bobbyray21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μπορώ να βάλω σε αγγελία το account μου εδώ; Υπάρχει κάποιος middleman ή intermediary που βοηθάει στη διαπραγμάτευση του συνολικού ποσού που θα πάει ο λογαριασμός; (Αφορά λογαριασμό για ένα μάτσο blizzard games με 4+ χρόνια καψίματος)
rofl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) γενικα οι περισσοτεροι αποφευγουν να αγοραζουν λογαριασμους. οι εταιριες δεν αναγνωριζουν τετοιες αγοραπωλησιες, και γιαυτο δεν υπαρχει καμια εξασφαλιση οτι μετα απο λιγες μερες η ενα χρονο δεν θα κινησει ο πωλητης διαδικασιες στελνοντας τις αποδειξεις αγορας, να παρει πισω το λογαριασμο του ισχυριζομενος πχ οτι τον χακαραν. οποτε αυτα καλυτερα να γινονται μεταξυ γνωστων Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από rofl
jerry banana Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, bobbyray21 είπε Μπορώ να βάλω σε αγγελία το account μου εδώ; Υπάρχει κάποιος middleman ή intermediary που βοηθάει στη διαπραγμάτευση του συνολικού ποσού που θα πάει ο λογαριασμός; (Αφορά λογαριασμό για ένα μάτσο blizzard games με 4+ χρόνια καψίματος) Νομίζω πως εσύ και ο ενδιαφερόμενος ανακατεύετε μόνο. Τ insomnia απλώς είναι η πλατφόρμα που σε βοηθάει στη πώληση. Εσύ φέρεις ευθύνη και ο προτιθεμενος. Βάλτο σε αγγελία.
Bspus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Στο παρελθον η blizzard εχει κανει ban λογαριασμους που εμαθε οτι πουληθηκαν. Ειναι παραβιαση των ορων χρησης, ασχετα με το αν η ιδια η αγορα έγινε χωρις απατη και με κοινη βουληση των ενδιαφερομενων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα