Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Agnwsth97 είπε

Δεν με αγχώνει η φύση της δουλειάς ούτε αν θα ανταπεξέλθω! Αυτό που με αγχώνει ιδιαίτερα είναι το 12ωρο μου φαίνεται αιώνας και αβάσταχτο 

Όχι συγγνώμη ξέχασα να αναφερθώ στο ποστ που θα είμαι. Θα είμαι στο καφε τυροπιτες τα βασικά 

ειναι βαρυ το 12ωρο αλλα αν πας να βγαλεις λεφτα καλυτερα να κουραστεις εναμιση μηνα παρα να εχεις χρονο να τα χαλάς. αν θες να κανεις τσαμπα διακοπες τοτε οχι ειναι λιγο δυσκολάκι.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ειναι βαρυ το 12ωρο αλλα αν πας να βγαλεις λεφτα καλυτερα να κουραστεις εναμιση μηνα παρα να εχεις χρονο να τα χαλάς. αν θες να κανεις τσαμπα διακοπες τοτε οχι ειναι λιγο δυσκολάκι.

Μου φαίνεσαι πολύ σωστός 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sezebo είπε

Να πας. Αλλωστε αν δεν πας εσυ, θα βρεθει ο Πολωνος-Ρωσος-Καζακστανος-Γεωργιανος να παει και θα πει και ευχαριστω και θα ριξει και γκομενακια

κάπου δεν πρέπει να δουλέψουν και αυτοί;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Agnwsth97 είπε

Δεν με αγχώνει η φύση της δουλειάς ούτε αν θα ανταπεξέλθω! Αυτό που με αγχώνει ιδιαίτερα είναι το 12ωρο μου φαίνεται αιώνας και αβάσταχτο 

Όχι συγγνώμη ξέχασα να αναφερθώ στο ποστ που θα είμαι. Θα είμαι στο καφε τυροπιτες τα βασικά 

12ωρο παιχνιδάκι... Πως σου φαίνεται αυτό...

7 το πρωί μέχρι το επόμενο πρωι στις 6;

και όλα αυτά για 60 ευρω.

μάλιστα 10 ώρες Ειμαι στην πρωινή δουλειά και μετά ξεκινάω για Βραδυνή :)

Κοίτα να πας γιατί αλλιώς θα πάω εγώ και θα χάσεις την θέση 💺.....

• Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vairass είπε

XAXAXAX ΟΚ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Agnwsth97 είπε

XAXAXAX ΟΚ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ 

Ποιος νοιάζεται αν σε έπεισα;  Παρασκευή Σάββατο αυτό κάνω.

Άντε να δουλέψεις λίγο νεο άτομο είσαι.

****Τα τεμπελοσκυλα που μου έβαλαν φάτσα περίεργη ας φάνε κάνα γύρο και νανι.

Επεξ/σία από vairass
  • Like 1
  • Confused 7
Δημοσ.

Ναι, σωστά, άντε να δουλέψεις λίγο ρε. Νέο άτομο είσαι, οπότε άντε πήγαινε βάρα 12ωρα+. Δεν τρέχει και κάτι αν πεθάνεις 20 χρόνια νωρίτερα. Τώρα είσαι νέο άτομο.

• Like 7
  • Thanks 4
  • Sad 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vairass είπε

Ποιος νοιάζεται αν σε έπεισα;  Παρασκευή Σάββατο αυτό κάνω.

Άντε να δουλέψεις λίγο νεο άτομο είσαι.

Με έπεισες να πάω στη δουλειά εννοώ.... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vairass είπε

Βασικα αυτό που λες είναι 23 ωρες δώδεκα ώρες είναι από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MikroKoala είπε

Βασικα αυτό που λες είναι 23 ωρες δώδεκα ώρες είναι από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα 

Ε ναι, αυτό ακριβώς εννοούσε. Αφού είπε ότι το 12ωρο είναι παιχνιδάκι, άρα εννοεί ότι εκείνος δουλεύει πολύ παραπάνω.

Τι δεν κατάλαβες; Ο τύπος κοιμάται μία ώρα την ημέρα λέμε! Εσύ τι νόμιζες - ότι ισχύουν αυτές οι ψευτιές των βιολόγων και των ψυχολόγων ότι πρέπει ως ενήλικας να κοιμάσαι 7+ για να είσαι καλά; Όλα στο μυαλό είναι, δεν χρειαζόμαστε τον ύπνο. Με λίγη προσπάθεια ο φίλος μπορεί να καταφέρει και δουλεία 24 ώρες, αρκεί να μην τεμπελιάζει.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, vairass είπε

Πόσες ώρες έχει μία ολόκληρη μέρα εκεί που μένεις;; 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Agnwsth97 είπε

Από ότι έμαθα θα μένω με άλλες 3 κοπέλες τώρα για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω αλλά σε ευχαριστώ πολύ θα ρωτήσω αυτά που με συμβούλεψες

Ζητα φωτογραφιες από τις κοπελλες...Μπορει να είναι ενας λογος να πας ακομα....

Πλακα κανω...Τα λεφτα είναι καλα αφου δεν θα πληρωνεις κατι για διαμονη και φαγητο .

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Πόσες ώρες έχει μία ολόκληρη μέρα εκεί που μένεις;; 

Άμα δεν βγάζεις αρκετά ψάχνεις τρόπους να βγάζεις απλό.

Δημοσ.

Τα λεφτά είναι οκ, και το διάστημα μικρό.
Γενικά όταν υπάρχει δουλειά και δεν "κάθεσαι" η ώρα περνάει γρήγορα.
Θα σου βγει ο πάτος αλλά αυτό το ξέρεις... δηλαδή μην περιμένεις να κάνεις διακοπές!
Αν έχεις 1 ρεπό την εβδομάδα μην περιμένεις να σου κάνει και πολλά από άποψη διακοπών.. μάλλον θα είσαι τάβλα στο κρεβάτι! ;)

Πέρα από όλα όσα αναφέρθηκαν, προφανώς και μια τέτοια εργασία μόνο ιδανική δεν την λες... αλλά αν είσαι νέα (που το υποθέτω) θα είναι ένα καλό σχολείο για αργότερα.
(Για όσους θα τρέξουν να πουν ότι προωθώ ένα σύστημα 10 - 12ωρης εργασίας με την φράση "καλό σχολείο" να ξεκαθαρίσω ότι δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι κάποιες καταστάσεις μας κάνουν σκληρότερους και να μην τα παρατάμε τόσο εύκολα...)

Δημοσ.
16 ώρες πριν, sezebo είπε

Να πας. Αλλωστε αν δεν πας εσυ, θα βρεθει ο Πολωνος-Ρωσος-Καζακστανος-Γεωργιανος να παει και θα πει και ευχαριστω και θα ριξει και γκομενακια

Ναι γιατί Έλληνες δεν πάνε για τους λόγους που αναφέρεις. Μόνο οι ξένοι που μας τρώνε τις δουλειές και μας πηδάνε τις γυναίκες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...