Προς το περιεχόμενο

Sym vf185 η Honda gtr 150?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/7/2019 στις 11:26 ΜΜ, Argyreto είπε

Καλησπέρα στην παρέα... Έχω μια απορία. 

Ήρθε η φάση που έφυγα από το 50αρι παπί που είχα (και πολύ άντεξε το καημένο) και σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα από τα 2 υπερπαπια που λένε όλοι αλλά δεν ξέρω ποιο. 

Αξίζει να δώσω τα 800€ παραπάνω για το Honda που ξέρω ότι δεν σπάει δεν χαλάει ή να πάρω το sym; 

Το sym το φοβάμαι λιγάκι γιατί κάτι άκουσα ότι βγάζει πρόβλημα και με έχει βάλει σε σκέψεις. 

Καλημέρα. Μακριά από sym vf 185!!!! Πολύ μάπα!!!! Στις δύο μήνες πού το είχα μου έβγαλε ένα κάρο προβλήματα!!!!! Τό έδωσα και γλίτωσα!!!!!

• Like 2
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, giannisym είπε

Καλημέρα. Μακριά από sym vf 185!!!! Πολύ μάπα!!!! Στις δύο μήνες πού το είχα μου έβγαλε ένα κάρο προβλήματα!!!!! Τό έδωσα και γλίτωσα!!!!!

Τι προβλήματα σου έβγαλε, ενημέρωσε τον κόσμο μην την πατήσουν και άλλοι σαν εσένα.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, giannisym είπε

Trolloaccount του σαρακακη. Τους εχει κανει μεγαλη ζημια η sym και απο τον Μαρτιο εχει παρει κεφαλι με το VF 185 που πουλαει σαν ζεστο κουλουρακι. 

Πωλήσεις Ιανουαρίου – Μαρτίου 2019

Επεξ/σία από Mesqal
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mesqal είπε

Trolloaccount του σαρακακη. Τους εχει κανει μεγαλη ζημια η sym και απο τον Μαρτιο εχει παρει κεφαλι με το VF 185 που πουλαει σαν ζεστο κουλουρακι. 

καλα, στον πινακα βλεπουμε και το DY125RS να πουλαει σα ζεστο κουλουρακι αλλα το μηχανακι δεν κανει για τιποτα.

στα σκουπιδια να το βαλεις, ισως το παρει ο παππους μου ή τιποτα αφγανοι χωρις διπλωμα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Χαχαχα DY125RS=1530 ευρω, ενω της honda το παραπλησιο εχει 2800 ευρω, το οποιο εχει βγαλει και ενα σωρο προβληματα (καδενες, μπιελλες κτλ). Τωρα εσυ αν εισαι χουβαρντας πηγαινε σκασε 1300 ευρω καπελο στον σαρακακη επειδη θα γραφει Ηonda (made in china).

Δημοσ.
8 ώρες πριν, giannisym είπε

Σε πιστέψαμε 11!!

Δημοσ.
5 hours ago, Mesqal said:

Εδώ τους έχει κάνει ζημιά μαζί με το HD300i που πουλάει περισσότερα από το SH300i (που το θεωρώ ωραίο μηχανάκι αλλά η τιμή είναι απογοητευτική  όταν παίζει Beverly 300 στα 4k). Θα ήθελα να δω τι πίνουν οι μανατζαραίοι στον Σαρακάκη.

Υ.Γ Η υπερκοστολόγηση στον Σαρακάκη είναι γνωστό φαινόμενο. Πούλαγε το CBR 600RR C-ABS στα 15k ενώ σε όλη την Ευρώπη έπαιζε στα 10k και όταν του έμεινε στο ράφι το έριξε στα 12k και μετέπειτα στα 9k. Κρίμα για ένα τόσο ωραίο μηχανάκι.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Mesqal είπε

Χαχαχα DY125RS=1530 ευρω, ενω της honda το παραπλησιο εχει 2800 ευρω, το οποιο εχει βγαλει και ενα σωρο προβληματα (καδενες, μπιελλες κτλ). Τωρα εσυ αν εισαι χουβαρντας πηγαινε σκασε 1300 ευρω καπελο στον σαρακακη επειδη θα γραφει Ηonda (made in china).

απαντας σα να ειμαι ο Σαρακακης αλλα δυστυχως δεν ειμαι.

μαλλον μπερδευτηκες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπα λίγα με την honda γιατί παίζει να πάρω nc750 s dct  ( εισαγωγη καινουργιο ).οτι και να πουμε ειναι honda τελος.

Μεταπωλητικη αξια το vf185 τιποτα.ts πάρε το honda αφού θες παπάκι και μην ακούς .ετσι γιατί δεν ξέρω με τι λάστιχα σου δίνει το sym και με τι το honda ; λογικά κάτι παλιολαστιχα θα φορασει το sym κατι maxxis που θα χρειαστεί να τα αλλάξεις αμέσως . Ψαξτο το και αυτό.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mp123 είπε

Όπα λίγα με την honda γιατί παίζει να πάρω nc750 s dct  ( εισαγωγη καινουργιο ).οτι και να πουμε ειναι honda τελος.

Μεταπωλητικη αξια το vf185 τιποτα.ts πάρε το honda αφού θες παπάκι και μην ακούς .ετσι γιατί δεν ξέρω με τι λάστιχα σου δίνει το sym και με τι το honda ; λογικά κάτι παλιολαστιχα θα φορασει το sym κατι maxxis που θα χρειαστεί να τα αλλάξεις αμέσως . Ψαξτο το και αυτό.

Καλα οτι ειναι honda δεν σημαινει οτι ειναι και το καλυτερο του κοσμου! Ειδικα για παπι δεν αξιζει τοσα λεφτα οποιας εταιρειας και αν ητανε. Ο Σαρακακης τα βαραει εδω και 500 χρονια τουρκικα, ποτε οι μηχανες της Χοντα δεν ειχαν τη τιμολογηση που παιζει εξω (ασχετως ΦΠΑ) παντα ηταν αρκετα πιο πανω απο τις κανονικες τους τιμες.

Επεξ/σία από primeragt
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω το vf και έχω να πω μόνο ευχάριστες εντυπώσεις.Παρτο με κλειστά μάτια.Μην ακούς για προβλήματα.Ολα κάτι βγάζουν.Καλη οδήγηση.Αισθηση παπιου με πολύ γκάζι.Καλα φρένα.17.2 πραγματικά άλογα στο τροχό.149 τελική στο κοντέρ.ομορφο, στιβαρό μόνο με 2.700..Εχει δημιουργηθεί ένα θέμα με τρέμουλο μετά τα 120 αλλά οφείλεται στα ρουλεμάν τιμονιού, λάστιχα η ζυγοστάθμιση ζάντας

• Thanks 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 18/9/2019 στις 11:37 ΠΜ, blaxos είπε

Έχω το vf και έχω να πω μόνο ευχάριστες εντυπώσεις.Παρτο με κλειστά μάτια.Μην ακούς για προβλήματα.Ολα κάτι βγάζουν.Καλη οδήγηση.Αισθηση παπιου με πολύ γκάζι.Καλα φρένα.17.2 πραγματικά άλογα στο τροχό.149 τελική στο κοντέρ.ομορφο, στιβαρό μόνο με 2.700..Εχει δημιουργηθεί ένα θέμα με τρέμουλο μετά τα 120 αλλά οφείλεται στα ρουλεμάν τιμονιού, λάστιχα η ζυγοστάθμιση ζάντας

Φιλε ισχυει εχω το vf και μονο ευχαριστα εχω να πω.. προβληματα ουσιαστικα δεν μου εχει βγαλει περα απο οτι καηκε το φλας αλλα μου το αλλαξαν δωρεαν λογο εγγυησης.. Ενα αλλο ειναι οτι εχανε λαδια λογο κακης φλατζας εργοστασιου αλλα διορθωθηκε.. Πουλαει σαν τρελο και η αποδειξη ειναι οτι ανεβηκε η τιμη στα 2900 απο 2600 που ξεκινησε.. Η τιμη θα παει ως σεπτεμβρη 3000..Οποιος προλαβε προλαβε.  Οι υπολοιποι ψευτες εδω μεσα κλαψιαριδες καλο θα ναι να μην μιλανε με ψευδη καθε φορα που ενα vf τους κανει στον δρομο γιατι η ζηλια ειναι κακη συμβουλος! Οσο για την μεταπωλητικη αξια κατω απο 2400 δεν θα το βρεις σε αριστη κατασταση......θα πεσουν γελια με κατι βλακες χοντακιδες που τους πιανει τον κωλο ο καθε σαρακακης με τιμες στον ουρανο!!! Η χοντα η παλια δεν ειναι οσο και να χτυπανε το κεφαλι τους. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/7/2019 στις 11:26 ΜΜ, Argyreto είπε

Αξίζει να δώσω τα 800€ παραπάνω για το Honda που ξέρω ότι δεν σπάει δεν χαλάει ή να πάρω το sym; 

Το 1990 ζητάει πίσω την ατάκα του.

Έχουμε 2020.

• Confused 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/7/2019 στις 6:13 ΜΜ, Mesqal είπε

Πραγματικά ρε μάγκες χάνω πάσα ιδέα με τα μυαλά που κυκλοφορούν ακόμα και έχουμε 2021!! Συγκρίνετε κάποια μηχανάκια και κάποιες ιδεολογίες που είναι άστα να πάνε! 25 χρόνων παλικάρι και περασμένα συνολικά 10 μηχανάκια και μηχανές από τα χέρια μου και καινούργια μάλιστα 3! Πρόσφατα πήρα το gtr 150! Και ξαναλέω έχουν περάσει μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού από τα χέρια μου! Είναι τι γουστάρει πράγματι ο καθένας! Μην συγκρίνετε σας παρακαλώ sym με honda! Είναι σαν να συγκρίνεις μια βούρτσα με την π.....σα! Όταν η honda έφτιαχνε μηχανές και μάλιστα παπάκια και αν δεν κάνω λάθος χρονολογία 1956 η sym ήταν ακόμα σε υγρή μορφή! Ναι όντως οι μικρές μηχανές τώρα της honda δεν είναι made in Japan που τους έβαζες τυγανολαδα και δούλευαν! Προέρχονται από Ινδονησία Μαλαισία και Ινδία! Δεν παύει να είναι και εκεί εργοστάσια της Honda!!! Για να πάρεις μια μηχανή αυτές τις μέρες και θες να είναι made in japan πρέπει να δώσεις πάνω από 13 χιλιάρικα! Εκτός και αν kawasaki verys 650 2019 με 8.700€ !! Για να μην σας πριζω μπείτε πολύ απλά στο car.gr και πατήστε gtr 150 ιδιώτης και δείτε πόσα πουλιούνται σε όλη την Ελλάδα και μετά γράψτε vf185 ιδιώτης να δείτε πόσα πουλιούνται και μετά τα ξαναλέμε! Μέχρι τότε καλές βολτες εύχομαι και πάντα όρθιοι!

Επεξ/σία από mikepedia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...