Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε

Η λέξη "φίλος" είναι υπέρ-χρησιμοποιημένη. Ζήτημα να βρεις 2-3 άτομα στην ζωή σου που θα ενδιαφερθούν για σένα ανιδιοτελώς και θα μείνουν δίπλα σου στα ζόρια.Τις περισσότερες φορές όχι γιατί είναι "κακοί" άνθρωποι άλλα γιατί ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του (οικογένεια,γκόμενα,δουλειά,χρήματα,καριέρα κτλ) αλλά και τα προβλήματα του. Όλα μπορούν να συμβούν,φίλοι που τους είχες σαν αδερφούς να σε προδώσουν, σχέση ζωής να σε παρατήσει μόλις μείνεις από δουλειά και αρχίσεις να πέφτεις ψυχολογικά,γιατί "αξίζει κάτι  καλύτερο". Ποτέ μην συνδυάζεις φιλία με χρήματα.Δεν εννοώ θέλω ένα 50αρι ξέμεινα,άλλα εγγυητές,"άτοκα δάνεια"κτλ. Έχω δει κόσμο να χάνει περιουσίες από "φίλους σε ανάγκη". Τωρα για άπιστες και άπιστους αυτά είναι τυχερά-άτυχα ,εξαρτάται πως θα το δεις και αν το μάθεις ...

Δεν ξέρω αν ο OP τρολαρει η όχι, αλλά να παρακολουθεις τους άλλους δεν σε κάνει και τον καλύτερο των φίλων. Επίσης δεν γνωρίζω την κατάσταση της ψυχικής σου υγείας και τα πράγματα που σου καταλογίζουν. Αν έχουν δίκιο...άλλαξε, αν έχουν άδικο άλλαξε τους (σιγά σιγά).

Έτσι ακριβώς.

Αν κάποιος είναι ειλικρινής με τον εαυτό του (και με τους άλλους) και καθίσει να σκεφτεί προσεκτικά τότε θα καταλήξει ότι δεν έχει όσους φίλους νόμιζε αλλά ουσιαστικά έχει γνωστούς.

Προσωπικά, οι φίλοι που έχω μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού (αν και έχω αρκετά μεγάλο κοινωνικό κύκλο και παρέες). Συνεχίζω δε να θεωρώ φίλους ακόμα και άτομα που έτσι όπως είναι η καθημερινότητά μας μπορεί να περάσουν και μήνες για να βρεθούμε, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την ειλικρίνεια ή την βαρύτητα της σχέση μας.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πιθανή έλλειψη σεξ, σε συνδυασμό με το ότι τρώγανε ξύλο μικροί και/ή νιώθανε παραμελημένοι καθώς και μια προβληματική προσωπικότητα οδηγεί σε κομπλεξικές συμπεριφορές και κομπλεξικά άτομα όπως και κάποιοι από τους προλαλήσαντες (βλ. και εκείνον που παρακολουθούσε τους υπολογιστές). Και το κακό είναι πως η όλη μιζέρια της ζωής τους, τα συμπλέγματα και τα κόμπλεξ αποτυπώνονται και σε όσα γράφουν.

Επεξ/σία από l337
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Μπάμιας είπε

Μου λένε καλημέρα και κοιτάω να δω αν είναι μέρα. Δεν υπάρχει κανένα άτομο που μπορώ να το εμπιστευτώ. 

Ομοιοπαθης,ιδιως με τις λχ νεοτερες αλλοδαπες  γυναικες,με ρωτανε .."κερασι πουτο?" και οταν εξηγω οτι δεν ειναι κερασι με κοροιδευουν η φευγουν.

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, momotis είπε

Ομοιοπαθης,ιδιως με τις λχ νεοτερες αλλοδαπες  γυναικες,με ρωτανε .."κερασι πουτο?" και οταν εξηγω οτι δεν ειναι κερασι με κοροιδευουν η φευγουν.

Δεν τα λες σωστά 

image.png

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.

αυτο που πιανει παντα ειναι το:

θελω παγωτο κερασι.

το τσιμπατε και του λετε ευχαριστω για το κερασμα. απλα παιζει μονο στο κερασι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

πιο λογισμικό χρησιμοποίησες? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, kourkoumpini είπε

πιο λογισμικό χρησιμοποίησες? 

Μην χαλάς το θέμα αδερφέ.τωρα μιλάμε για αλλοδαπές.

Εμένα η αδυναμία μου είναι λατινες.τι να κλασουν το ανατολικό μπλοκ που έχετε μάθει εδώ..μόνο και μόνο η προφορά τους ( αν. μπλοκ )ξενερώνω.ενω άμα σου πει η γυναικα mi armor τέλος.οτι έχεις τα χαλάς και λες και ευχαριστώ.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Μην χαλάς το θέμα αδερφέ.τωρα μιλάμε για αλλοδαπές.

είναι το μακρύ μαλλί του αβατάρ μου που προδίδει την ταυτότητά μου ως αρσενικη? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kourkoumpini είπε

εχει κληρονομικο χαρισμα ο mp123

βλεπει πραγματα που μπορει κι εσυ να μην ξερεις πως κρυβεις μεσα σου

Επεξ/σία από rofl
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofl είπε

εχει κληρονομικο χαρισμα ο mp123

βλεπει πραγματα που μπορει κι εσυ να μην ξερεις πως κρυβεις μεσα σου

μαλλον χρησιμοποιει το ιδιο λογισμικο με τον ts

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kourkoumpini είπε

Συγγνώμη .ούτε καν το πρόσεξα το άβαταρ..

Αλλά και εσύ κοπελα μου τι δουλειά έχεις τωρα που μιλάμε για αλλοδαπές και διακόπτει μια τόσο σοβαρή συζήτηση.anyway που λένε και στο χωριό μου άλλη φορά θα βλέπω άβαταρ.

Επεξ/σία από mp123
Επισκέπτης
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, mp123 είπε

Αλλά και εσύ κοπελα μου τι δουλειά έχεις τωρα που μιλάμε για αλλοδαπές και διακόπτει μια τόσο σοβαρή συζήτηση.anyway που λένε και στο χωριό μου άλλη φορά θα βλέπω άβαταρ.

έχω περιέργεια να δω αν χρησιμοποιεί  open source λογισμικό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...