censOred Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Λίγο πυρίτιο Ζορανμπι και θα τα φτιάξεις μόνος σου. Πιστεύουμε σε σενα 2
RedPriest Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Πρεπει να ειναι της pasabahce. Αν ψάξεις θα βρεις σχεδόν το ίδιο και από άλλο εργοστάσιο. Μερικούς κωδικούς τους βγάζουν όλα τα εργοστάσια με μικρές διαφορές.
Otter Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Σαν τα θρυλικά ποτήρια της Pizza fan δεν έχει. Να είναι καλά και το bug που είχε το site για online παραγγελίες. Έβαζες αναψυκτικό, σου έβαζε το ποτήρι, μετά έβγαζες το αναψυκτικό αλλά το ποτήρι παρέμενε εκεί. Αχ έτσι έφτιαξα την προίκα μου.
zoranb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/7/2019 στις 7:44 ΠΜ, RedPriest είπε Πρεπει να ειναι της pasabahce. Αν ψάξεις θα βρεις σχεδόν το ίδιο και από άλλο εργοστάσιο. Μερικούς κωδικούς τους βγάζουν όλα τα εργοστάσια με μικρές διαφορές. Το λογότυπο "P" όμως που έχει στον στον πάτο, δεν φαίνεται να είναι το ίδιο με αυτό της Pasabahce! Επίσης ούτε βρήκα το ποτήρι αυτό που ψάχνω στο site της! Μήπως πρόκειται για άλλη εταιρία που έχει όνομα που ξεκινάει από "P"? Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από zoranb
RedPriest Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Στις 3/7/2019 στις 12:40 ΜΜ, zoranb είπε Το λογότυπο "P" όμως που έχει στον στον πάτο, δεν φαίνεται να είναι το ίδιο με αυτό της Pasabahce! Επίσης ούτε βρήκα το ποτήρι αυτό που ψάχνω στο site της! Μήπως πρόκειται για άλλη εταιρία που έχει όνομα που ξεκινάει από "P"? Η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει για λογότυπο μόνο τις δύο σταγόνες. Όπως σου είπα το πιο πιθανό είναι να είναι της pasabahce.
zoranb Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, RedPriest είπε Η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει για λογότυπο μόνο τις δύο σταγόνες. Tι άλλο έχει για λογότυπο; Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από zoranb
RedPriest Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, zoranb είπε Tι άλλο έχει για λογότυπο; Το γράμμα P... 😂
zoranb Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 49 λεπτά πριν, RedPriest είπε Το γράμμα P... 😂 Φίλε, δεν έχει όμως καμία σχέση ο σχεδιασμός του "P" που δείχνω εγώ στη φωτογραφία όπου φαίνεται στον πάτο του ποτηριού, με το "P" του λογοτύπου της Pasabahce. 😉
RedPriest Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, zoranb είπε Φίλε, δεν έχει όμως καμία σχέση ο σχεδιασμός του "P" που δείχνω εγώ στη φωτογραφία όπου φαίνεται στον πάτο του ποτηριού, με το "P" του λογοτύπου της Pasabahce. 😉 Εγινεε φίλε
zoranb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, RedPriest είπε Εγινεε φίλε Όπως και νάχει πάντως, εκτιμώ πολύ την ενασχόληση κ τη βοήθειά σου!
killer76 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Στις 1/7/2019 στις 7:10 ΜΜ, zoranb είπε Δεν είμαι της φιλοσοφίας της σπατάλης πόρων φίλε... θα σκιστώ να βρω τα ταίρια τους κι όχι να τα αφήσω ορφανά
Mene Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Υπάρχει περίπτωση να τα είχες πάρει από το Praktiker? Στο site χθες είδα κάποια που έμοιαζαν, αλλά ενώ πέρασα από εκεί, δεν σκέφτηκα να κοιτάξω..
zoranb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Mene είπε Υπάρχει περίπτωση να τα είχες πάρει από το Praktiker? Στο site χθες είδα κάποια που έμοιαζαν, αλλά ενώ πέρασα από εκεί, δεν σκέφτηκα να κοιτάξω.. Thanks, όντως έχει κάποια που μοιάζουν, αλλά αυτά είναι τα BORMIOLI ROCCO, που γράφω στο πρώτο posts πως απλώς μοιάζουν αλλά δεν είναι! 😊 Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από zoranb
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Και εμένα μου τα σπάνε σιγά και σταθερά.. Είχα αγοράσει μια 12άδα από Σκλαβενίτη, και μου είχαν μείνει μόλις 7. Παραδόξως βρήκα ΟΛΟΪΔΙΑ στο κωλο-Jumbo. Κωλό - κωλό, αλλά όλο εκεί είμαι. Παραγγέλνουν αυτοί για μένα από Κίνα βλέπετε και δε μπαίνω στο κόπο μερικές φορές..
zoranb Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Και εμένα μου τα σπάνε σιγά και σταθερά.. Είχα αγοράσει μια 12άδα από Σκλαβενίτη, και μου είχαν μείνει μόλις 7. Παραδόξως βρήκα ΟΛΟΪΔΙΑ στο κωλο-Jumbo. Κωλό - κωλό, αλλά όλο εκεί είμαι. Παραγγέλνουν αυτοί για μένα από Κίνα βλέπετε και δε μπαίνω στο κόπο μερικές φορές.. Ανέβασε καμιά φωτό να δούμε τα ποτήρια σου! 😊
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα