AristidisZ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Narayan είπε Ναι Αριστείδη, αλλά και σε αυτό το τόπικ το "τσουβάλιασμα" καλά κρατεί. Κοίταξε, όπως είπα και λίγες σελίδες παραπίσω, η κοπελιά ρώτησε αν αξίζει η δουλειά Αν κατάλαβα καλά, τα λεφτά που της προτείνει είναι ουσιαστικά ο βασικός μισθός, απλά ανηγμένος στις ώρες που αντιστοιχούν στο ωράριο που τη θέλει Αν λάβεις αυτό υπόψην, συν ότι της είπε ότι θα συγκατοικεί με άλλες 3 κοπέλες (κοινώς σε κοινόβιο, και η μία πάνω στην άλλη, σιγά μη τους έχει κάνα σπίτι με 4 υ/δ), ενώ δε ξέρουμε καν αν περιλαμβάνονται και έξοδα κανονικής σίτισης (όχι τυρόπιτες), συν ότι όταν είσαι μακριά από το σπίτι σου, όλο και κάτι θα χρειαστείς να ψωνίσεις, νομίζω ότι η απάντηση στο αν συμφέρει, προφανώς και είναι όχι Μπορεί κάλλιστα να βρει μια δουλειά σε ένα καφέ κοντά στο σπίτι της, και να παίρνει τα μισά (συν τα tips, που στο τυροπιτάδικο μάλλον θα είναι μηδαμινά), χωρίς να της βγει ο πάτος, και ας δουλέψει 2 μήνες αντί για ένα Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από AristidisZ 1 1
james01gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Κάνεις δεν στέκεται στο γεγονός πως τα 1200 είναι τσέπη. Δεν πληρώνει τίποτα εκτός και εάν θέλει να τα φάει στο νησί. Ας μου πει κάποιος που μπορεί να δουλέψει για 1,5 μήνα στην Αθήνα ή όπου αλλού θέλει, να μην έχει άλλα έξοδα εκτός εάν θέλει ποτά, τσιγάρα κτλ και να του μείνουν 2 χιλιάρικα στο τέλος. Και χωρίς σπουδές, χωρις οποιαδήποτε ειδικευση. Το μόνο φίλε να σου κολλάει ένσημα, τίποτα αλλο 1
Narayan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Κοίταξε, όπως είπα και λίγες σελίδες παραπίσω, η κοπελιά ρώτησε αν αξίζει η δουλειά Αν κατάλαβα καλά, τα λεφτά που της προτείνει είναι ουσιαστικά ο βασικός μισθός, απλά ανηγμένος στις ώρες που αντιστοιχούν στο ωράριο που τη θέλει Αν λάβεις αυτό υπόψην, συν ότι της είπε ότι θα συγκατοικεί με άλλες 3 κοπέλες (κοινώς σε κοινόβιο, και η μία πάνω στην άλλη, σιγά μη τους έχει κάνα σπίτι με 4 υ/δ), ενώ δε ξέρουμε καν αν περιλαμβάνονται και έξοδα κανονικής σίτισης (όχι τυρόπιτες), συν ότι όταν είσαι μακριά από το σπίτι σου, όλο και κάτι θα χρειαστείς να ψωνίσεις, νομίζω ότι η απάντηση στο αν συμφέρει, προφανώς και είναι όχι Μπορεί κάλλιστα να βρει μια δουλειά σε ένα καφέ κοντά στο σπίτι της, και να παίρνει τα μισά (συν τα tips, που στο τυροπιτάδικο μάλλον θα είναι μηδαμινά), χωρίς να της βγει ο πάτος, και ας δουλέψει 2 μήνες αντί για ένα Συμφωνώ πως πρέπει να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες πριν φύγει. Γνωστή μου εργάζεται σεζόν σε εστιατόριο (βοηθός μάγειρα), παίρνει €700 στην τράπεζα και άλλα €1000 στο χέρι κάθε μήνα, μένει μαζί με τους άλλους μάγειρες (αλλά ο καθένας σε δικό του δωμάτιο) και εννοείται τρώει ό,τι θέλει να μαγειρέψει στο εστιατόριο. Ουσιαστικά μόνα έξοδα είναι τα τσιγάρα της. Αν είναι παρόμοια η θέση της ΟΡ, προφανώς και είναι καλύτερο να εργαστεί 6 μήνες με συνθήκες 12ωρου παρά 12 μήνες στην Αθήνα με 8ωρο (και καλά) και €700 μισθό. 1
james01gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Κοίταξε, όπως είπα και λίγες σελίδες παραπίσω, η κοπελιά ρώτησε αν αξίζει η δουλειά Αν κατάλαβα καλά, τα λεφτά που της προτείνει είναι ουσιαστικά ο βασικός μισθός, απλά ανηγμένος στις ώρες που αντιστοιχούν στο ωράριο που τη θέλει Αν λάβεις αυτό υπόψην, συν ότι της είπε ότι θα συγκατοικεί με άλλες 3 κοπέλες (κοινώς σε κοινόβιο, και η μία πάνω στην άλλη, σιγά μη τους έχει κάνα σπίτι με 4 υ/δ), ενώ δε ξέρουμε καν αν περιλαμβάνονται και έξοδα κανονικής σίτισης (όχι τυρόπιτες), συν ότι όταν είσαι μακριά από το σπίτι σου, όλο και κάτι θα χρειαστείς να ψωνίσεις, νομίζω ότι η απάντηση στο αν συμφέρει, προφανώς και είναι όχι Μπορεί κάλλιστα να βρει μια δουλειά σε ένα καφέ κοντά στο σπίτι της, και να παίρνει τα μισά (συν τα tips, που στο τυροπιτάδικο μάλλον θα είναι μηδαμινά), χωρίς να της βγει ο πάτος, και ας δουλέψει 2 μήνες αντί για ένα Μα για να πάρει τα χρήματα αυτά Αθήνα θα πρέπει να δουλέψει 4 μήνες Αθήνα. Και να έχει και έξοδα να πληρώσει. Στην Μύκονο θα έχει ότι πιει και τσιγάρα, εάν καπνίζει. Ο καθένας επιλέγει όπως θέλει αλλά εγώ εάν ήμουν έως 25 και ήξερα πως θα πληρωθώ και δεν θα μου κάνει τον Κινέζο ο άλλος στο τέλος θα πήγαινα. Και φυσικά τα ένσημα ένσημα. 1
AristidisZ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, Narayan είπε Αν είναι παρόμοια η θέση της ΟΡ, προφανώς και είναι καλύτερο να εργαστεί 6 μήνες με συνθήκες 12ωρου παρά 12 μήνες στην Αθήνα με 8ωρο (και καλά) και €700 μισθό. Μα δε μίλησε για εξάμηνο, για ένα μήνα μίλησε Αν ήταν για ολόκληρη σεζόν το καταλαβαίνω, υπό την έννοια ότι τουλάχιστον θα μάζευε 6-7 χιλιάρικα , αλλά εδώ μιλάμε για ένα χιλιάρικο... 1 1
Narayan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μα δε μίλησε για εξάμηνο, για ένα μήνα μίλησε Αν ήταν για ολόκληρη σεζόν το καταλαβαίνω, υπό την έννοια ότι τουλάχιστον θα μάζευε 6-7 χιλιάρικα , αλλά εδώ μιλάμε για ένα χιλιάρικο... Ένα χιλιάρικο με μηδενικά έξοδα εναντίον €700 πλυν ενοίκιο πλυν διατροφή πλυν ΜΜΜ Άσχημα είναι; Δεν υπολογίζω καν την εμπειρία του να δουλεύεις σε τελείως διαφορετικό περιβάλλον από την Αθήνα. 1
Paris777 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, gthe είπε Καταρχήν συγχαρητήρια γιατί ακούγεται μια σωστά δομημένη οικογενειακή επιχείρηση. Αξίζετε πολλά μπράβο για την προσπάθεια σας και οι 3. Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, από την περιγραφή αυτή σημαίνει πως η επιχείρηση σας έχει καθαρά έσοδα χοντρικά 2100 το μήνα αν καταλαβα καλά ή έχετε συμφωνήσει για δικούς σας λογους να παίρνετε αυτά τα χρήματα και να κεφαλαιοποείται τα υπόλοιπα κέρδη? Αν θες απαντάς προφανώς. Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Σωστα δομημενη ως το οτι δεν θελουμε να χρωσταμε σε κανενα και να μπορουμε να ριχνουμε οτιδηποτε κερδος στο μαγαζι ,τοτε ειναι.Λιγο μας πειραζει που δυστυχως δεν εχουμε προσωπικη ζωη και ζοριζομαστε σε αυτον τον τομεα γιατι οσο ναναι εχουμε και τις ξεχωριστες οικογενειες μας.Εχουμε συμφωνησει μεταξυ μας να παιρνουμε τοσα μεταξυ μας αλλα αν κατι συμβει μπορουμε να δωσουμε ο ενας στον αλλο χρηματα οσα μπορει να χρειαστει αν τυχει αναγκη.Χρειαστηκαμε να αγορασουμε ενα μεταχειρισμενο φορτηγο πριν ενα μηνα οποτε καποια λεφτα πηγαν εκει απο το κερδος και λιγο λιγο ριχνουμε και αλλα λεφτα για επιπλεον εμπορευμα.
AristidisZ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 45 λεπτά πριν, Narayan είπε €700 πλυν ενοίκιο πλυν διατροφή πλυν ΜΜΜ Ενοίκιο και διατροφή για ποιον λόγο ;
Alex2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Στις 1/7/2019 στις 4:53 ΜΜ, zx1234r είπε Με τέτοιες τιμές στο συγκεκριμένο νησί. τα λεφτά αυτά μου φαίνονται εξαιρετικά χαμηλά. Όταν ο βενέτης αθήνα πουλάει την κουρού 2€, ο βενέτης μυκόνου την πουλάει 8€. Ναι φίλε μου απλά ο Βενέτης Αθήνα εχεις Ενοικιο 1500€ τον μήνα και. Βενέτης της Μυκόνου 10.000€ τον μήνα 1
vairass Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, logistoulis είπε δουλεύεις ή απλά βρίσκεσαι διαθέσιμος κάπου (που οκ θεωρείται δουλειά και αυτό) γιατί αν όντως δουλεύεις σερί κάθε σκ τόσες ώρες πώς στέκεσαι ακόμα όρθιος; Σε καρέκλα δουλεύω και στις 2 δουλειές... Τι να κάνω; θα πέσει πείνα αν δεν πάω
randomcat Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, sezebo είπε ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ σαν τους αλβανους την δεκαετια του 90. Αλλιως η χωρα ΔΕΝ θα βγει απτα σκατα Η χώρα μπήκε στα σκατά από εγκλήματα τραπεζών, πολιτικών και λοιπών εγκληματιών, και όχι επειδή δεν δουλεύει ο κόσμος. Όσο και να δουλέψει ο κόσμος, αυτό δεν εμποδίζει τους εγκληματίες από το να συνεχίσουν να είναι εγκληματίες.
randomcat Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, xexudowef είπε μαζι τα φαγαμε ολα τα αλλα ειναι μπουρδες Εσύ πορεύσου με αυτήν την πεποίθηση - κανείς δεν σε εμποδίζει από το να είσαι κορόιδο. 1
Γιαούρτι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 μ αρέσει πως ξεκινάει ένα θέμα, πως συνεχίζει και πως τελειώνει (λουκέτο). 6
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, Narayan είπε Η τελική τιμή της τυρόπιτας δεν καθορίζεται μόνο από τον μισθό των υπαλλήλων, με αυτά τα χρήματα πρέπει να πληρωθεί και το ενοίκιο, να αγοραστούν υλικά, να εξοφληθούν λογαριασμοί... Μερικοί νομίζουν πως επειδή η τυρόπιτα στην Αθήνα στοιχίζει €2 και στο νησί €5, πως τα €3 της διαφοράς είναι κέρδος για τον μαγαζάτορα. Το γεγονός πως το ενοίκιο στην Αθήνα είναι €800 και στο νησί μπορεί να φτάσει και πενταψήφιο, πως οι μισθοί είναι υψηλότεροι και μαζί με στέγη και σίτηση για να προσελκύσουν εργάτες, πως τα υλικά παρασκευής έρχονται με το πλοίο που σε μερικές περιπτώσεις αυξάνει και το κόστος παραγωγής, είναι "λεπτομέρειες", αρκεί να βγεί το συμπέρασμα πως ο εργοδότης είναι δουλέμπορας αν δεν μοιράζεται τα κέρδη με τους εργαζόμενους 🙄 Το κοστος της τυροπιτας ειναι δεν ειναι 0.20€ Και ο αλλος την πουλα 5€. Οσο και να ειναι το ενοικιο δεν το δικαιολογει. Τα εξοδα του καραβιου που γραφεις ειναι ακυρο , το καταλαβαινεις και μονος σου. Τα ενοικια στα κεντρα σε καλο ποστο ειναι και εκει πενταψηφια. Αν ο αλλος θελει να ανοιξει τυροπιταδικο στην Μυκονο και πληρωνει αερα+ενοικιο ανα σεζον 300.000€ που ισως να γραφω και λιγα ειναι αλλο πραμα. Σιγουρα ομως δεν θα κερδισει εις βαρος του εργαζομενου.
Agnwsth97 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, Xvipes είπε Κάτι μου λέει ότι στα λεφτά αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα tips, αλλιώς γιατί να κυμαίνεται το ποσό? Χωρίς τιπς είναι αυτά τα λεφτα! ξέρω και γω? έτσι μου είπαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις