Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Γειά σας θα ήθελα να με συμβουλευσεται για την επιλογή σχολής μου. Έβγαλα 14300 μόρια από το 4ο πεδίο και δεν είμαι σίγουρος ποια σχολη να βαλω σε προτεραιότητα το τμήμα πληροφορικής και τηλεματικής του χαροκόπειου πανεπιστημίου ή το τμήμα επιστήμης υπολογιστών στο πανεπιστήμιο Κρήτης. Με ενδιαφέρει πιο πολύ το λογισμικό και ο προγραμματισμος και οχι το υλικο και η φυσική. Τέλος είμαι απο την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα απο την Ηλεία και η μεταφορά στην Κρήτη κρίνεται δυσκολοτερη.
djcat Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαροκόπειο βάλε. Το να πας Κρήτη είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Το τμήμα της Κρήτης έχει καλύτερο όνομα, αλλά και το Χαροκόπειο, αν ασχοληθείς, μια χαρά είναι. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από djcat
Otter Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 hello, αρχικά καλή σταδιοδρομία σε ότι κάνεις από εδώ και πέρα. Γενικά στον τομέα μας να ξέρεις ότι σημασία έχει η δουλειά που θα κάνεις από μόνος σου ανεξάρτητα ποιο πανεπιστήμιο θα τελειώσεις. Ναι, το όνομα του πανεπιστημίου μπορεί να σου ανοίξει κάποιες πόρτες πιο εύκολα μετά για μεταπτυχιακά κτλ αλλά μέχρι εκεί. Γενικά σαν όνομα, της Κρήτης έχει πολύ καλό σε παγκόσμιο επίπεδο και για την έρευνα που παράγει. Θεωρείται αρκετά ζόρικη σχολή. Του Χαροκόπειου είναι ένα σχετικά νέο τμήμα σε σχέση με τα υπόλοιπα της Αττικής αλλά δεν έχει να ζηλέψει κάτι. Επίσης, αφού βρίσκεσαι Πελοπόννησο γιατί δεν κοιτάς το τμήμα 'Πληροφορικής και τηλεπικοινιών' της Τρίπολης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα