zoranb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μήπως έχει κανείς τα συγκεκριμένα ποτήρια την φωτογραφίας; Προσοχή δεν πρόκειται για τη μάρκα BORMIOLI ROCCO γιατί είναι διαφορετικά. Αυτά της φωτογραφίας, στον πάτο έχουν το μονόγραμμα "P" και εξωτερικά είναι λεία, οι κάθετες πτυχώσεις βρίσκονται εσωτερικά... μπας και είμαι τυχερός κ τα έχει κανείς και θυμάται από πού τα είχε πάρει ή τι μάρκα είναι; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Nα τολμήσω να ρωτήσω τι ξεχωριστό έχουν αυτά τα ποτήρια που τα κάνει να καίνε καρδιές ή θα περαστώ για άσχετος; Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από TriLoBiTe 3
zoranb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Nα τολμήσω να ρωτήσω τι ξεχωριστό έχουν αυτά τα ποτήρια που τα κάνουν να καίνε καρδιές ή θα περαστώ για άσχετος; Φυσικά και να τολμήσεις... κοίταξε να δείς, από τα ποτήρια αυτά, δεν πίνεις νερό... πίνεις Βυλούδο! Μου σπάσανε μερικά και θέλω να συμπληρώσω... απλό! 😉 Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από zoranb
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zoranb είπε Μου σπάσανε μερικά και θέλω να συμπληρώσω... απλό! 😉 Πες το ντε και με κοψοχόλιασες.. με τρόλαρες καλά μπαγάσα! Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς... με τέτοιον clickbait τίτλο (''Αχ αυτά τα ποτήρια'' ο αρχικός ζορανμπίδικος τίτλος του θρεντ) πώς να μη παρασυρθεί κανείς; Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από TriLoBiTe 2
zx1234r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, zoranb είπε Φυσικά και να τολμήσεις... κοίταξε να δείς, από τα ποτήρια αυτά, δεν πίνεις νερό... πίνεις Βυλούδο! Μου σπάσανε μερικά και θέλω να συμπληρώσω... απλό! 😉 Ε πετα και τα υπόλοιπα και πάρε καινούργιο σετ . 3
zoranb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, zx1234r είπε Ε πετα και τα υπόλοιπα και πάρε καινούργιο σετ . Δεν είμαι της φιλοσοφίας της σπατάλης πόρων φίλε... θα σκιστώ να βρω τα ταίρια τους κι όχι να τα αφήσω ορφανά
tarantules Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Να ρε και έλεγα οτι είμαι ο μόνος ψυχάκιας που έχω κόλημα με τα ποτήρια.Βρήκα και παρέα! Εγώ βέβαια δεν έψαχνα το συγκεκριμένο αλλά ένα άλλο το οποίο ούτε που θυμάμαι που το είχα πάρει και ήταν το μοναδικό και δυστυχώς μου έσπασε.Ούτε καν σετ το είχα πάρει.Και μου το έσπασε ένας μαλάκας φίλος που έχει κουλαμάρα.Ούτε κινητό πλέον δεν αφήνω στα χέρια του. 1 1
guido Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Εγώ έχω γεμίσει ποτήρια και κούπες από προσφορές δώρο που έχουν τα ουισκια στα σούπερ μάρκετ. Μια χαρά, σιγά μήν αγοράζω Νερό πίνω από το μπουκαλάκι εμφιαλωμένο έτσι και αλλιώς 😅 3
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Oι ζέστες έσφιξαν, ο ζορανμπί ίδρωσε, τα ποτήρια του έπεσαν. Εξιχνιάστηκε το μυστήριο της ποτηροφονίας 4 1
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Να πάρει αυτά τα τενεκεδένια που είχαμε στο στρατό δε σπάνε και κρατάνε από το Β παγκόσμιο 2
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Kάτι μου λέει πως κι απ' αυτά έχει (σιγά μην του ξέφευγαν του σοφού γέροντα) αλλά θέλει να ζει επικινδύνως 1
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 https://www.amerikaniki-agora.gr/products/127_Pothria?pu=1 1
kon1to Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, zoranb είπε Μήπως έχει κανείς τα συγκεκριμένα ποτήρια την φωτογραφίας; Προσοχή δεν πρόκειται για τη μάρκα BORMIOLI ROCCO γιατί είναι διαφορετικά. Αυτά της φωτογραφίας, στον πάτο έχουν το μονόγραμμα "P" και εξωτερικά είναι λεία, οι κάθετες πτυχώσεις βρίσκονται εσωτερικά... μπας και είμαι τυχερός κ τα έχει κανείς και θυμάται από πού τα είχε πάρει ή τι μάρκα είναι; με το που τα είδα, μου θύμισαν κάτι δικά μου... τα οποία τελικά είναι BORMIOLI ROCCO 😁😁😁 μοιάζουν αρκετά απλά είναι πιο "κοντά" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα