bboy14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω την συγκεκριμένη μητρική Gigabyte A320M-S2H V2 (rev. 1.1) και να βάλω πάνω έναν athlon 200ge.Για να να λειτουργήσει πρέπει να κάνω bios update στην μητρική η θα τον δει κατευθείαν τον επεξεργαστή οταν τον κουμπωσω;Ο επεξεργαστής υπάρχει ήδη.
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, bboy14 είπε Καλησπέρα θέλω να αγοράσω την συγκεκριμένη μητρική Gigabyte A320M-S2H V2 (rev. 1.1) και να βάλω πάνω έναν athlon 200ge.Για να να λειτουργήσει πρέπει να κάνω bios update στην μητρική η θα τον δει κατευθείαν τον επεξεργαστή οταν τον κουμπωσω;Ο επεξεργαστής υπάρχει ήδη. Καλησπέρα, λογικά θα τον δει απευθείας. Ο επεξεργαστής είναι καιρό στην αγορά. Αλλά αν είναι μητρική ένα χρόνο στο ράφι, δεν θα τον δει.
bboy14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Από το μαγαζί που θέλω να παραγγείλω πήρα τηλ και μου είπαν ότι θέλει bios update γιατί είναι πρώτης γενιάς μητρική.Τι συμπέρασμα να βγάλω; Το πόσο καιρό την έχουν στο ράφι δεν γνωρίζω πάντως είπαν ότι θέλει 10-15μερες για να μου την φέρουν οπότε καταλαβαίνω ότι θα την ψάχνουν;
nicksoti Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν πας στη σελίδα του κατασκευαστή; https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-A320M-S2H-V2-rev-11#support-cpu Τον υποστηρίζει από το 1ο κιόλας bios, ναι μεν είναι 1ης γενιάς chipset αλλά σαν υλοποίηση είναι σχετικά καινούρια. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από nicksoti 1
bboy14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Οποτε να την παραγγειλω και να μην ζητησω να μου κανουν bios update να το αφησω ετσι οπως εχει.το διαβασα το link γνωριζω οτι το δεχεται απλα μου το ειπαν απο το μαγαζι γιαυτο.σε ευχαριστω πολυ.
nicksoti Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Εγώ την είχα αγοράσει με την cpu που λες πριν 3 μήνες και τον είδε κανονικά. Παρατήρησε ότι από κάποio bios και μετά θέλει συγκεκριμένο chipset driver περασμένο από πριν για να δουλέψει η VGA. Από εκεί και πέρα τι να σου πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα