Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ να βάλω σε αγγελία το account μου εδώ; Υπάρχει κάποιος middleman ή intermediary που βοηθάει στη διαπραγμάτευση του συνολικού ποσού που θα πάει ο λογαριασμός; (Αφορά λογαριασμό για ένα μάτσο blizzard games με 4+ χρόνια καψίματος)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικα  οι περισσοτεροι αποφευγουν να αγοραζουν λογαριασμους.

οι εταιριες δεν αναγνωριζουν τετοιες αγοραπωλησιες, και γιαυτο δεν υπαρχει καμια εξασφαλιση οτι μετα απο λιγες μερες η ενα χρονο δεν θα κινησει ο πωλητης διαδικασιες στελνοντας τις αποδειξεις αγορας, να παρει πισω το λογαριασμο του ισχυριζομενος πχ οτι τον χακαραν.

οποτε αυτα καλυτερα να γινονται μεταξυ γνωστων

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
12 ώρες πριν, bobbyray21 είπε

Μπορώ να βάλω σε αγγελία το account μου εδώ; Υπάρχει κάποιος middleman ή intermediary που βοηθάει στη διαπραγμάτευση του συνολικού ποσού που θα πάει ο λογαριασμός; (Αφορά λογαριασμό για ένα μάτσο blizzard games με 4+ χρόνια καψίματος)

Νομίζω πως εσύ και ο ενδιαφερόμενος ανακατεύετε μόνο. Τ insomnia απλώς είναι η πλατφόρμα που σε βοηθάει στη πώληση. Εσύ φέρεις ευθύνη και ο προτιθεμενος. Βάλτο σε αγγελία. 

Δημοσ.

Στο παρελθον η blizzard εχει κανει ban λογαριασμους που εμαθε οτι πουληθηκαν.

Ειναι παραβιαση των ορων χρησης, ασχετα με το αν η ιδια η αγορα έγινε χωρις απατη και με κοινη βουληση των ενδιαφερομενων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...