Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καιρός ήταν. Ειχαμε καταντήσει να στέλνουμε με messenger και viber για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία του "ανοιξε NFC, άνοιξε WIFI-direct, ήρθε; ωχ κολλησε, παμε πάλι"

Δημοσ.

Το Files Go (ή Files by Google) μια χαρά κάνει τη δουλειά του για ταχύτατες μεταφορές (handshake over Bluetooth, transfer over Wifi). Αν μπορούν να το κάνουν ακόμα απλούστερο και πιο κοντά στο AirDrop, γιατί όχι.

Δεν ξέρω αν το Bluetooth και οι υπέρυθρες (!!!) αναφέρθηκαν για πλάκα, αλλά δεν είναι για μεταφορές μεγάλου όγκου δεδομένων (π.χ. φωτογραφίες, βίντεο). Το Bluetooth είναι πολύ καλό, αλλά για άλλους σκοπούς. Υπέρυθρες στα κινητά πρέπει να έχουν μόνο οι Κινέζοι και πιο πολύ είναι για appliance control και όχι για μεταφορές.

Για μεταφορές με PC χρησιμοποιούσα και το FileDrop (ακόμα πιο απλό), αλλά για κάποιο λόγο δεν μου δουλεύει πλέον στο Pixel 2.

• Like 1
Δημοσ.

Πιο πολύ νομίζω το UX είναι το πρόβλημα που μπερδεύει έναν casual χρήστη, και ίσως η συνδεσιμότητα με τα mac 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Dukto R6, δουλεύει απο/πρός όλα τα λειτουργικά (android, iOS, Linux, MacOS, Windows) για μεταφορές εντός (W)LAN, 4 free.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Vice είπε

καιρός ήταν. Ειχαμε καταντήσει να στέλνουμε με messenger και viber για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία του "ανοιξε NFC, άνοιξε WIFI-direct, ήρθε; ωχ κολλησε, παμε πάλι"

11 ώρες πριν, Dr.Fuzzy είπε

Το airdrop πραγματικά είναι άψογο! Το χρησιμοποιώ συνεχώς μεταξύ iDevices to iDevices ή iDevices to Mac και το ανάποδο.

Οι διαφορετικές εμπειρίες χρήσης ή, αλλιώς, τι πληρώνει κανείς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...