randomcat Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xexudowef είπε εσυ πορεψου οτι για ολα φταινε οι αλλοι και οχι εσυ ο ιδιος. Αν φταίνε οι άλλοι τότε θα φταίνε οι άλλοι. Αν δεν φταίω, δεν φταίω. Δεν έχω καμιά περίεργη ανάγκη για αυτοταπείνωση. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από randomcat
Agnwsth97 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με διχασατε δεν ξέρω τι να κάνω. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι νταξει ότι και αν είναι η δουλειά είναι για 1μηνα. Στην πραγματικότητα απλά να βγάλω ένα χαρτζιλίκι θέλω να είμαι λίγο πιο άνετη το καλοκαίρι. Και μπορώ μόνο τόσο λίγο γιατί μετά υπάρχει και η εξεταστική. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από Agnwsth97
randomcat Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, xexudowef είπε δε φταιει το μπουρδελο-κρατος μας Συγνώμη; "μπουρδελο-κρατος" και που δεν φταίει είπες; 19 λεπτά πριν, xexudowef είπε δε φταινε οι πολιτικοι μας που ΕΜΕΙΣ ψηφίζαμε Με το να λες ότι δεν φταίει κάποιος και ότι φταίει κάποιος άλλος, δεν σημαίνει ότι δεν φταίνε αυτοί που λες ότι δεν φταίνε και ότι φταίνε εκείνοι που λες ότι φταίνε. Εκτός και αν μπορείς να το τεκμηριώσεις, που δεν θα μπορέσεις. Και αυτό επειδή ξέρω ήδη ότι το καλύτερό σου επιχείρημα είναι ότι "ΕΜΕΙΣ ψηφίζαμε". Πώς ξέρω ότι δεν έχεις άλλο επιχείρημα; Επειδή όλοι όσοι δεν έχουν, πάντα παρουσιάζουν το προαναφερθές ως βασικό και μοναδικό επιχείρημα. Το σφάλμα που κάνεις είναι ότι θεωρείς το εκλογικό σύστημα και την όλη διαδικασία, δημοκρατική, σωστή ή/και αψεγάδιαστη. 19 λεπτά πριν, xexudowef είπε δε φταιμε εμεις που ψαχναμε ευκαιρια να παρουμε διακοποδανειο και να διοριστουμε στο δημοσιο Εγώ πάντως δεν πήρα, οπότε μίλα για τον εαυτό σου. Το κράτος που ήταν για να εμποδίσει τις τράπεζες από το να δίνουν δάνεια - με κλασματικό αποθεματικό μάλιστα - σε άτομα που δεν έπρεπε; Φταίμε μάλλον εμείς που μία ημέρα κάθε 4 περίπου χρόνια, δεν μπορούμε να μαντέψουμε ποιος από τους 4-5 διαφημιζόμενους που θα εκλεγεί (και θα μας φορτωθεί μαζί με το παρεάκι του για άλλα 4 χρόνια) θα εμποδίσει τέτοιες εγκληματικές καταστάσεις; Έπειτα, φαντάζομαι ότι στο όνειρο στο οποίο ζεις δεν πρέπει να είναι καθόλου εμφανές το ότι όποιος έχει συγκεντρώσει το χρήμα (το οποίο δεν μπορείς ποτέ να πάρεις πίσω) αγοράζει ή καθαρίζει τον όποιο πολιτικό εσύ ψηφίσεις. Φαντάζομαι επίσης ότι στο όνειρο στο οποίο ζεις και στο οποίο δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα, δεν υπάρχουν μαφίες που δρουν ανενόχλητες εδώ και δεκαετίες επειδή έχουν αγοράσει τις Αρχές, και που συνεχίζουν να συγκεντρώνουν εκατομμύρια στις πλάτες πολιτών με ποικίλους τρόπους (π.χ. πουλώντας "προστασία" σε μαγαζιά). 19 λεπτά πριν, xexudowef είπε ε λοιπον, δεν εχεις αυτογνωσία. Να το κοιταξεις. Ειναι πολυ σημαντικό στη ζωη μας να κοιταμε πρωτα πως θα βελτιωσουμε τον εαυτο μας. Βελτίωσα τον εαυτό μου αυτόν τον χρόνο, αλλά κοίτα να δεις που η οικονομία έμεινε η ίδια. Εσύ πάλι δεν έχεις καθόλου αντίληψη της πραγματικότητας. Να το κοιτάξεις. 19 λεπτά πριν, xexudowef είπε Και οι πολιτες αυτης της χωρα φερουν ΠΟΛΛΕΣ ευθύνες. Γιατί; 19 λεπτά πριν, xexudowef είπε Πρωτα φταίμε ΕΜΕΙΣ και μετα ολοι οι αλλοι. Όχι. Εσύ συγκεκριμένα ίσως και να φταις. Επειδή μεταξύ άλλων αποδίδεις λανθασμένες ευθύνες και επειδή αποτελείς μέρος της φωνής του 12ωρου+. Το 2019. Αντί να λέμε ότι σιγά-σιγά πρέπει να πέσει και το 8ωρο (λες και όταν θεσπίστηκε υπήρχαν τα ίδια επαγγέλματα με τώρα και δουλειές συνέχεια πίσω από μια οθόνη). Σίγουρα εσύ δεν θα είσαι μέρος της φωνής που θα καθιερώσει κάποτε το 6ωρο. 19 λεπτά πριν, xexudowef είπε Αν δε το βαλουμε βαθια στο κεφαλι μας δε θα βγουμε απο την κριση ποτε. Όχι. Λάθος. Θα μπεις ή θα βγεις από την κρίση όποτε το αποφασίσουν άλλοι για εσένα. 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 16 ώρες πριν, sezebo είπε μαλιστα, περιμενεις να βγει η χωρα απο την κριση χωρις σκληρη δουλεια και κοπο και ιδρωτα. Καλα κρασια κριση για αλλα 20 χρονια... Εσένα αν σου αρέσει κάτσε να εργάζεσαι και να πληρώνεσαι για λιγότερα. Άλλοι δεν το θέλουν, και δεν θα ορίσεις εσύ τι θα κάνει ο καθένας. Αν μπορεί κάποιος να το αποφύγει καλά θα κάνει. Όσο για την ts, αν ο φούρνος βρισκόταν σε οποιοδήποτε άλλο σημείο εκτός της Μυκόνου θα έλεγα οτι τα λεφτά είναι ψηλο normal, αλλά για Μύκονο οχι, είναι πολύ λίγα. 1
zx1234r Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Παιδιά μην ξεφεύγετε παλι με πολιτικές κουβέντες. Κάποιος ζήτησε την γνώμη μας για μια δουλειά στη Μύκονο. Ας δώσουμε λοιπόν την γνώμη μας μόνο για αυτό. Εγώ είπα πως θεωρώ τα λεφτά λίγα για το συγκεκριμένο νησί όπου αχθοφόρος σε ξενοδοχείο παίρνει 2000+ tips. Θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να δει τι θα χρειαστει να πληρώσει στο διάστημα εκείνο, τι του καλύπτει ο εργοδότης και αν αυτό που μένει τελικά αξίζει τον κόπο. Στην τελική είναι απλά μαθηματικά. Πχ "μου μένουν στην τσέπη 1000€. Αξίζει να λιώσω στην κούραση για τόσο διάστημα? Η μπορώ να βρω κάτι άλλο πιο κοντά με ίσως λιγότερα λεφτά αλλά πολύ λιγότερη κούραση?"
Narayan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, AristidisZ είπε Ενοίκιο και διατροφή για ποιον λόγο ; Τι εννοείς; Αν μείνει στην Αθήνα να εργαστεί δεν θα πληρώσει ενοίκιο εκεί μου μένει και το φαγητό που θα αγοράσει να φάει; Τώρα βέβαια θα μου πεις πως αν είναι στο νοίκι, πάει δεν πάει θα το πληρώσει για ένα μήνα, εγώ το έβαλα μόνο για σύγκριση τι μένει στην τσέπη με κάθε δουλειά. Αν έπαιζε σεζόν ολόκληρη θα μπορούσε να ξενοικιάσει και να αποφύγει αυτό το έξοδο. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από Narayan 2
katman2000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, xexudowef είπε δε φταιει το μπουρδελο-κρατος μας-δε φταινε οι πολιτικοι μας που ΕΜΕΙΣ ψηφίζαμε-δε φταιμε εμεις που ψαχναμε ευκαιρια να παρουμε διακοποδανειο και να διοριστουμε στο δημοσιο για ολα μας φταινε οι ευρωπες και οι ΗΠΑ ε λοιπον, δεν εχεις αυτογνωσία. Να το κοιταξεις. Ειναι πολυ σημαντικό στη ζωη μας να κοιταμε πρωτα πως θα βελτιωσουμε τον εαυτο μας. Και οι πολιτες αυτης της χωρα φερουν ΠΟΛΛΕΣ ευθύνες. Πρωτα φταίμε ΕΜΕΙΣ και μετα ολοι οι αλλοι. Αν δε το βαλουμε βαθια στο κεφαλι μας δε θα βγουμε απο την κριση ποτε. το για ποιο λογο σε περνανε τηλεφωνο πρωι βραδυ να σε παρακαλανε να σου δωσουν διακοποδανειο το εχεις σκεφτει ποτε? η το κανανε για την καλη τους την καρδια? 1
vasilllis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, Agnwsth97 είπε Με διχασατε δεν ξέρω τι να κάνω. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι νταξει ότι και αν είναι η δουλειά είναι για 1μηνα. Στην πραγματικότητα απλά να βγάλω ένα χαρτζιλίκι θέλω να είμαι λίγο πιο άνετη το καλοκαίρι. Και μπορώ μόνο τόσο λίγο γιατί μετά υπάρχει και η εξεταστική. Κοιτα πως εχει το πραγμα.Αν τα εχεις αναγκη τα λεφτα μαζευεις τα μπογαλακια σου και εφυγες για μυκονο χθες.Οπως ισως καταλαβαινεις αλλαζει υπαλληλους σαν τα πουκαμισα ,για αυτο ψαχνει μεσα σεζον κοσμο.Ωραριο δεν υπαρχει σε αυτες τις δουλειες,οποτε το 12ωρο εμου ακουγεται καπως.Αν εχεις τσαμπουκα βεβαια μπορεις να παρεις τιποτα φραγκακια παραπανω κλπ.Αν εχεις ακομα μεγαλυτερο τσαμπουκα αλλαζεις και δουλεια .Αυτη την εποχη αμα αλωνιζεις εκει και ψαχνεσαι(για δουλεια εννοω) ολο και κατι θα βρεις.Αυτο με την διαμονη να το φοβασαι,1 δωματιοι με 4 κρεβατια και θεος βοηθος. Τα λεφτα δεν ειναι πολυ καλα αν σκεφτεις οτι θα τρως 1,5 μηνα σουβλακια με 5€/τεμ. μεταφορικα κλπ. ΥΓ το καλοκαιρι δεν προκειται να εισαι πιο ανετη.Θα τελειωσει χωρις να το παρεις χαμπαρι . 1
logistoulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, vasilllis είπε .Οπως ισως καταλαβαινεις αλλαζει υπαλληλους σαν τα πουκαμισα ,για αυτο ψαχνει μεσα σεζον κοσμο έτσι πάνε αυτές οι δουλειές, μπαινοβγαίνει διαρκώς κόσμος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις