Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι της pasabahce. Αν ψάξεις θα βρεις σχεδόν το ίδιο και από άλλο εργοστάσιο. Μερικούς κωδικούς τους βγάζουν όλα τα εργοστάσια με μικρές διαφορές. 

Δημοσ.

Σαν τα θρυλικά ποτήρια της Pizza fan δεν έχει. Να είναι καλά και το bug που είχε το site για online παραγγελίες. 

Έβαζες αναψυκτικό, σου έβαζε το ποτήρι, μετά έβγαζες το αναψυκτικό αλλά το ποτήρι παρέμενε εκεί. Αχ έτσι έφτιαξα την προίκα μου. :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/7/2019 στις 7:44 ΠΜ, RedPriest είπε

Πρεπει να ειναι της pasabahce. Αν ψάξεις θα βρεις σχεδόν το ίδιο και από άλλο εργοστάσιο. Μερικούς κωδικούς τους βγάζουν όλα τα εργοστάσια με μικρές διαφορές. 

Το λογότυπο "P" όμως που έχει στον στον πάτο, δεν φαίνεται να είναι το ίδιο με αυτό της Pasabahce! Επίσης ούτε βρήκα το ποτήρι αυτό που ψάχνω στο site της! Μήπως πρόκειται για άλλη εταιρία που έχει όνομα που ξεκινάει από "P"? 

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
Στις 3/7/2019 στις 12:40 ΜΜ, zoranb είπε

Το λογότυπο "P" όμως που έχει στον στον πάτο, δεν φαίνεται να είναι το ίδιο με αυτό της Pasabahce! Επίσης ούτε βρήκα το ποτήρι αυτό που ψάχνω στο site της! Μήπως πρόκειται για άλλη εταιρία που έχει όνομα που ξεκινάει από "P"? 

Η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει για λογότυπο μόνο τις δύο σταγόνες. Όπως σου είπα το πιο πιθανό είναι να είναι της pasabahce.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, RedPriest είπε

Η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει για λογότυπο μόνο τις δύο σταγόνες.

Tι άλλο έχει για λογότυπο;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Το γράμμα P... 😂

Φίλε, δεν έχει όμως καμία σχέση ο σχεδιασμός του "P" που δείχνω εγώ στη φωτογραφία όπου φαίνεται στον πάτο του ποτηριού, με το "P" του λογοτύπου της Pasabahce.  😉

Screen Shot 2019-07-05 at 11.48.05 PM.png

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, zoranb είπε

Φίλε, δεν έχει όμως καμία σχέση ο σχεδιασμός του "P" που δείχνω εγώ στη φωτογραφία όπου φαίνεται στον πάτο του ποτηριού, με το "P" του λογοτύπου της Pasabahce.  😉

Screen Shot 2019-07-05 at 11.48.05 PM.png

Εγινεε φίλε 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RedPriest είπε

Εγινεε φίλε 

Όπως και νάχει πάντως, εκτιμώ πολύ την ενασχόληση κ τη βοήθειά σου!

Δημοσ.
Στις 1/7/2019 στις 7:10 ΜΜ, zoranb είπε

Δεν είμαι της φιλοσοφίας της σπατάλης πόρων φίλε... θα σκιστώ να βρω τα ταίρια τους κι όχι να τα αφήσω ορφανά :-)

D8660A0A-DBED-4EA2-8738-CA0C3F5A1D46.jpeg.40f555357363f5c06b2db93e66832ba0.jpeg

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να τα είχες πάρει από το Praktiker? Στο site χθες είδα κάποια που έμοιαζαν, αλλά ενώ πέρασα από εκεί, δεν σκέφτηκα να κοιτάξω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Mene είπε

Υπάρχει περίπτωση να τα είχες πάρει από το Praktiker? Στο site χθες είδα κάποια που έμοιαζαν, αλλά ενώ πέρασα από εκεί, δεν σκέφτηκα να κοιτάξω..

Thanks, όντως έχει κάποια που μοιάζουν, αλλά αυτά είναι τα BORMIOLI ROCCO, που γράφω στο πρώτο posts πως απλώς μοιάζουν αλλά δεν είναι!  😊

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Και εμένα μου τα σπάνε σιγά και σταθερά.. Είχα αγοράσει μια 12άδα από Σκλαβενίτη, και μου είχαν μείνει μόλις 7. Παραδόξως βρήκα ΟΛΟΪΔΙΑ στο κωλο-Jumbo.

Κωλό - κωλό, αλλά όλο εκεί είμαι. Παραγγέλνουν αυτοί για μένα από Κίνα βλέπετε και δε μπαίνω στο κόπο μερικές φορές..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Και εμένα μου τα σπάνε σιγά και σταθερά.. Είχα αγοράσει μια 12άδα από Σκλαβενίτη, και μου είχαν μείνει μόλις 7. Παραδόξως βρήκα ΟΛΟΪΔΙΑ στο κωλο-Jumbo.

Κωλό - κωλό, αλλά όλο εκεί είμαι. Παραγγέλνουν αυτοί για μένα από Κίνα βλέπετε και δε μπαίνω στο κόπο μερικές φορές..

Ανέβασε καμιά φωτό να δούμε τα ποτήρια σου! 😊

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...