zx1234r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Παραγωγός: ΕΕΕΕ κύριε Johnson θέλουμε να συζητήσουμε για μία νέα ται.... Johnson: Θα το κάνω Παραγωγός: Μα δεν ακούσατε ακόμα το σενάριο, την υπ... Johnson: Δεν με νοιάζει. Είμαι μέσα. 1
KilliK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) αυτη η Σκωτσεζα, damn, πιστος φαν της απο Dr Who εποχες.. 😍 1 ώρα πριν, zx1234r είπε να γυρισει οτιδηποτε αλλο, εκτος απο το remake του BTILC που ειχε ανακοινωσει. ειναι το τελευταιο αριστουργημα που θελω να δω το HW να καταστρεφει με ενα ανουσιο remake. 😡 παντως ο διαλογος μου θυμισε το παρακατω 😁 Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από KilliK
KilliK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 το 1ο ειναι με τον Robin Williams, αυτη ειναι η τριτη ταινια της σειρας (τεχνικα η 4η αν λαμβανουμε υποψιν και το Ζathura)
7nisiotis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Το 1ο του "remake" εννοώ 12 ώρες πριν, KilliK είπε το 1ο ειναι με τον Robin Williams, αυτη ειναι η τριτη ταινια της σειρας (τεχνικα η 4η αν λαμβανουμε υποψιν και το Ζathura)
coffeex Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, KilliK είπε το 1ο ειναι με τον Robin Williams, αυτη ειναι η τριτη ταινια της σειρας (τεχνικα η 4η αν λαμβανουμε υποψιν και το Ζathura) Αυτό με τον Robin ήταν 100 σκαλοπάτια πάνω σε ποιότητα από ότι όλα τα υπόλοιπα μαζί. 5 1
7nisiotis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 @KilliK αυτό με το Ζαθουρα για δώσε ινφο. Αγαπημένη ταινία όταν ήμουν παιδί.
KilliK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 το Jumanji ειναι εικονογραφημενο βιβλιο του 80, που εγινε ταινια το 90. Το Zathura ειναι συνεχεια του βιβλιου, που εγινε και αυτο ταινια το 2000. Οι καινουργιες ταινιες νομιζω βασιζονται σε πρωτοτυπα σεναρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα