Προς το περιεχόμενο

Sym vf185 η Honda gtr 150?

Argyreto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα... Έχω μια απορία. 

Ήρθε η φάση που έφυγα από το 50αρι παπί που είχα (και πολύ άντεξε το καημένο) και σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα από τα 2 υπερπαπια που λένε όλοι αλλά δεν ξέρω ποιο. 

Αξίζει να δώσω τα 800€ παραπάνω για το Honda που ξέρω ότι δεν σπάει δεν χαλάει ή να πάρω το sym; 

Το sym το φοβάμαι λιγάκι γιατί κάτι άκουσα ότι βγάζει πρόβλημα και με έχει βάλει σε σκέψεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σαν τι είδους πρόβλημα άκουσες να  βγάζει δηλαδή;  

Sym προτείνω  Άμα το ψάξεις λίγο χωρίς παροπιδες θα καταλάβεις ότι είναι vfm

Το Χόντα είναι πιο ποιοτικό με καλύτερα φρένα  πιο αργό και πολύ πιο ακριβο.

• Like 2

Όχι δεν αξίζει. Οδήγησε τα κ τα δύο, τελικός κριτής είσαι εσύ.

....πρόλαβε κ βγάζει κ προβλήματα εεε?!?!?....παιδικές ασθένειες, θα μου πεις....τς τς τς!

• Like 1

20 minutes ago, TechnoState said:

Όχι δεν αξίζει. Οδήγησε τα κ τα δύο, τελικός κριτής είσαι εσύ.

....πρόλαβε κ βγάζει κ προβλήματα εεε?!?!?....παιδικές ασθένειες, θα μου πεις....τς τς τς!

Τυχαίο γεγονός πιστεύω γιατί και τα δύο μηχανάκια κυκλοφορούν πάνω από χρόνο σε Μαλαισία/Ταυλάνδη.

Γενικά θεωρώ οτι 3.5k Ευρώ για παπί είναι αποτυχημένη αγορά. Ειδικά από την στιγμή που ο <<αντίπαλος>> έχει 800 Ευρώ πιο κάτω, 2 Έτη Εγγύηση παραπάνω και δεν είναι καμία τυχαία εταιρεία. Από της πιο τίμιες/VFM μάρκες με καλό αντιπρόσωπο.

Άρα από εμένα SYM και όχι ψήφο στους μανατζαραίους του Σαρακάκη που βάζουν ότι τιμή τους κατέβει στο μυαλό. (Πραγματικά αυτό που κάνουν με το SH300 με ξεπερνά, έχουν ένα scooter πολύ καλό και ούτε κάν κοιτάνε τι κάνει ο ανταγωνισμός με το Beverly 300 και 350 σε θέμα τιμής. Κρίμα που οι πωλήσεις του είναι χαμηλές...)

• Like 2

Όχι ότι έχω τίποτα με τα sym αλλά ποτέ δεν θα έπαιρνα sym.vfm δεν είναι.δεν είναι ποιοτικά.στην Ταϊβάν δεν κυκλοφορούν καθόλου   εχω κάνει test το νέο cruisym 300 και απογοητευτικά.χαλια μαύρα. σκεψου τα πιο κάτω μοντέλα.

Αν μπορείς πάρε to honda αφού θες πάπι. Αυτά.

@mp123

.... Ενώ κατασκευάζονται στην Ταϊβάν, δεν κυκλοφορούν καθόλου εκεί (για να το λες έτσι, έχεις πάει κ το έχεις εξακριβώσει, σωστά?).

Συγκρίνεις το vf με το gtr ... έχοντας κάνει test ride ...σε scooter?!? ....ή συγκρίνεις την sym με την honda, που το θεωρώ λάθος σαν παράδειγμα?

K το εν λόγω (cruisym 300) είναι κατώτερο σε όλα (κ τιμή!!) απο το... yamaha Tmax 300 ή Suzuki burgman 300, που θα έπρεπε να το συγκρίνεις(μετά τα σχετικά test rides), σωστά?

... απορώ, γιατί κάποιος, όταν φτάσει σε τέτοια επίπεδα τιμών, δεν κοιτάει μικρές μηχανές?!?? (Για εργαλεία δουλειάς υπάρχουν, μια χαρά φθηνότερα παπιά).

Έχω βρεθεί στην Μαλαισία (Κ.Λουμπούρ) κ έχω παρατηρήσει ότι τα sym κ kymco που κυκλοφορούν στο δρόμο σε σύγκριση με yamaha/honda είναι άπειρα, στατιστικά πάντα.

• Like 3

1 ώρα πριν, TechnoState είπε

@mp123

.... Ενώ κατασκευάζονται στην Ταϊβάν, δεν κυκλοφορούν καθόλου εκεί (για να το λες έτσι, έχεις πάει κ το έχεις εξακριβώσει, σωστά?).

Συγκρίνεις το vf με το gtr ... έχοντας κάνει test ride ...σε scooter?!? ....ή συγκρίνεις την sym με την honda, που το θεωρώ λάθος σαν παράδειγμα?

K το εν λόγω (cruisym 300) είναι κατώτερο σε όλα (κ τιμή!!) απο το... yamaha Tmax 300 ή Suzuki burgman 300, που θα έπρεπε να το συγκρίνεις(μετά τα σχετικά test rides), σωστά?

... απορώ, γιατί κάποιος, όταν φτάσει σε τέτοια επίπεδα τιμών, δεν κοιτάει μικρές μηχανές?!?? (Για εργαλεία δουλειάς υπάρχουν, μια χαρά φθηνότερα παπιά).

Έχω βρεθεί στην Μαλαισία (Κ.Λουμπούρ) κ έχω παρατηρήσει ότι τα sym κ kymco που κυκλοφορούν στο δρόμο σε σύγκριση με yamaha/honda είναι άπειρα, στατιστικά πάντα.

Ναι έχω πάει Ταϊβάν και γενικά παντού στην Ασία.

Συγκρίνω την ποιότητα και την αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.

Σωστά. Για αυτό εγώ έχω kymco downtown 350 2019.

Δεν ξέρω.εχεις δίκιο.παπι με συμπλέκτη ποτέ δεν θα αγόραζα αλλά οκ τα  νέα παιδιά είναι τα αγοράζουν.για να πουλάνε θα υπάρχει αγοραστικό κοινό και κάτι θα ξέρουν αυτοί που τα φτιάχνουν.

Οκ.αλλα εκεί το πολύ που θα δεις είναι σκούτερ ως 125cc και μηχανές το πολύ 250cc.αμα έχεις mega scooter η μηχανή πάνω από 300cc είσαι πλούσιος.μην συγκρίνεις τωρα αυτές τις χώρες Μαλαισία, Ταϋλάνδη, γενικά Ασία ( φυσικά εκτος  Ιαπωνία ).δεν είμαστε τα ίδια.εκει ζουν σε παράγκες.ειναι πολύ φτωχοί οι άνθρωποι εκεί δυστυχώς.πσρα πολύ φτωχοί.

2 hours ago, mp123 said:

Ναι έχω πάει Ταϊβάν και γενικά παντού στην Ασία.

Συγκρίνω την ποιότητα και την αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.

Σωστά. Για αυτό εγώ έχω kymco downtown 350 2019.

Δεν ξέρω.εχεις δίκιο.παπι με συμπλέκτη ποτέ δεν θα αγόραζα αλλά οκ τα  νέα παιδιά είναι τα αγοράζουν.για να πουλάνε θα υπάρχει αγοραστικό κοινό και κάτι θα ξέρουν αυτοί που τα φτιάχνουν.

Οκ.αλλα εκεί το πολύ που θα δεις είναι σκούτερ ως 125cc και μηχανές το πολύ 250cc.αμα έχεις mega scooter η μηχανή πάνω από 300cc είσαι πλούσιος.μην συγκρίνεις τωρα αυτές τις χώρες Μαλαισία, Ταϋλάνδη, γενικά Ασία ( φυσικά εκτος  Ιαπωνία ).δεν είμαστε τα ίδια.εκει ζουν σε παράγκες.ειναι πολύ φτωχοί οι άνθρωποι εκεί δυστυχώς.πσρα πολύ φτωχοί.

Δεν νομίζω οτι και το Honda θα βγάλει την τρελή αξιοπιστία/ποιότητα. Δεν μιλάμε για C50 και C90.

Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο(και νομίζω έχουμε κάνει πάλι την ίδια ακριβώς κουβέντα) να πουλάει η SYM 250k κομμάτια στην αγορά της Taiwan και να μην είδες (είναι από τις δύο πρώτες μαζί με Kymco 300k σε σύνολο πωλησεων 750k).

Και προφανώς δεν αναφερόμαστε σε άλλα προιόντα της SYM γιατί όντως κάποια μπορεί να μην είναι καλά. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για σχεδόν 1/3 της τιμής επάνω!!!!!!

Η πιο σωστή απάντηση βέβαια είναι: Πιο από τα δύο βλέπεις και γουστάρεις παραπάνω; Αυτό πήγαινε πάρε, γιατί αν δεν σου αρέσει αυτό που καβαλάς θα ξενερώσεις αργά ή γρήγορα.

• Like 2

1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε

Η πιο σωστή απάντηση βέβαια είναι: Πιο από τα δύο βλέπεις και γουστάρεις παραπάνω; Αυτό πήγαινε πάρε, γιατί αν δεν σου αρέσει αυτό που καβαλάς θα ξενερώσεις αργά ή γρήγορα.

+100. Αυτό είναι το πιο σωστό.οτι να είναι αρκεί να σου αρέσει ότι καβάλας.ολα τα άλλα είναι σε κουβέντα να βρισκόμαστε.

• Like 3

τόσα λεφτά για παπί ρε παιδιά. εμένα μου φαίνεται τρελό. χίλιες φορές κάποιο μοτοσυκλετάκι 250cc.

αλλά ξέρω το επιχείρημα σας, είναι honda. οκ, αφού είναι honda... δώστε και 10,000 επειδή είναι honda

.... έλα ντε, πλέον δίνεις όσα θα έδινες για ένα αυτοκίνητο η για μία μηχανή (μεσαίου-μεγαλου κυβισμού) απλά κ μόνο επειδή είναι honda η yamaha ενώ η αγορά έχει vfm κ οικονομικές/ποιοτικές λύσεις!

όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω αντί να δώσεις 3700 για παπάκι με συμπλέκτη κιόλας μόνο και μόνο επειδή γράφει χόντα πάνω καλύτερά πάρε μηχανή φαση z, ninja, wolf μέχρι και 400άρα παίρνεις bajaj και daytona

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...