ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Kαλησπερα. Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις τεχνικης/ηχητικης φυσεως. Προσφατα πηρα τα HYPERX CLOUD 2 και ειμαι επισης κατοχος ενος PS4. Στο PC μου εχω μια καρτα ηχου SOUNDBLASTER Z. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τον ηχο στο pc ειναι εαν θα εχω καλυτερη ποιοητητα virtual surround συνδεοντας τα ακουστικα κατευθειαν στο 3.5 mm jack της καρτας ηχου και ενεργοποιοντας την επιλογη WINDOWS SONIC FOR HEADPHONES η DOLBY ATMOS SURROUND FOR WINDOWS 10 η απλα να χρησιμοποιω το dongle 7.1 που εχουν τα ακουστικα;
pirmen56 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) https://sourceforge.net/projects/hesuvi/ https://sourceforge.net/projects/equalizerapo/ Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από pirmen56 1
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 33 λεπτά πριν, pirmen56 είπε https://sourceforge.net/projects/hesuvi/ https://sourceforge.net/projects/equalizerapo/ To 2o το apo το εχω βαλει και ακολουθησα κατι οδηγιες για το μπασο που ειχε,το αλλο ομως δεν εχω ιδεα τι κανει..καμια βοηθεια;
ollandos1980 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε Kαλησπερα. Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις τεχνικης/ηχητικης φυσεως. Προσφατα πηρα τα HYPERX CLOUD 2 και ειμαι επισης κατοχος ενος PS4. Στο PC μου εχω μια καρτα ηχου SOUNDBLASTER Z. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τον ηχο στο pc ειναι εαν θα εχω καλυτερη ποιοητητα virtual surround συνδεοντας τα ακουστικα κατευθειαν στο 3.5 mm jack της καρτας ηχου και ενεργοποιοντας την επιλογη WINDOWS SONIC FOR HEADPHONES η DOLBY ATMOS SURROUND FOR WINDOWS 10 η απλα να χρησιμοποιω το dongle 7.1 που εχουν τα ακουστικα; χωρις να ειμαι σχετικος ...αλλα επειδη τα εχω παρει και εγω πολυ προσφατα..να σου πω με βαση λιγες δοκιμες που εκανα ...το 7.1 του usb δεν ειναι πολυ σπουδαιο ..αλλα..μπορεις να το εχεις οφ.και να βαλεις αυτο που λες απο τα WINDOWS...προσωπικα το βρηκα καλυτερο ...δεν χρειαζεται συνδεση με το καρφι ..δουλευει και με το usb ...απλα ..αν τα συνδεσεις με το καρφι ..θα μπορεις να παιξεις με τις υπολοιπες ρυθμισεις απο το software της καρτας ηχου ......εφοσον εχεις καλουτσικη καρτα ηχου καρφωσετα εκει δεν θα χασεις σε ενταση ..απλα ειναι κοντο το καλωδιο ...τουλαχιστον εγω το usb το βρισκω αχρηστο εκτος αν η καρτα ηχου που εχει καποιος δεν μπορει να δωσει ενταση ...το ποιο χρησιμο απο την usb συνδεση ειναι τα 2 μετρα προεκταση που δινουν ....τουλαχιστον ετσι εκρινα εγω με τα απολυτως ελαχιστα που ξερω και μπορω να καταλαβω... 1
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Ασε που το usb αν γυρίσεις τα καλώδια μπορεί να σου κάνει και θόρυβο . Το 7,1 virtual το βρήκα χάλια και εγώ
pirmen56 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε To 2o το apo το εχω βαλει και ακολουθησα κατι οδηγιες για το μπασο που ειχε,το αλλο ομως δεν εχω ιδεα τι κανει..καμια βοηθεια; Πρώτα βάζεις το APO. Μετά εγκαθιστάς το hesuvi που θα σε ρωτήσει για τον φάκελο εγκατάστασης του APO, γιατί μόνο του δεν δουλεύει. Το hesuvi έχει γραφικό user interface απ' όπου επιλέγεις ισοστάθμιση και τεχνολογία virtual surround από τις λίστες του. Είναι όλα αυτοματοποιημένα. Για τα ακουστικά σου υπάρχουν δύο ισοσταθμίσεις για ανώτερο ήχο. Η δωρεάν του hesuvi και αυτή της sonarworks που πρέπει να την πληρώσεις ή να στην κάνει δώρο κάποιος... Για μένα η sonarworks είναι ανώτερη αλλά τρέχει μόνο μέσα από λογαριασμό με admin rights(ίσως όχι πια) και δεν μπορείς να την κάνεις install-uninstall συνέχεια γιατί έχει βαρύ σύστημα προστασίας με κρυπτογράφηση που θέλει κάθε φορά authentication οπότε και το "δώρο" θα θέλει αλλαγή. Μπορείς όμως να αντιγράψεις την ισοστάθμισή τους σε μορφή EQ για το APO και να την τρέχεις μέσω του APO όπως δείχνω εδώ: Spoiler
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Αν θελεις απαντησει στο θεμα με της εντυπωσεις μου απο τα ακουστικα,η κανε ενα tutorial γιατι δεν ξερω καν που να τα βρω αυτα τα profile και πως να τα βαλω,και εαν κανουν και καλυτερη την εμπειρια μου συμφωνα με αυτα που εγραψα στο θεμα των εντυπωσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα