Προς το περιεχόμενο

Sym vf185 η Honda gtr 150?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mikepedia είπε

Πραγματικά ρε μάγκες χάνω πάσα ιδέα με τα μυαλά που κυκλοφορούν ακόμα και έχουμε 2021!! Συγκρίνετε κάποια μηχανάκια και κάποιες ιδεολογίες που είναι άστα να πάνε! 25 χρόνων παλικάρι και περασμένα συνολικά 10 μηχανάκια και μηχανές από τα χέρια μου και καινούργια μάλιστα 3! Πρόσφατα πήρα το gtr 150! Και ξαναλέω έχουν περάσει μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού από τα χέρια μου! Είναι τι γουστάρει πράγματι ο καθένας! Μην συγκρίνετε σας παρακαλώ sym με honda! Είναι σαν να συγκρίνεις μια βούρτσα με την π.....σα! Όταν η honda έφτιαχνε μηχανές και μάλιστα παπάκια και αν δεν κάνω λάθος χρονολογία 1956 η sym ήταν ακόμα σε υγρή μορφή! Ναι όντως οι μικρές μηχανές τώρα της honda δεν είναι made in Japan που τους έβαζες τυγανολαδα και δούλευαν! Προέρχονται από Ινδονησία Μαλαισία και Ινδία! Δεν παύει να είναι και εκεί εργοστάσια της Honda!!! Για να πάρεις μια μηχανή αυτές τις μέρες και θες να είναι made in japan πρέπει να δώσεις πάνω από 13 χιλιάρικα! Εκτός και αν kawasaki verys 650 2019 με 8.700€ !! Για να μην σας πριζω μπείτε πολύ απλά στο car.gr και πατήστε gtr 150 ιδιώτης και δείτε πόσα πουλιούνται σε όλη την Ελλάδα και μετά γράψτε vf185 ιδιώτης να δείτε πόσα πουλιούνται και μετά τα ξαναλέμε! Μέχρι τότε καλές βολτες εύχομαι και πάντα όρθιοι!

Έδωκες 3.670 εύρω για να πάρεις ενα παπί με συμπλέκτη ?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περα απο τα 3670 ευρω.Παει στο καλο αυτο.

Παπι με συμπλεκτη ,γιατι?

Το νοημα του παπιου ειναι η ευκολια στην οδηγηση.Βαζοντας συμπλεκτη ,εξαφανιζεται αυτο.

Ασε που πως θα κρατας στο αριστερο χερι τους καφεδες,τις πιτσες η το μπουτι της κοπελιας πισω 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την μια άποψη τα λεφτά για παπί καινούργιο είναι πολλά! Από την άλλη όμως! Μπαίνεις στο internet να βρεις παπάκια και βλέπεις glx 90φευγα 1300€ παραπέρα βλέπεις fx125 1400€  αν κοιτάξεις λίγο πιο πέρα ακόμα θα δεις τα crypton x που όλοι τα λένε σκυλιά-γατες-τανκσ να κοστίζουν 2500€ 7ετιας με 40000 διανυθεντα χιλιόμετρα!! Εεε τότε είναι μονόδρομος να πάρω ένα παπί κούτα! Στην αρχή κοιτούσα supra x helmin ή astrea grandx! Η διαφορά με το suprax και το gtr ήταν 500 ευρώ με τα πλεονεκτήματα του gtr να είναι τα εξής....

1.υδροψυκτο

2.6ταχυτο

3.μεγαλυτερα λάστιχα= καλύτερα κρατήματα και περισσότερη ανάρτηση στις 3D λακούβες της Ελλάδας

4.15 αλογάκια

5.συμπεριφορα μοτοσυκλέτας!!

Με βάση αυτά τα κριτήρια αγόρασα αυτό που αγόρασα!! Αν πιστεύετε ακόμα ότι έκανα λάθος το πρόβλημα είναι όλο δικό σας! Ο καθένας καβαλάει ότι έχει!!  

2 λεπτά πριν, mikepedia είπε

Επεξ/σία από mikepedia
Δημοσ.

Το γιατι τωρα θες ενα παπι υδροψυκτο,6ταχυτο,με καλυτερα κρατηματα (το περισσοτερη αναρτηση δε καταλαβα τι ειναι,με το κιλο πανε?)  και συμπεριφορα μοτοσυκλετας,μονο εσυ ξερεις...

Δημοσ.

Φίλε το τι με εξιταρει εμένα να οδηγαω εγώ προσωπικά νοιάζει μονο εμένα!  Τα μεγαλύτερα λάστιχα δουλεύουν και σαν ανάρτηση επειδή απορροφούν τους κραδασμούς!! Μπες και ψαξτο λίγο στο ίντερνετ να δεις τι εννοώ!  Μετά τα ξαναλέμε

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο,διαβασα απο ενα χρηστη ΜΠ@μπηςsugiazz33 οτι οντως θες χοντρα λαστιχα.Παω να βαλω απο τρακτερ στη μηχανη μου!1

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα , είναι λογικο όταν το μηχανάκι είναι σε διπλό Σταν και βάζω πρώτη να κινείται π πίσω τροχός ενώ έχω πατημένο συμπλέκτη ; 

Δημοσ.
Στις 27/5/2024 στις 2:34 ΜΜ, BasilisLepiroglou είπε

Καλησπερα , είναι λογικο όταν το μηχανάκι είναι σε διπλό Σταν και βάζω πρώτη να κινείται π πίσω τροχός ενώ έχω πατημένο συμπλέκτη ; 

•  

Φυσιολογικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...