Cyberdemon87 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Προσπαθώ να θυμηθώ κάποια παλιά pc games που τα είχα πρωτοδεί πριν πολλά χρόνια από τα cd με demos που έδιναν τα διάφορα gaming περιοδικά, δυστυχώς όμως μάλλον πετάχτηκαν. Νομίζω πως ήταν από το περιοδικό GAMES, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Μήπως κανείς από εδώ έχει κρατήσει τα cd μετά από όλα αυτά τα χρόνια; Αν ναι, θα μπορούσατε να βγάλετε μια φωτογραφία απλά για να δω πως είναι εμφανισιακά για να σιγουρευτώ πως ήταν από το GAMES και όχι για άλλο περιοδικό; Χρονολογίες περίπου από 1998 - 2002. Ευχαριστώ!
Cyberdemon87 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Το έχω ήδη βρει αυτό το site, απλά δεν έχει αυτό που ψάχνω.
Undertaker25 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Αν θυμάσαι τίποτα από τα παιχνίδια, πες μας μήπως σου τα βρούμε. Γιατί να έχει κάποιος κρατημένο cd με demos λίγο δύσκολο.
Cyberdemon87 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Θυμάμαι ένα cd με κίτρινο εξώφυλλο που είχε μέσα το cyberdogs και το cyclones. Δεν θυμάμαι από ποιο περιοδικό. Ένα demo ακόμα από το GAMES νομίζω πως ήταν το The Creed, 1998.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα