Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω νέο αριθμό στο κινητό μου (καινούρια sim), να κρατήσω τις συνομιλίες μου στο viber αλλά να μη στείλει αυτό το αυτόματο μήνυμα που στέλνει στις επαφές μου με τον καινούριο μου αριθμό. Γίνεται; Και αν ναι, πως;

Δημοσ.

Νομίζω πως έρχεται μήνυμα στον άλλον όταν αυτός σε έχει στις επαφές του οπότε ίσως δεν γίνεται, εκτός αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη επιλογή την ώρα που φτιάχνεις λογαριασμό

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Notifying Viber contacts of your number change

Any Viber contacts who have saved your number will receive an in-chat notification that you have changed phone number and a prompt to save your new contact details. Once they have done that they can carry on chatting with you!

If you don't want other users to receive this notification, you can change your phone number by deactivating the old account and creating a new account. Please note that your chat history can't be restored to the new phone number if you change numbers this way.

https://support.viber.com/customer/portal/articles/2753274-change-phone-number

Οπότε αυτό που θες (νέος αριθμός + backup + no notification), δε γίνεται.

Δημοσ.
Στις 1/7/2019 στις 10:47 ΜΜ, mynam3 είπε

Κάνε το απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση, περνάς το νέο σου νούμερο και είσαι οκ.

Εννοεις το ξαναβαζω ενω εχω πανω την παλια sim ή μολις βαλω την καινουρια; 

Δημοσ.

δεν έχει καμία σημασία, μόλις το κάνεις εγκατάσταση θα σου ζητηθεί ο αριθμός. Βάλε αυτόν που θέλεις και είσαι εντάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...