δεν ανηκεις σε αυτην την περιπτωση.
donblunts Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 @poulinos καλησπέρα, θα μπορούσα να'χω τα σχόλια σου στο παρακάτω screenshot? Αφορά CYTA/VODA 50Mbps με Technicolor TG788vn v2
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 41 minutes ago, donblunts said: @poulinos καλησπέρα, θα μπορούσα να'χω τα σχόλια σου στο παρακάτω screenshot? Αφορά CYTA/VODA 50Mbps με Technicolor TG788vn v2 πρεπει να εισαι ενα κλικ μακρια απο την καμπινα. β.την καλωδιωση την εχεις φτιαξει σωστα για να μην εχεις παραλληλα?(bridge taps) https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
donblunts Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, poulinos είπε πρεπει να εισαι ενα κλικ μακρια απο την καμπινα. β.την καλωδιωση την εχεις φτιαξει σωστα για να μην εχεις παραλληλα?(bridge taps) https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Νομίζω πως είμαι στα 350μ. Χωρίς σπλιτεράκι όμως και αυτόνομη πρίζα για το μόντεμ/ρούτερ.
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 2 minutes ago, donblunts said: Νομίζω πως είμαι στα 350μ. Χωρίς σπλιτεράκι όμως και αυτόνομη πρίζα για το μόντεμ/ρούτερ. αν πιανουν τα χερια σου να δοκιμασεις και κατανεμητη /χωνευτη θα ηταν μια καλυ λυση για να δεις αν μπορεις να παιξεις καλυτερα. το λεω μην εχουν κανει καποιο παραλληλο απο την κεντρικη πριζα σε αλλη. (αυτο φαινεται αμα ανοιξεις την πριζα).αμα δοκιμασεις ομως κατι εισαι σιγουρος οτι και η καθετη σου καλωδιωση παιζει σωστα. 1
donblunts Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, poulinos είπε αν πιανουν τα χερια σου να δοκιμασεις και κατανεμητη /χωνευτη θα ηταν μια καλυ λυση για να δεις αν μπορεις να παιξεις καλυτερα. το λεω μην εχουν κανει καποιο παραλληλο απο την κεντρικη πριζα σε αλλη. (αυτο φαινεται αμα ανοιξεις την πριζα).αμα δοκιμασεις ομως κατι εισαι σιγουρος οτι και η καθετη σου καλωδιωση παιζει σωστα. Να πω την αλήθεια, εκτός διαμερίσματος δεν το έχω ψάξει καθόλου. Ούτε που ξέρω που βόσκει ο κατανεμητής. Βέβαια, η σύνδεση ειναι υπερσταθερή και πάντα συγχρονίζε εύκολα στα 35+
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 minute ago, donblunts said: Να πω την αλήθεια, εκτός διαμερίσματος δεν το έχω ψάξει καθόλου. Ούτε που ξέρω που βόσκει ο κατανεμητής. Βέβαια, η σύνδεση ειναι υπερσταθερή και πάντα συγχρονίζε εύκολα στα 35+ απλα ειναι ενα ωραιο τεστ για να δεις αν πραγματι πιανεις το μεγιστο.γιατι θα ειναι κριμα να χανεις σε ταχυτητα γιακαμια βλακεια.και ειδικα στο vdsl μπορεις να χασεις ευκολα σε ταχυτητα αρκετα Mbit. 1
donblunts Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, poulinos είπε απλα ειναι ενα ωραιο τεστ για να δεις αν πραγματι πιανεις το μεγιστο.γιατι θα ειναι κριμα να χανεις σε ταχυτητα γιακαμια βλακεια.και ειδικα στο vdsl μπορεις να χασεις ευκολα σε ταχυτητα αρκετα Mbit. Κάτι θα κάνω. Ευχαριστώ ~~~
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα