Μπάμιας Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) έχω την απορία τι άποψη έχετε πάνω σε αυτό το θέμα. Θεωρείτε ότι υπάρχει άτομο που μπορείτε να εμπιστευτείτε; Γενικά εμπιστεύεστε κάποιον; Θα αφήσω έξω από τη συζήτηση άτομα της οικογενείας όπου εκεί πιστεύω ότι είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Αναφέρομαι λοιπόν σε φίλους-φίλες, γνωστούς, σχέσεις. Υπάρχει ένα άτομο σε αυτή την κατηγορία που το εμπιστεύεστε; που είσαστε σίγουροι ότι δε θα σας προδώσει; Εγώ από μικρός έχω μάθει να μην εμπιστεύομαι κανέναν. Την έχω πατήσει βέβαια μερικές φορές και αυτό βοήθησε να γίνω ακόμα χειρότερος σε αυτό τον τομέα. Μου λένε καλημέρα και κοιτάω να δω αν είναι μέρα. Δεν υπάρχει κανένα άτομο που μπορώ να το εμπιστευτώ. Και αυτή η συμπεριφορά μου με βοήθησε πολύ μιας και κατάφερα να γλιτώσω από ανθρώπους που θέλανε να μου τη φέρουνε, να με δουλέψουν. Με ποια αφορμή άνοιξα αυτό το θέμα θα αναρωτηθείτε. λόγω κάποιον περιστατικών.. έπρεπε να μάθω κάποια πράγματα. το ένα έφερε το άλλο και στο τέλος έφτασα να παρακολουθώ με λογισμικό τους υπολογιστές κάποιων "δικών μου" ατόμων χωρίς εννοείται να το γνωρίζουν και αυτά που διάβασα με εξόργισαν απίστευτα. το είχα κάνει και παλαιότερα και τότε είχα βγάλει λαβράκι πάλι είναι απίστευτο πάντως τι θέατρο μπορούν να παίξουν μερικοί και τι εικόνα παρουσιάζουν προς τα έξω ενω στην πραγματικότητα είναι κάτι το τελείως διαφορετικό ακούω τις απόψεις σας Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από Μπάμιας 1 1
Bspus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δεν ειναι λιγο ειρωνικο να μιλας για εμπιστοσυνη τη στιγμη που οπως λες παρακολουθεις "δικα σου" ατομα εν αγνοια τους? 23 2
Μπάμιας Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Bspus είπε Δεν ειναι λιγο ειρωνικο να μιλας για εμπιστοσυνη τη στιγμη που οπως λες παρακολουθεις "δικα σου" ατομα εν αγνοια τους? ίσως επιβεβαιώνει αυτό που γράφω. και σίγουρα δε μιλάμε να κάνεις κάτι τέτοιο χωρίς λόγο. Αν εσύ υποψιάζεσαι πχ ότι πάνε να σου φάνε λεφτά, πολλάαα λεφτά, έλα πες μου τι κάνεις. Το θέμα είναι ότι οι κινήσεις μου αυτές όσο και να φαίνονται "άσχημες" με σώσανε. Το θέμα όμως δεν είναι τι έχω κάνει εγώ. το έγραψα απλά για να δείξω την αφορμή
santac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 εμπιστοσύνη σε κανέναν και σε τίποτα. εγώ κάποτε έλεγα κάποια θέματα μου σε "φίλο" κι αυτός την ίδια στιγμή τα αναμετέδιδε σε άλλον μέσω του fb. Δε τον χάλασε όμως όταν συνομιλίες του από το fb φύγανε πακέτο στη δικιά του που την είχε κάνει τάρανδο. Έτσι για να με θυμάται 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) το καλύτερο ειναι ένα. ο καθένας σας να κοιτάζει και να φυλάει τον εαυτό του και μη τον νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. ποιος κερατώνει ποιον και ποιος θέλει να φάει τα λεφτά ποιου. ο καθένας να κοιτάζει την καμπούρα του. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από zeibei
Μπάμιας Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, zeibei είπε το καλύτερο ειναι ένα. ο καθένας σας νσ κοιτάζει και να φυλάει τον εαυτό του και μη σαν νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. ποιος κερατώνει ποιον και ποιος θέλει να φάει τα λεφτά ποιου. ο καθένας να κοιτάζει την καμπούρα του. Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας κι αν θέλει να φάει λεφτά από τον οποιονδήποτε αλλά΄όταν οι κινήσεις του έχουν επιπτώσεις (αρνητικές) σε εμένα, δε θα καθίσω με σταυρωμένα χέρια. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε να πετύχω αυτό ακριβώς που έγραψες, Να φυλάξω τον εαυτό μου. Αν είναι ποτέ να ξοδέψεις ποσό με 6 ψηφία και κάτι σου βρωμάει έλα να μου μιλήσεις για ηθική. (και να αποδεικνύεται ότι έχεις δίκιο) άλλο είναι το ερώτημα μου όμως, άλλο γράφω κι άλλο λες. δε ζήτησα να σχολιάσουμε το τι έκανα εγώ. ίσως δεν έπρεπε να το γράψω. 1
Γιαούρτι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 τι εμπιστοσύνη ρε, εδώ ο καθένας κοιτάει να φάει τον άλλον και μιλάμε για εμπιστοσύνη. 3
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Αν εχει κάποιος φίλους σαν εσένα τι να τους κάνει τους εχθρούς 2 1
andrapos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που χτίζεται δεν γίνεται να εμπιστεύεσαι κάποιον που δεν ξέρεις.Οταν μιλαμε για λεφτά δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να εμπιστευτείς κάποιον.Στις συναλλαγές σου μπορείς και πρέπει να ελέγχεις τον άλλον και να διασφαλιζεις ότι δεν μπορεί να σε κλέψει.Αντιστοιχα και εσύ όμως να δέχεσαι τον οποιοδήποτε έλεγχο από την άλλη μεριά. 1 ώρα πριν, santac είπε εμπιστοσύνη σε κανέναν και σε τίποτα. εγώ κάποτε έλεγα κάποια θέματα μου σε "φίλο" κι αυτός την ίδια στιγμή τα αναμετέδιδε σε άλλον μέσω του fb. Δε τον χάλασε όμως όταν συνομιλίες του από το fb φύγανε πακέτο στη δικιά του που την είχε κάνει τάρανδο. Έτσι για να με θυμάται Όταν κάνεις εσύ αυτό που σου έκανε ο άλλος απλά έχεις πέσει στο επίπεδο του και είσαι το ίδιο αναξιόπιστος όπως και ο φίλος σου.Το οφθαλμός αντί οφθαλμού μπορεί πάνω στα νεύρα σου να φαίνεται λογικό όμως αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι θα είχαμε φαγωθεί μεταξύ μας.Οταν βλέπεις ότι ο άλλος είναι μ...ς φεύγεις μακριά.Οσο ασχολησαι μαζί του χειρότερα είναι.Εκτος αν είσαι και εσύ το ίδιο.
logistoulis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Μπάμιας είπε ακούω τις απόψεις σας Θα προσπερασω ότι πρόκειται για τρολοθεμα, αλλά σε περίπτωση που δεν έχεις αντιληφθεί ακόμα πώς είναι ο κόσμος και πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε μέσα σε αυτόν υπάρχουν ψυχολόγοι και ψυχίατροι να μας συμβουλεύουν εφόσον χρειάζεται
santac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, andrapos είπε Όταν κάνεις εσύ αυτό που σου έκανε ο άλλος απλά έχεις πέσει στο επίπεδο του και είσαι το ίδιο αναξιόπιστος όπως και ο φίλος σου.Το οφθαλμός αντί οφθαλμού μπορεί πάνω στα νεύρα σου να φαίνεται λογικό όμως αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι θα είχαμε φαγωθεί μεταξύ μας.Οταν βλέπεις ότι ο άλλος είναι μ...ς φεύγεις μακριά.Οσο ασχολησαι μαζί του χειρότερα είναι.Εκτος αν είσαι και εσύ το ίδιο. συγνώμη φίλε μου αλλά αυτό που γράφεις είναι από τις μεγαλύτερες μπαρούφες που έχω ακούσει. και το ακούω συχνά κιόλας. Αναφέρομαι στην ατάκα που λένε πολλοί... "έλα μωρέ μη πέφτεις στο επίπεδό του, μην ασχολείσαι". και αυτό γίνεται σε πολλές πτυχές της καθημερινότητας Κι έτσι αφήνεις τον καθένα καραγκιόζη να κάνει ό,τι θέλει διότι εσύ είναι ανώτερος και δεν αξίζει να ασχοληθείς. ΛΑΘΟΣ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ πολλοί άνθρωποι δε καταλαβαίνουν από λόγια. μόνο από πράξεις. Αλλά και από λόγια να καταλαβαίνανε, πρέπει να μιλήσεις στη γλώσσα τους..... οπότε για μένα ισχύει το οφθαλμός αντί οφθαλμού. Μόνο όταν την πατάει ο άλλος βάζει μυαλό (κι αν βάλει δηλαδή...). Κι όσο δε την πατάει, συνεχίζει το βιολί του δυστυχώς δε ζούμε στην ιδανική κοινωνία, εκεί ναι, θα είχες δίκιο έχω βαρεθεί να ακούω το "δε μπορείς να κάνεις τίποτα και μη πέφτεις στο επίπεδο του". Όχι απλά θα πέσω στο επίπεδο του, αλλά θα κάνω και γεώτρηση και θα γίνω τρεις χειρότερος 1 1 1
andrapos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, santac είπε συγνώμη φίλε μου αλλά αυτό που γράφεις είναι από τις μεγαλύτερες μπαρούφες που έχω ακούσει. και το ακούω συχνά κιόλας. Αναφέρομαι στην ατάκα που λένε πολλοί... "έλα μωρέ μη πέφτεις στο επίπεδό του, μην ασχολείσαι". και αυτό γίνεται σε πολλές πτυχές της καθημερινότητας Κι έτσι αφήνεις τον καθένα καραγκιόζη να κάνει ό,τι θέλει διότι εσύ είναι ανώτερος και δεν αξίζει να ασχοληθείς. ΛΑΘΟΣ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ πολλοί άνθρωποι δε καταλαβαίνουν από λόγια. μόνο από πράξεις. Αλλά και από λόγια να καταλαβαίνανε, πρέπει να μιλήσεις στη γλώσσα τους..... οπότε για μένα ισχύει το οφθαλμός αντί οφθαλμού. Μόνο όταν την πατάει ο άλλος βάζει μυαλό (κι αν βάλει δηλαδή...). Κι όσο δε την πατάει, συνεχίζει το βιολί του δυστυχώς δε ζούμε στην ιδανική κοινωνία, εκεί ναι, θα είχες δίκιο έχω βαρεθεί να ακούω το "δε μπορείς να κάνεις τίποτα και μη πέφτεις στο επίπεδο του". Όχι απλά θα πέσω στο επίπεδο του, αλλά θα κάνω και γεώτρηση και θα γίνω τρεις χειρότερος Εγώ δεν σου είπα να τον αφήσεις να κάνει ότι θέλει.Να απομακρυνθεις είπα.Ο άλλος ότι έκανε έκανε το να κάνεις και εσύ τα ίδια δεν θα κάνει αυτόν καλύτερο αλλά εσένα χειρότερο.Αν εγώ σε κλέψω και εσύ αντί να φωνάξεις την αστυνομία με κλέψεις για αντίποινα τότε γίνεσαι και εσύ κλέφτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις